Bence iyisin de biraz daha uzak boydan görsek daha iyi olurdu. Ben de aynı durumdayım. Baya güzelim ama hiç beni seven olmadı. İnthr bile düşünüyorum bazen
Tipini değiştireceğiz burada ortadaki mal bu ama evet zeka seviyen 9 yaş olduğu için teyze demende sorun görmüyorum çünkü ben kendini bu şekilde zavallıca ortaya koyup kendini pazarlayan 27 yaşında birini görmedim
Teyze kendimi pazarlasam böyle sormam Ben sorunumu dile getirdim Sende algılama kapasitesi düşükmüş ne rahatsız ediyor senin gibi evde kalmış zilli teyzeler ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tipin çok iyi kardo
Yok değil la
Bence iyisin de biraz daha uzak boydan görsek daha iyi olurdu. Ben de aynı durumdayım. Baya güzelim ama hiç beni seven olmadı. İnthr bile düşünüyorum bazen
Tipin bence çok iyi neden sevgilin yok sevdiğin biri varsa den teklif et belki kız edemiyor olabilir.
Yine mi negatiflik saçıyorsun? Kes artık şunu bi kendini topla ya🤷♀️
İnatlar edicem yeter dayanamıyorum zaten
Yapma, bunu hep söylüyorum sana.
Neyi yapmim mm
Mk
27 senedir yalnızım çıldırcsm artık
ben de öyleyim mk
Hiç sevgili olmama konusunda ama orta üstü fizik ve tipim var.
Yok be ustam çirkin değilsin vallahi bak çirkin olsan yorum bile yazmazdım gönderine kendine haksızlık ediyorsun
Haklısın bende senin yerinde olsam moralim bozulurdu tipe bak
Valla intihar edicdm
Hiç öyle deme bile ben daha çirkinlerin yanında bile güzel kızlar gördüm
Zamanla alışırsın
Alışılmıyor
Kendi seviyende birini bulursun olur biter
Kardeş tipsizide bakmıyor
Baksa tamam derim
31 yaşındasın beyinde sorun var galiba soruyu iyi oku
burada tek bir sorunu olan biri var oda sensin
Teyze yardımcı olmayacaksan kalabalık yapma
Tipini değiştireceğiz burada ortadaki mal bu ama evet zeka seviyen 9 yaş olduğu için teyze demende sorun görmüyorum çünkü ben kendini bu şekilde zavallıca ortaya koyup kendini pazarlayan 27 yaşında birini görmedim
Teyze kendimi pazarlasam böyle sormam
Ben sorunumu dile getirdim
Sende algılama kapasitesi düşükmüş ne rahatsız ediyor senin gibi evde kalmış zilli teyzeler ya
Vallahi billahi safi rüzgarsjn
Evde kaldığını düşünerek ağlayan biri var oda sensin
Evde kaldığımı söylemedim teyze hala algılama sorunun var kitap okumanı öneririm
Çirkinlerin kaderi bu çokta şaapma kaderine teslim ool
sosyalleşmeyi dene kardeşim gidip sohbet et insanlarla
Sende aslında gider var da beyin yok, konuşma tarzın verdiğin enerji tırt. Kendine çeki düzem var özgüvensizlikten sıyrıl bi olur belki
Kendini tipinle öne çıkartmaya çalışırsan ya da begendirmeye hiç bi zman olmaz
S git filozofluk yapma burada yakışıklı olsa hemen altına yatarsın
Ya kardeşim herkesi kendiniz bilmeyin bee
Ya s git mk
Senim gibi yapmam diyenler en önde ona buna veriyor
Ne diyosun lan sen doğru konuş
S git
Tioini abartiyosun bence
Abartmıyorum
Sacmalama tipin kotu deyil sen oyle dusunuyosundur