Yazdım yazdım bir yere kadar. Yazdığında mesajlarına geç dönüyorum. Iyi seneler yazdigima cevabına da aynı şeyi yaptım ve devam ediyorum. Lütfen daha fazla taktik verin?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüz vermiyorsa istemiyor demektir.
Hem yüz vermiyorsun hem de sana aşık olmasını mı istiyorsun?
Hayır ben çok yanastim ana o hep kanka dedi sonra bunu duygusal anlamda sınırını yansittim. Şimdi üstüne gitmiyorum. Yani çok yere davrandim.
Yani çok ters davrandim
Ya klavye...
Düzgünce yazayim arkadaşız ancak bana kanka diyor. Ben ise onunla ortak şeyler yapabilmek için çok verici davrandım ve 2 defa patladim. Konuyu genel hayatımdan kaynaklı olduğunu biliyor ancak ona karşı duygularım ve iyi bir dönemden gecmeyisimin birleşmesi ile oldu. Daha yeni barıştik. Kesinlikle onu rahatsız etmiyorum. Ancak o durumdan sonra son görülmesini vs kapattı. Mesajlara da bilerek soğuk cevap veriyor
O zaman muhtemelen o sana senin ona baktığın gözle bakmıyor o yüzden de seni üzmek ve incitmek istemiyor olabilir
Evet haklısın. Ancak bu durumun artik değişmesini istiyorum.
Bu çok zor ama senin elinde olan bir şey değil ki bu?
Evet sadece bende genel hayatımla ilgili bir yere parmak bastığı için bu kadar olmasını istiyorum. Ama alisirim ya. Önce hayatımı bir yoluna koyayim da.
Umarım hayatında güzel şeyler olur, yeni yıl sana şans getirsin ☺️
Teşekkür ederim. Darısı hepimizin başına.
Xper nasıl yükseliyor?
👁️-👁️
☝️
Günlük cevap yazmaya çalış kısa ve oz yazabilirsin. Ama bence zamana bırak bir süre sonra kendi yükselir.
Tamam tesekkürler 2 oldummmm
👁️v👁️
🫰🏼
Dur burcuna görede yorumlayacağım burcu ne ne zamandan beri tanisiyorsunuz şu an nesiniz ve ne zamandan beri böyle
Burcunun bilmiyorum bir arkadasi ile hakkında ve ig vs (takip etmiyorum) akrep ve arkadaşı da akrep ben de kova
Kendisi sanırım akrep.
Ne zaman doğdugunu bilmiyorum. Memleketini daha yeni öğrendim
Anaaa bende akrebim 😅🤝🏼 akrep erkekleri konu demek ha şimdi sen bana anlayacağim bir şekilde biraz anlat olayı önemli ayrıntıları net ver
Tamamdir. Yazayım diğer yorumuna da baktıktan sonra teşekkür ederim
Tamam şöyle onu tanimiyorum ama akrep erkeği şeklinde düsünürsek benim tanıdığım 3 akreo erieği türü var biri iyi kalpli olanlar onlarda hoslaniyormu anlamıyorsun biride manyak olanlar konuştuğun andan sana kafayı takanlar çok kiskanclar sonuncusu da çakallar ekmek peşinde olanlar capkinlar ve cekilmezler
Rica ederim elimden geldigi kadar yardım etmeye çalışacağım 🙂🫰🏼 ve şey xper buanim e olsun yazarım normalden
Bu arada konudan bağımsız bir şey söyleyeceğim akreplerle genellikle Ben problem yaşarım hep hayatımı aldığım en yakın arkadaşlarım ve sevgili adayı da akrep olmuştur Akreplerin Evet iyisi de var kötüsü de var ama bana hep kötüsü denk geldi ama iyilerini de tanıdım Yanlış anlaşılmasın sadece bayağı sinsi oluyorlar Ama bu çocuk da bir noktada iyilik var sadece biraz servis verir ruhu var o ruhu seviyorum çünkü benim de içimde olduğumu düşünüyorum o ruhun O yüzden çok rahatsız etmiyor ettiğin noktalardan biri sadece işte sana bahsettiğim o ilgi yoruma açtı Belki kendi karakteriyle de bağlantılı olabilir ama ikisinin %50'si %50'si etkiliyor diyebilirim
Kız olayı anlatmadan önce ben senin yeni yazdığın yorumları da okuyayım sonra burada komple anlatayım
Evet bende genelde kova kadınlarıyla pek anlaşamam ama akrep erkeği akrep kadını gibi değil daha sosyal flörtöz bence yani kovalarda çok ev delisi değil bu yüzden anlaşma ihtimalleri var
Tamam şimdi ben olayı komple anlatıyorum bu yorumlaşma durumu bittiyse Şimdi şöyle Biz vize haftasından bir hafta önce benim gruba soru sormamla başladı konuşmamız ondan önce ben kendisini tanımıyordum o beni tanıyormuş ama sonradan öğrendim
Tamam knk
Okula gelmiyordu ama online derslere katılıyordu ve beni işte görüntüden ya da sesten vesaire tanıyormuş
Ben de bir kez WhatsApp'tan konuştuğumuzu hatırlıyorum ama hani normal biri diye düşünüyordum onun olduğunu bilmiyordum
Okulda gördüm Bu yıl biraz etkilendim açıkçası ama öyle büyük bir duygu beslemedim Sadece a hoşmuş diye düşündüm biriydi zaten o dönem benim görüştüğüm biri vardı
Sonra ayrıldık Daha doğrusu ben ayrılmak istedim Çünkü ortada bir duygu durumu yoktu
Bu arada hiçbir şeyi atlamadan konuşmak istiyorum çünkü birinden birine atladığım için bunu da bilmeni isterim açıkçası
Dönemin başında ben biriyle görüşüyordum uzaktan ilişkiydi o dönemde bunun yakın arkadaşı diyebileceğim bir insan Benimle sürekli konuşuyordu Hep bir bahane ile sohbet ediyordu yani kitap bahanesi ile giriyordu genellikle Tabii ben kendimi tip olarak küçümsediğim açıkçası öyle bir şey düşünmediğini düşünüyordum
Tamamm
Daha sonrasında ben bir ara kavga ettim bir dönem görüştüğüm kişiyle Ve sonunda pişmanlık duydum Normalde pişman olmayacağım bir konuydu bir an vicdan yaptım sadece o anda da o gün bu çocuğun arkadaşı da benimle uzun süreli konuşacağı tuttu normal sohbet ettik Yani öyle bir şey yine düşünmüyordum Gerçi ne zaman birinin olduğunu söyledim o günden sonra bir daha ne yanıma geldi Ne derslere çok fazla katıldı ya da geldiğinde bile derslere hep uzağında oturdu Sonra benim kafamda bir jeton düştü var mıydı acaba diye ama hala kesin bir şey yok yani öyle bir itiraf durumu da yok söyleme durumu da yok Sadece ben de böyle bir görüş oluşturdu yanlış da olabilir o yüzden sorun değil yani şey gibi algılamanı istemem takıntılı gibi algılamanı istemem
Akrebim diye demiyorum ama bir mekanda ilgimizi çeken herkesin montunun markasını bile arastirabiliriz ve seni önceden taniyorsa iyi ilerleme bence akreer ilgilenmedimleri ve çirkin buldukları kişilere baştan olmayacağını belirterek hareket eder ve illa tipinin vmcirkin olmasına gerek yok gıcık olabilir ben yorum yaoiyorum ama yaz sen takma beni
Yok takıntı gibi algilamam çünkü 6 yıldır oğlak burcu erkeğine asım bir sapim 😅
Neyse bu durumdan bir ay sonra yaklaşık Ben gruba bir soru yazdım işte vize sınavları ile ilgili ilk kimse yanıtlamadı Daha sonrasında soru işareti koyduktan Sonra bu çocuk yazdı
Grupta da yazdı sonra kontrol edip özelden ne yazdı hani dedi yanlış bilgi vermeyeyim diye O günden sonra normal konuşmaya başladık Hatta ben arkadaşının birleştirebileceğini düşündüğüm için konuştuğunu düşündüm bir an çünkü birden yüz yüze konuştuğumuzda da daha sonra tanımasını beklemiyordum birazcık hani kendi yargılarımla yargıladım açıkçası ama öyle bir durum yokmuş Sonradan anladım
Özellikle benim konuşma sebebim diğerine ulaşmaktı Ama günün sonunda kendisine bir Duygum oluştu
Zaten bize hafta sonu boyunca devamlı konuştuk birbirimize karşı not da istedik Ama ikimiz de de son gün çalıştığımız için yoktu ama sonraki haftalarda dedim ki ben sana yardımcı olurum dedim oradan bir alışveriş durumumuz başladı Ancak bu hafta içerisinde Ben hala Tabii diğerine birazcık Vurgunum soruyu sordum dersin sınavından bir gün önce bir konuşma oldu normal bir konuşma sadece Yarın gireceğimiz sınav atıyorum 9 derken 2 gireceğimiz sınav 3'tü arada 6 saatlik bir fark vardı Bu da memlekete gideceğini söyledi O son sınavımızı valizden şikayetçi oldu ben de hani yakınlaşacağım ya Arkadaş olarak hepsini Hani oradan Yürüyeceğim diğerini dedim ki valiz bende kalabilir istersen ben çalışmayı düşünüyorum Çünkü eve gidip gelmem 2 saat sürecek konuları Büyük ihtimal bitiremem Çünkü fazlaydı En azından o iki saati sona ezberi yapmak için uğraşırım zaten hani yanımda kalacağı için çok da yük oluşturmaz özel eşyaların haricinde yani bu durumu istemezsen ben yardımcı olurum dedim O da yok Gerek yok dedi Sonra benim işte yazmaya devam ediyordum arada kaynadı cümlem Hani valiz Keşke yanımda olsaydın gibi bir şey çevirdi sonunda da güzel olurdu var Lanet olsun klavyenin azizliğine uğradım
Doğal olarak yani iyi biriyse ve seviyorsan onlada olur ama şimdi çocugu tanımıyorum ki uff nasıl yorum yapacağım 🥲
O günden sonra Normalde adımla seslenirken bana kanka demeye başladı O andan sonra hemen O andan sonra tabii yanlış anladığını görünce sinirim bozuldu dedim yani klavyenin şeyi ile oldu kusura bakma dedim zaten sonra klavye hatam çok oldu ufak tefek konularda çok büyük şeyler değil o yüzden anladı yani diye düşünüyorum Neyse ilk ofsayt orada oldu ama bilerek yaptığım bir şey değildi
Neyse sonra o gün geldik konuştuk arkadaşı da bana gülümseyerek konuştu uzaktan geldiğimde de göz kırpma durumu vesaire oldu ben şaşırdım Hani Çünkü uzun süredir konuşmuyordu ilk defa selam verince tekrar yakını kurmak istedi herhalde bilmiyorum arkadaş olarak görüyorsa da çok iyi Bu arada yanlış anlaşılmasın Neyse sonra bu kişi gitti Arkadaşı kaldı arkadaşıyla konuşmaya çalıştım o dönem hoşlanıyorum ya güya bir iki konuştuk sonra ayrıldık vize sınavlarından Sonra bu çocuk bir daha gelmedi okula geliyordu arada bir görüyordum ve selamlaşıyorduk ancak Daha sonrasında Hiç selam vermemeye başladı Belki de Fark etmedi zaten Daha sonrasında görmedim derken böyle bir bağlantı kopukluğu oldu hani görüşecek kadar da samimiyet olmadığı için dışarıda O yüzden okul içinde kaldı durum
Sonra ben bir tane abi ile görüşüyordum onun böyle yani diğeri de olur hoşlanırsın gibi böyle takılması vardı Ben daha sonra bu takılmayı gerçek bir hale getirdim Yani normalde öyle bir şey düşünmüyordum ama düşünmeye başladım sonrasında duygularım kabardı çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Benim bir doktor durumum vardı o haftalarda kist şüphesiyle gittim ben Allah'tan bir sorun değilmiş Evet sorun var ama sorun yok Yani büyük bir şey değilmiş ilk göründüğüm Doktor sorunun olduğunu söyledi ama alanı için başka bir yere gitmem gerektiğini söyledi asıl alanına gittiğim kişi ise beni başından savdı muayene süresi 5-10 dakika diye ben bir sinirlendim bütün her şeyi toplamı ile işte burada hayatımı kuramamak Geçmişte yaşadığım ağır şeyler Bir de üstüne üstlük bir duygu beslerken karşılık alamamak vesaire dedim insanları ben olmayan organımla şey yapayım dedim
Şimdi knk biraz karışıyor knksına knksı de senin hoslandigin varsya ondan bahesederken anlayim yani karışıyor biraz
Geçmiş olsun knk hiç başka hoş bulduğun olur diyebileceğim iyi biri yokmu
Çocuklari tam alamadim ne istiyorlar ama şu an onlarla hiç uğrasma bence kafanı dinlendir en azından 1 hafta hiç konuşma uzak dur zaten sohbet ettiğin kisilerede seni birazcık görmemek iyi gelecek yani sen yokken sensizlik nasıl bilecekler ve kafanız rahatlayacak özellikle senin şu an o çocuklardan biriyle olmaktan ya da sevgiliden dhaa çok kendine kendin vakit ayirmyaa ihtiyacın var bence onlar seni yoruyor
Geldim ilaç içmeye gittim de hastayım Devam edeyim yani ben her şeyin toplamı ile hayatımda Hani hiç kimseden artık karşılıklı olmayınca Bunun haricinde yaşadığımı ağır durumu atlatamayınca hayatımı korumam gerekirken kuramayınca Normalde mesela sınav zamanında direkt çalışsaydım aile evinden de gidiyordum otomatikman ve istediğin başka bir meslek grubu var Onun için daha böyle yakın oluyorum ve ben bütün koşullarımı biraz zorlaştırdım tamam mı buradan da devam edilir Bu problem değil de açıkçası haklıyken haksız konumu düşüp böyle bir şey yaşadığım için bayağı zorlanıyordum ve bunun durumunu uzun süre atlatamadım geçen yıl bayağı depresiftim o yıl bittik düzelmiştim ama o doktor kontrolünden sonra ben de her şey bir pik noktasına geldi ve okuldayken ağlamaya başladım kantinde böyle böyle gözünden yaş döküldü sonrasında bekleyemedim zaten derse de girmedim direkt eve gittim evde yazdım yani iki kişiye Ama biri bu hoşlandığım asıl kişi bu asıl kişiye dedim ki
Üzgünüm ben bu not paylaşım durumunu yapamayacağım tek başınasın her şey çok üstüme geliyor kendimi iyi hissetmiyorum WhatsApp'ı da siliyorum Elveda yazdım
2 saat sonra mesajımı gördü görmüş Daha doğrusu hemen beni aradı ben de telefon numarasını silmiştim bana işte Work and Travel için uğraştığını herkesin telefon numarasını WhatsApp'ta arşive aldığını sadece o kişilerle iletişim kurduğunu vesaire söyledi Tabii bunları konuşurken ben ağlamaya başladım ama hani sesini duyurmamaya çalışıyorum öyle çok büyük bir feryatta ağlamadım Sadece içimden ağladım
Samimiyet noktasında da samimi olmadığımızı söyledi
Belki konuşmaya devam etti bu tarz ardından Ben de dedim ki ona benden cevap isteyeceğiz ama ben yazılı ifade etmek istiyorum dedim zaten ağladığım belli oluyordu ilk sesimi anlamadı tekrar dedim Sonra kapattık telefonu
Ya tabii bundan önce korkmamam gerektiği ile alakalı güzel söylemleri de oldu Bak onu unuttum olumsuz odaklanmışım direkt
Ben de yazılı bir şekilde dedim ki daha sonra Öncelikle düz Hani vaktinde cevap alamamak ve keyfi olarak cevaplayacağın biri olmak durumu açıkçası canımı sıktı dedim ama bu kadar ağır tepki göstermemin sebebi sen veya bu durum değil dedim daha başka sebepleri var
Önce ona Doktor durumundaki sıkıntı mı anlattım Daha sonrasında hayatında zamanında çok yanlış birini aldım ve bir noktada mahvolduğunu dile getirdim ve hakkımı savunamadığımı hukuksal anlamda hiçbir şey yapamadığımı söyledim
Bunların toplamı ile patladığımı ve patladığım için çok üzgün olduğumu söyledim Özür dilemedim sadece üzgün olduğumu söyledim O da hani istersen Ben senin yerine notları çıkartırım Sen bir biraz dinlen gibi konuştu bir de ben cümlemi daha sonra samimiyet ile ilgili söylediği konuya devam ettim
Dedim zaten çok kısa süredir tanışıyoruz öyle hemen hemen samimiyet kurulacak bir şey olamaz hem senin açından Hem benim açımdan dediğim gibi hani ben bütün her şeyin toplamı ile patladım üzgünüm yazdım
O da dedi ki ben zaten samimiyet kurmaya çalışmıyorum Öyle bir niyetim yok Sadece iyi davranmaya çalışıyorum yazdı Sonra kendisine iyi bakmasını söyledim O da görüşmek üzere yazdı hatta o yazıdan önce şey dedim bir süre Ben kendi kendime Yalnız kalmak istiyorum dedim
Ancak sonra tekrar denemek istedim ve birazcık toparladığımı söyledim o günden önce de biz şansa ben doktordan derse geçerken ayaküstü karşılaştık o da arkadaşlarıyla buluşuyordu iyi misin falan diye sordu sonra konuşuruz dedi ardından WhatsApp'ı yüklediğimi söyledim de mesajları görmemiş Çünkü arşivden alacağını söyledi Sonra baktı konuştuk çok böyle bir iki cümle ile ki zaten çok büyük konuşmalar değildi derken o şekilde normal bir diyaloğumuz başladı bundan öncesinde ve sonrasında da iki defa yanımda derslerde oturdu
Bu hafta içerisinde Ben not konusunda ve kendisini anlatmak için buluşmak istemem gibi bu durumlarda çok fazla verici davrandım ama aynı karşılığı ondan göremiyordum ve 2 hafta sonraki patlamam da onun her söylemine artık böyle üstümden geçirmek gibi algıladığım için bunu söylemekle patlak verdi adam değilsin babam değişsin de başladım cümlenin sonuna sonunda bunları söyledim yani Ama dinlemediği için ses kaydını ve böyle çok geç cevap verdiği için telefonda arayıp bu kısma devam etmek istemediğimi söyledim Aynı şeyleri tekrar tekrar not almak benim vaktimi çalıyor dedim Sonra ses kayıtlarımı dinlemiş ve son kısımda alındığını söyledi
Bir de o hafta koronaydı zaten yazılı iletişim kuruyoruz hiç görüşmemişiz
Oh bu haliyle şey dedi ya bu çok ağır bir tam falan sonra benim attığım iddiaya çürüttü fazla verici olduğumu fark ettirdi
Tabii ben daha sonra başka bir iddia ile geldim geleceğim iddiada haklılık Payı vardı Şöyle ki hayatında dolu olduğunu söylediği ama boş olan bir çok vakti var ve bir insan hayatına arkadaşlık babında da alıp almak istememesi onun tercihi ve Açıkçası bu konudaki tercihi olmamanın canımı sıktığını ve arkadaşı olarak da görmediği biriyle not alışverişi konusunda anlaşman açıkçası canımı sıktı dedim Ve dedim ki Madem bu kadar arkadaşın olarak görmüyorsun o zaman git kendi arkadaşlarınla not alışverişinde bulun dedim hiç mi Hani aralarında ders çalışan arkadaşın yok ya eşekçi başın değilime getirdim Bunu demedim tabii ama o anlama getirdim
Bunları dinle de hakaretlerinden fazla dinlemek istemiyorum dedi yani karşında çocuk yok senin falan diye çıkıştı Sonra notları kargo ile vermek istedi Kendi memleketinde hastalığını geçirdiği için ben de dedim ki sakinleştikten sonra yazacağım dedim
Sakinleştikten sonra yazdım Daha doğrusu ses kaydı attım kendi durumum açıkladım ama sonrasında ona karşı özür dileyeceğim noktalarla özür dilemeyeceğim noktaları söyledim Ve dinleyemeyeceğini bildiğim için dedim ki seni ilgilendiren kısımlar bunlar bunları dinlersen sevinirim
Öncelikle üstünden geçirme gibi bir durumun olmadığını ve bir tane daha konu vardı Şu an unuttum Yine benzer bir konuya paralellik gösteren bir şeydi hatırladığımı bu iki konuda haklısın ama benim samimi bulmadığım bir nokta var ve onu ses kayıtlarında açıkladım Dinlemek istersen dinlersin ancak özrümü lekelemesini istemediğim için bunları Şu an burada dile getirmiyorum dedim ama diğer iki konu için gerçekten özür dilediğimi söyledim
Sonra o da ikimiz de kendimizce gerginlik işte ben hastaydım Sen de kendince bir sebebin vardı dedi hani bir sorunun vardı dedi Ben hani arama kimseyle kötü olmasını istemiyorum yazdı sonra bana çıkardığı notları gönderdi kolay Gene yazdı Ben de ona dedim ki ben sağlıklı olmadan nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum Hoşça kal yazdım o da buna görüldü attı sen bundan öncesinde de gururunun kırıldığını belirtti Ben de gururunu kırdığım için çok özür dilerim yazdım Neyse ertesi gün ben bitirdiğim kısımları Bitirdim Bitirdim kısımları bitirdikten sonra ona attım Sonra dedim ki sağlıklı bir halde olunca konuşmayı çok isterim ki tarzında bir cümlede bulunur Umarım konuşabiliriz yazdım pardon o da tekrardan sorun olmadığını söyledi düzgünce ifade etti ama ben de tamam dedim ne zaman bir iki gün sonra mı akşam mı çok hatırlamıyorum vaktine sanırım aynı Akşam olmuş olması lazım çok emin değilim Belki bir iki günde geçmiş olması lazım Ben şeyi içinde tutamadım kendine karşı gurursuzluk yaptığımı düşünmesini istemedim duygularımı söyleyip En azından kötü düşünceden kalkmasını Arzu ettim ki Konuşurken de şöyle konuşacaktım bunu biriyle konuştum Bu arada ondan akıllı aldım Benim sana karşı duygularım var ve hayatında genel akışıyla bu samimi Duygu birleşince açıkçası uzun zamandır Duygu durumlarında sorun yaşarken birden patlamama sebep oldu ve ben senin hani kendi kişisel olarak karakterine ya da başka bir durumuna sebep olduğum için ya da böyle düşündüğüm için değil Tamamen de duygularıma karşılık bulamadım için bu şekilde davrandım ancak sana itiraf etmedim daha doğru
olduğunu düşündüm ve bunu bilip hayatında arkadaşlık olarak da devam etmeyeceğimi bunun devam etmek istemediğimi ama okulda ya da herhangi bir yerde gördüğünde gayet normal hiçbir şey olmamış gibi davranabileceğimi söyleyecektim bunun için buluşmak istedim yani bir konu hakkında konuşmam gerekiyor diye O da iyi ki Ya kısaysa Kanka Buradan yazsana dedi Ben de dedim ki ne uzun ne kısa yüz yüze konuşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum yazdım o da tamam yazdı ama mesaja çok geç cevap verdi 2 saat düşündü Acaba ne diyecek diye herhalde Sonra o andan itibaren son görülmesini vesaire kapattı bu
Sonra ben sürekli bana o anda kanka kanka kanka kanka kanka dediği için dedim ki zaten kanka olarak görüyor Bir de üstüne böyle bir Vebal vermenin ne anlamı var deyip vazgeçtim vazgeçme cümlemde şey oldu ben bu pazartesi için randevu almıştım psikiyatriden bütünleme sınavlarına kadar da bir ay geçmiş olacaktı İyi bir halde böyle yüz yüze özür dilemek istediğimi söyledim böyle kıvırdım onu o da ciddi anlamda bir problemin olmadığını söyledi sonrasında derslerle alakalı kafasını karıştığını ve yarın telefonda konuşmak istediğini söyledi biz araştık ertesi gün ilk ders hakkında konuştuk daha sonra bozulma sesine geldi dedi ki ben Kanka bu durumu unuttum dediğim gibi hani büyütülecek bir şey yok İkimiz de gerginlik bu durumu artık şu anda kapatalım dedi Ben de son defa özür dileyebilir miyim dedim tamam hadi söyle dedi özür diledim sonra normal bir şekilde telefonda 10 dakika mı ne konuştuk hatta daha fazla konuşuyorduk da sivilce durumu falan konuyu tıkadı bir de çocuk hasta hasta fazla uzatamadım öyle bir niyetim de yoktu da konuşuyor birdenbire uzadı böyle gülüyoruz falan sanki hiçbir şey olmamış gibi Ben hayatımda ilk defa böyle hoşlanmama rağmen kankayı kendi isteğimle söyledim tuhaf bir şekilde
Bu durum yaşanalı Fix 3-4 belki en fazla 5 gün olmuştur ve elimden geldiği kadar sakin davranıyorum o günden sonra bir iki dersle alakalı konu için Direkt beni arayabilirsin çekti Normalde yazarak aktarırdım sadece beni şu aralar içimi gıdıklayan durum ona her ne kadar yansıtmasam içinde herhangi bir sebep olmasa da ki Öyle de bir yansıtma gibi isteğim de yok hani mesajlara geç cevap vermesi ve o günden sonra takıntılıymışım gibi son görülmesini kapatması açıkçası Sinirimi bozdu özetle Bizim durumumuz benim gerginlik çıkartıp Onun bu durumu alttan alıp ve şans vermesiyle son buldu Ben de o şansı sonuna kadar kullanıyorum düzgünce yazıyorum ifade ediyorum Sadece beni ikinci üçüncü tarafta görmesi vesaire durumları canımı sıkıyor işte mesajlara anında cevap vermemesi Hani giriyorsa bile önceliğinin benim olmaması bir de kanka muhabbeti sıkıyor Yani aslında benim şu anki durumum Hem onun Canını sıkıp hem de bu durumun hem iyileşip hem de bir an önce ilişkiye dönmesi Yani olay Bundan ibaretti bu kadar Söyleyeceklerim
Bu arada tüm Yazdıklarını okudum atladığım kısımlar varsa özür dilerim Sadece onun Bana davrandığı gibi ben de Artık mesajlarına cevap geç veriyorum çok sakin konuşuyorum ve ilerleyen zamanlarda Kanka Demeyi de bırakacağım Yani bu en son ne zaman mesaj atarsam hep ismiyle hitap edeceğim kendisine Kanka Demeyeceğim Çünkü bu benim midemi eğlendiriyor bir kez denedim olmadı Yani hoşlandığım kişiye karşı böyle Demek bana artık koyuyor çünkü hep böyle frenti zor durumuna düştüm benden hoşlandığında Ben beğenmedim ya da benden hoşlanır ne olduğunu Daha sonrasında öğrendim karşılıklı olduğunu O yüzden bu konuda birazcık bahtsız olmak biraz canımı sıkıyor ve genel ruh halimle denince genel hayatımdaki hissiyatlarımı da eklenince çok gerekliymiş gibi geliyor Belki gerekli değil ama olmasını da istemiyor değilim yani özet bu kadardı her şeyi aktardım yani dıdısından dıdasına geçtiğimi de söyledim bu kadar
Knk 1w ye kadar hazırlanmak gerke dısari cikacagim müdait olduğumda okuyacağım geçmiş olsun
👁️v👁️
🫰🏼
Evet dediğin gibi hayatıma odaklanacağım zaten vermem gereken notlar var onları verdikten hemen sonra bir daha konuşmayı görüşmeyi düşünmüyorum zaten bir ay tatil var okulda normal konuşulur dediğim üstteki kuralları da uyarsam Ve kendimi de her açıdan yetiştirirsem bir sorun kalmayacaktır sadece olmasını istiyorum ama şöyle söyleyeyim artık böyle kendimi kaptırma gibi bir durumu mu olmayacak çünkü o şeyleri artık hissetmiyorum olmaması gerektiğini de fark ettim kendimi durdururum O konuda sorun değil fark ettikten sonra sadece dediğin gibi hem kendimin toparlaması lazım hem de bu konuları unutup böyle karışık olmayan bir şeye başlamam lazım elimden geldiği kadar artık bu dalgalı Denizi dalgasını keseceğim eğer o dönem cidden Hani beni anlayan ve beni olduğum gibi kabul eden biriyle denk gelirsem ki ben hani değiştikten Sonra da açıkçası o eski hoşlandığımın gelmesini istemiyorum önce sadece beğenmediği için kanka deyip Daha sonrasında beğeneceği bir kıvama geldiğimde şey yapmasını istemiyorum ve o böyle bir durum söylerse mesela hani hoşlanıyorum tarzında o iki kez patlamanın sebebinin bu duygular olduğunu ve değiştim diye hani sonuçta genel olarak kafa yapım değişmiyor biliyorsun sadece görüntünün değişti diye kabul etmedi istemiyorum Bu kendime yaptığım bir haksızlık olur deyip açıkçası kabul etmeyeceğim yani böyle bir şeyin olmasın da istemiyorum çünkü bilmiyorum yani Kafam çok karışık Ne Tek bildiğim sakin davranmam gerek diye bunun için elinden gelen her şeyi yapacağım ama bu durumlarla karşısında da bahsettiğim seçenekler arasında da ne yapacağımı bilmiyorum Hani En kötüsünü açıkçası sondaki söylediğimin olduğunu düşünüyorum Başka beğenmeyip sonrasında kabul etmesi gibi bu Benim karakterimi yapacağım bir karaktersizlik olacak ben onu kabul edersem kendimi yok saymış olacağım zaten Red yememek için en başında açılmadım ya da imada bulunmadim şimdi pasif agresif duruma döndürerek hepten şansımı kaybettim
Bunu Ben de istemezdim ama oldu yani hayatımız zaten uzun süredir hiç yaşamadım duyguları yaşıyorum alışkın olmadığım şeyleri yaşıyorum olumlu olumsuz olması gerekiyordu diyorum sadece çünkü elimden sadece bunu demek geliyor. Tek bildiğim Eskiden insanlara karşı empati kurarken şimdi kendi İhtiyaçlarımı karşılayamadığım gibi başkalarının da anlamıyorum artık anlasam da geç oluyor
Tamamdır bende sınavlara calisacagim görüşürüz yazarsin sen
Kolay gelsin knk ama bir süreden sonrası gerçekten zor olmuş bu çocuk senin hayatından daha çok bir şeyler calmiş bence kendini geri cek sevince zor oluyor bunu en iyi bilenlerdenim ama senin vaktini çalıyor sadece diyaloglarinizi okurken yoruldum yaşamasıda hayat enerjinizi düşüyor olmalı. Hani seni kaybetmekten korkuyor gibi gelmedi bana yani digru anlamamış da olabilirim ama senin için emek harcamadiysa pek bir manası olmaz iyi misin diye sormak herkesin yaoabileceği bir şey önemli olmak iyi olmanı sağlamak bak benimkine 6 yıldır hiç mutlu etmediği gibi üzmüyorda sadcee kendi içimde yasiyorum bir kere bile konuşmadı benimle sevgili bile yapmıyor gerçi ben beni seviyormu onu bile anlamadım ama 12 yaşimdan beri 😅
Kuzu yanlış anlama ama 6 yıl takıntıdir ask değil. Bak benimde senin yaşlarında karşılıklı olan hoslantim oldu ama sonra sadist biri ile tanışınca farkettim çocukken uzun süreli hoslanmamin sebebini. Sen onu değil aslında ilk kez yasadigin duyguları seviyorsun. Bence bununla yuzlesip başka birine bak derim.
Bu arada benim biraz yılların sarhoşluğu. Aşktan ziyade bu kadar uzulmemin başka bir sebebi var. Zaten 2 ay oldu tanisali ben unutur yoluna devam ederim. Sadece hayatımı yoluna koymam olursa denemem olmazsa da hayatımda başka bir insanı almam gerekiyor bu kadar.
Aktarinca rahatladim ve güzel yorumların için teşekkür ederim. Benim durumum sanırım biraz zaman ve şu güzellikle ilgili gerçekten insanlarda böyle bir algı var ve cevremdekiler bunu devamli dile getiren insanlar. Bu çıkmazı cozmem lazim. Aslında canımı acıtan tamamıyla bu benim. Bir de ben hiç bir zaman ergenligimi yasayamadim saçmalama gibi bir hakkım da yoktu. O yüzden yaşayamadığım ergenligi yaşıyormuşum gibi geldi. Tekrardan hoşçakal.
Yine konusuruz. Hoşçakalı adios anlamında demedim sjsjsks
Bu arada senin kadar uzun süre beni seven biri oldu ben canım gibi sustugumda konusmadigimda anlar diye düşündüm ama duygularıni alevlendiriyormus. Yani bana da takıntı duyan oldu. Inan bana takinitinin altında yatan rüyadan uyanmama isteği var eğer zarar görüyorsan da ondan gelecek zararı durdurma isteği. Bu şekilde özetleyebilirim. Bu arada sosyal anksiyetem vardı ve genel anlamda insanlarla duygularim ve dusuncelerim hakkında konuşamazdim. O yüzden küçükken çocuğun arkadaşından duydugym ve cocuktan duymadigim için soylemedim. Konuşmam gerektiğini bilsem konusurdum zaten.
Bu arada bu konular ders verecek en son insan benim umarım beni yanlış anlamamissindir. Sevgiler.
BİZİM OLAYLAR KARİSİK BİRAZ TAKINTI OLMADİGİNİ BİL YETER 😅
BENCE GAYET İYİ BİRİSİN
👁️v👁️
🫰🏼
Knk ilk attiğim soruda o çocuktan bahsettim müsait olduğunda bakmak istersen ve yorum yaparsan sevinirim
Tabiki detaylarını bilemem. Kusura bakma. Tamamdır ben soruna bakıyorum yorum yazayım simdi
Knk senin sorularına baktım seninki ile ilgili bir şey yok benim sorumun altına mi yazdin? Öyleyse bakiyorum
Yok knk direkt benim ilk sirduğum soru profilde
Hayatım 3 tane sorun gözüküyor bende. Antik mısır albino ve tuhaf davranışlar
orada biriyle tanıştım yazan varya en altta o
Asko sayfayi yeniliyorum ama 3 tane var sadece gönderiye beni etiketlesene ya güncelleme kısmından
ya da buradan sorunun linkini paylas
Taammm
Asko paylastin mi?
Evet seni davet ettim 😅
Arkadaşlar ben yıllar önce arkadaş ortaminda biriyle tanıştım (oğlak burcu, tanışmadık ortamda vardı sadece) 12 yaslarında falan ama yani onu hiç anlamadım yani hoslaniyormu normal halimi bu falan taniştigimizda ki şahsen 6 yıl kadar olan bir sürecte tanıyorum ve bu yüzden artık merak etmeye basladım aramızda bir şey olmuyor konuşmuyoruz bile ama garip davranıyor önce sırıtarak bakıyordu konuşmuyordu bir ara hasteneden geldigimd egördüm tam anneme ondan bahsediyorum flaan baya gözlerine bakmışım oda baktı falan ama farkında değilim anneme anlatırken bakısları falanda hep öldürecek gibi zaten sonra yine nadiren görüyorum falan tamda o zamanlar okul açıldı çok sessiz davranıyor yakınımda falanken hiç umursamıyor gibi yapıyor inanayım diyorum ama ne bileyim kalkacak gibi yapıyor kıyafetini düzeltip geri oturuyor sürekli benim olmadığım taraflara bakıyor arkadaş ortamında da çok aktif değil ama tanımda falan yürürken kafasını yere eyiyor nefret falanmı ediyor anlamadım 👁️-👁️?
Bunu yazmistim
Hmm. Senin olduğu taraflara da bakmıyor. Bence çocuğun hoslantisi yok seni de kandırmaya calismiyor. Sende sadece birazcık uzun süreli bağlanma olmus. Bence hayatında yeni birilerini al. Onlara bir şans ver. Büyük ihtimal farkında değil hoşlandığının. Bir de benden hoşlanan iki kişi vardı senin yaşlarında onlar bile aşırı fedakarlık yapıyordu ve aynı ortamda bulunmaya çalışıyorlardi. Yani erkek istese hareket eder. Bence ikimizin de şansı yok. Bir de anlattıklarım olay değil daha çok senin iç dünyamda yasadiklarin ve bazı anılara anlam yüklemen. Tavrı tuhaf biri olabilir sadece ya da içinde istek olduğu için yanlış anlıyor da olabilirsin. Eğer sana yüz verse bir iyi davranıp bir yakın davranıp aşk anlamında sonra kaçsa dicem
O çocuğun allah belasını versin diye ama öyle bir durum da yok. Hatta öyle bir durum yok.
Daha çok gençsin üniversiteyi istediği yerde kazan ve hayatına güzel ve seninle uyumlu insanların girmesine izin ver.
Tamam sağol knk 😅 kendimi kandırmak gerektiğini biliyordum
Anlamadım
Yani kendimi kandirmamak için hep ondan uzak duruyorum ama sürekli beni fark ediyordu artık böyle düşünmeye eğim😅
Sanırım şey demeye getirdin kendimi kandırmamam gerektiğini biliyordum demeye getirdin ani bizim en büyük sorumuz zaten duyguları çok yakılanınca bunun olmasını istemek senin hayatında İlkin olduğu için uzun süreli bir unutma o durumun olmuş sadece ikimizin de tek yapması gereken hayatına bakmak girmek isterlerse girmelere hani şu anda ama öyle her ikisi içinde duygu yok Bunu da bil arkadaş kalmaya devam etmek istersen et arkadaşlarını kesmek istersen de kesersin sorun yok bende çok fazla muhattap olmayacağım zaten Çünkü üniversite ortamında böyle biriyle Küskün kalmak istemiyorum yani huzurumuz bozulmasın tamamıyla onu oynayacağım
👁️v👁️
👍🏼
Ya kızım ben hala inanılmaz heyecanlanıyorum ya nasıl Unutacagim.
BU BEN
Hayal edince bile mal mal sırıtiyorum bshs
Inan bana bu da ben. Evet bana yazdığı 00.20 'deki mesaja 19 saat sonra cevap verdim ama hala heyecanlanıyorum sjjsjsks
Ya bu arada instagramin var mı?
Fake olabilir
Yok ya sildim 🤧 ama xperim yarın 3 olabilir o zaman mesaj atacağim dmden konusuruz
Kız o zaman çok iyi benimki de yükselir herhalde çok yazdım sana cunku sjsksk
Hshshshshshs
3 öper 300 puana esitmis ben 203 teyim snskskke
3 xper
Dur bende bakayim
160
Üzdü ya ama sen benden önce yukseltirsin ben 3 gün sınava gireceğim
Kolay gelsin simdiden yukseltiriz ya o kadarda zor değil
Telegramin var mı peki
Sadcee bu var :)
Ya yanlış anlasildiysam eğer özür dilerim telegramda tel numarası gizleniyor o yüzden sordum
Sorun değil ya bunu bilmiyordum zaten ama özür dileme böyle şeyler icin 🤗
Tekrardan kusura bakma. Eğer bu numara saklama işi hoşuna gittiyse böyle bir yol izleyebiliriz. Biriyle saatlerce sesli konuşmak istiyorum snsjsks
Sorun numara saklamak değil insatagramdada numara olmuyor açikcasi babam bu konuda çok hassas bu uygulamayı da bilmuyor baya kıskanç yani yabancilarla konuşuyorsun falan fisman korkuyor oda haklı bu yüzden kullanmıyorum yani numara gizli ama ona desem bulur o seni diyecek 😅
Tamam o zaman buradan konusuruz. Evet numara durumu çok sağlıksız oluyor bizzat deneyimledim bende açık değilim bu yüzden sadece sesli konuşmak istedim ya ne bileyim dedikodu yapardık. Shshsjjs
Abi bu duygular çok kötü bir şey. Insan ne yapacağını kestiremiyor. Hemen cevap verse de yan tarafta whatsapp widgeti ekledim oradaki panelden tüm gün okusa shsjsisi
Ya çocuk benden komple vazgecmis. Atmam gereken kısmı attım bir kısmı eksik kaldığını soyledim. O da tesekkur ederim kankam daha fazlasına gerek yok yazdı bende geçmiş için yine özür diledim hafta sonu da hasta olduğum için geciktirdihimi söyledim o geçmiş olsun kanka sorun değil yazmış. Sonra ben şu gerek yok kısmına diğer dersler için de mi geçerli dedim o da dış ticaret finansmanin da nelerden çıkacağını bilmiyorum sınava uzun zaman var ama nelerin çıkacağını soylesen kâfi yazdı bende yerleri söyledim sonra tamamdır yazdi
Knk ya şey seviyorsun bir şey diyemiyorum ama bu çocuğu yani olacaksa bile uzun bir zaman var gibi yani benim gibi 6 yıl bekleme 😅
Zaten rüyama girdi bu gün bornozla tövbe ya lisede bornozla dolaşiyordu -_- kızlar peşinden koşuyor falan bende o sırada arkadaşlara gösterdeme derdindeyim ki duydu bu bir kaçisim var hsshsg
Kuzu ben biraz sakinlestim. Anksiyete krizi tutmuş. Dinince anladim. Kendim için bir şeyler yapmaya başlayacağım. Hala xper artmadı mi ya jsjsksks
Bu arada olur öyle mustehcen şeyler. Bende kendisi 2 3 gündür rüyamda devamlı görüyorum. Doğal bunlar
Geçmiş olsun anksiyete neydi tam olarak 😅 cahillik başa bela
Kaygı demek. Kaygı bozukluğu yaşıyorum
Bende anksiyete var o zaman nasıl kurtulcaz bundan
Tedavi göreceğiz kardesim. Bir de kendi hayatımıza bakacagiz. Sen bu yıl 12. Sınıf mısın?
11
Ha pardon. Eğer istediğin şey bir bölüm ile ilgiliyse sınava ağırlık ver 1.5 yılda yeni hobilrr edin. Seni aşağı çeken arkadaşlıklardan kurtul mümkünse sınıftaki insanlara kulaklarını kapat. Inan bana bunlar seni 100 sene ileri götürür.
Tamammm
Bende final sınavlarını anlatacağım. Duruma göre bir dersin butune girip giremeyecegime bakacagim. Ona göre hareket edip odami temizleyip spora baslayip kendimie yeni ciciler alacağım sonra konservatuvar sınavı için uğraşacağım
Yoğunsun baya ya kolay gelsin o zaman hayırlısı olsun
Kız tamam deyince sus gari anlamında dedin sandım snsjksks
Yok be sbsbsbsbbs
Yok ya değilim eli topu 1 hafta vericem aralikli
But sınavı olursa süresi daha fazla olur tabi
Saldim knk ya
Kalmıyorum zaten calismasam da nskskskss seneye ort yukseltmem lazım belki yüksek lisans için denerim seceneklerimi açık tutuyorum
Ha iyi bir şeyse güzel (cahillik ön safa bende)
Ya seni ilgilendirmedigi içindir bende çok bir şey bilmem zaten
Hiç bilmiyorsun ya hshshs
Valla şaka yapmadım ggjkhgy
Tamam inandım shsbb
Kanka şey ilk sınava girdim sonra çıktıktan hemen sonra kendisini Gördüm normalde şeydim Dün sakinleştirmiştim kendimi bırakışı bırak falan diye görünce ben bir panik yaptım Bir kaçışım var Görmen lazım ama hani Tabii ki kendi kendime yaptığım için şey gibi oluyor başka bir yöne gitti görmedi gibi oluyor fark etmediler de zaten bayağı Stres oldum Niye böyle bir şey oldu bilmiyorum
Xper 4um knkaa
Aynı durumu ben yaşıyorum 😂😂
Salla.
Sen ona aşık olmazsan o sana olur
Abla inan deniyorum ama olmuyor ya. Unutmaya çalışıyorum ama kısa sürede basaramiyorum.
Nasıl bi ilişkiniz var bilemiyorum o yüzden bir sey diyemem. Değer görmüyorsan kaybetmekten korkmuyorsa yoluna bak bence hiç düşünme bile.
Arkadaşız normalde adimla seslenirdi bir ara kucuk bir seyde klavye hatasi yaptım sonradan kanka demeye basladi. Bir zaman sonra ben ondan hoslanmaya basladim. Ve genel olarak hayatımda iyi bir dönemden geçemiyorum bir de üstüne birinden hoşlanıp sevilmemek hissi koydu ve iki defa ona patladim. Ikincisi canını sıktı onunla ilgili olduğu için kalbini ve gururunu kırdığını soyledi. Özür diledim o da affetti ama rafa kaldırdı aslında farkındayım bu durumdan sonra ben onunla sınavlardan sonra konuşmak istedim. Ona duygularımi itiraf edecektim ve aslında hayatımla ilgili bahanenelerle birlikte ona karşı olan duygularımın karıştığını amacımın onu kırmak olmadığını ve bu vicdan azabı ile yasayamayacagimi ve arkadaşlığı kesmek istediğimi soyleyecektim. Ona yazdım konusmamiz lazım diye özetle o da tamam dedi. Sonra ben kanka kanka kanka deyince her cümlesinde caydim konuşmak istediğim nedenin özür ile ilgili olduğunu söyledim. Tabi bu esnada son görülmesini vs kapatti. Sonra ders ile ilgili yarın aramak istediğini söyledi arastik. Ve özür konusunda bu kadar büyütülecek bir şey değil ikimiz de kendimizice gergindik. Koranaydi o. Bunu burada kapatalım olur mu tarzında konuştu. Sesi ictendi. Bende telde son kez özür diledim. Ardından patlamama sebebimin ders konusunda son güne birakmam sandi ve soyledi buydu aslında zaten diye
Bende böyle anlamasına üzülürüm çünkü eğer ses kaydını dinleseydi yasadigim olayı atlatamadigimi anlardı. Bende aslında bu değil ama neyse dedim. Sonra sadece not alışverişi yaptık. Sadece ben niye bu kadar yüksek duygulara yakalandim bilmiyorum ve ona karşı sakın davranmama rağmen bu durumdan sonra mesajlarıma geç dönmesi ve son görülme cevrimici bilgi kapatması canımı sıkıyor. Yani hemen unutmasın bekleyemem ama ona direkt açılıp red yememek isterken yaşadığım travma ve buna bağlı sağlık sorunumun patlaması ile fevri davranarak hepten kaybettim.
Sadece atmam gerekenleri atacağım not konusunda. Bir de bana yaptığı gibi mesajlara geç dönüyorum. Zaten sonra 1 ay tatil o andan sonra yazmayacağım zaten okulda da normal davranacağım. Tatilimi her açıdan iyi geçirmek ıstiyorum.
Tek isteğim şu anda her şeyi iyilestirip gerçekten onunla bir şeylerin ilişkiye dönmesini saglamak. Olmazsa da canı sağ olsun herkes kendi hayatına devam eder. Sadece abla şu an için unutamıyorum elbette unutamam diyor unuttuğum insanlar oldu ancak bu kişi ile yaşadığım durum bende kendi hayatımdaki degersizlik duygumu hatırlatıyor.
Onun yarattığı bir şey dehil. sadece geçmişte alamadigim sevgi ile ilgili sonrasında çok sorun yaşadım ve haksızlığa ugradim hayatımı bu enkazın altından kaldirmam gerekiyor. Bir de ustune birine karşı samimi bir duygu beslerken karşılığını görememek her deyimin vasat olduğunu hatırlatıyor ve bu durum bende çok derin yaralar açıyor gibi hissediyorum.
Özetle ondan hoslanmamayi ve arkadaş olarak gorurken sonradan duygu beslemeyi ben secmedim ancak red cevabını duymamak için içime gomerken ruh halinin iyi olmaması her şeyi mahvetti.
Bu kadar yani.
Çocuğun suçu yok. Ümit verecek bir şeyi de olmadi. Hayatımda bir süper kahramaninda olmasını istemiyorum. Ben kendiminki olurum. Ancak yine de bazen bu tarz durumlar canımı acitiyor. Ve çok üzülüyorum.
manifestation