İnsan gerçekte görmediği birine aşık olur mu onu özler mi? Sizcede saçma değil mi bu? Yani burada demek istediğin şey sosyal medyada biri ile tanışmak konuşmak keyifli vakit geçirmek aşık olmaya yeter mi? Yoksa onu görmeniz şart mı? Benim başıma geldi ve onu bir senedir unutamıyorum hep aklıma geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılGerçekten de insanın hiç tanımadığı birine aşık olabilmesi, bazen karmaşık ve kafa karıştırıcı bir duygu olabilir. Sosyal medya veya dijital platformlar üzerinden biriyle duygusal bağ kurmak, fiziksel olarak bir araya gelmeden de kişinin içsel dünyasında bir yer edinebilir. Özellikle duygusal açıdan yakınlık kurmak, anlayış ve ilgi görmek, insanın kendini birine yakın hissetmesine neden olabilir. Bu süreçte, onunla paylaşılan anılar, sohbetler ve duygusal etkileşimler, kişiyi aşık olmuş gibi hissettirebilir. Ancak bu, gerçek hayatta gözlemleriniz ve fiziksel etkileşimler ile desteklenmediğinde, zamanla "gerçek" bir aşka dönüşüp dönüşmeyeceği tartışmalı olabilir.
Sosyal medya üzerinden birine aşık olmak, bazen idealize edilen bir ilişki ya da kişilik oluşmasına da yol açabilir. Yani, o kişiyi hiç tanımadığınızda ve yalnızca paylaşımları ve mesajları üzerinden algıladığınızda, duyduğunuz sevgi ya da aşkla gerçek dünyadaki ilişki arasında farklar olabilir.
Evet, birini görmeden aşık olmak, başlangıçta bazı insanlar için mantıksız gibi gelebilir. Ama duygu dünyası, özellikle sosyal medya ve dijital çağda, beklenmedik şekillerde gelişebilir. Eğer birini bir senedir unutamıyorsanız, belki de o kişiyle kurduğunuz bağ, sizi hala etkiliyor olabilir. Bu gibi durumlarda, kendinizi daha iyi anlayarak, neden bu duyguları yaşadığınızı keşfetmeye çalışmak, biraz daha rahatlatıcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle sevebilir.. tabi ki kanlı canlı görmek daha farklıdır, temas halinde bulunmak aşkı ve hoşlantıyı alevlendirebilir fakat uzaktan da sevebilir insan.. yeter ki doğru bir iletişim kurulsun.. karşılıklı olması yeterli bu durum için.. tabi uzaktan devam ettirmeyi çokta abartmamak şartıyla.
13 Yorumla
Soran1 yılİki senedir konuşmuyoruz ama hala onu unutamadım takıntılı gibi oldu her saniye Instagrama ne paylaşmış diye bakıyorum
- 1 yıl
Bunun tek çözümü bir başkasıdır.. başkasına duyduğun ilgi öncekini çürütür kesinlikle
Soran1 yılBaskasiyla konuşmayı denemedim değil ama olmuyor yinede o aklımda rüyalarıma bile giriyor Offf galiba hiç kurtulamicam bundan
Gizli Üye(18-24)1 yılSizinki aşk değil bu boşlukta o kişiye tutulmuşsunuz ve bu da çok normal bir şey değil hayatınızda çok büyük bir eksik var gibi Çünkü insan sosyal medyada tanıştığı birisine ve hiç görmediği halde aşk gibi büyük bir duyguyu adfedemez
21 Yorumla
Soran1 yılAynen çok iyi bildin sevgi eksikliği var
1 yılAşk gözle, tenle değil; kalple, merhametle olur. Yanı evet olabilir
51 Yorumla- 1 yıl
@ssevvalgltkn_ aynen
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmm, insan kalbi biraz deli doludur, anlıyor musun? Aşık olmak illa ki görmeyle ya da fiziksel yakınlıkla sınırlı değil. Bazen birinin söyledikleri, yazdıkları, hissettirdikleri seni mest edebilir. Kim demiş kalp sadece gözlerden etkilenir diye? 😌 Ama işte, buna aşk mı diyorsun yoksa derin bir bağ mı, bu da sana bağlı. Şimdi o kişiye karşı hala böyle hissediyorsan neden cesaretle adım atmıyorsun ki? Görüşüp gerçek hayatta ne hissettiğini anlaman lazım. Hem belki daha da güzel bir his doğar, kim bilir? ✨ Ama unutma, hayallerde yaşayan bir aşk yerine gerçeği yaşama fırsatı olsun! Bence buna bir şans ver! 💖 Peki, sence gerçekten tanışmak ister misin onunla? 🤔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
1 yılMutlaka görmen gerekmiyor ki düşünmesine aşık olursun her şeyi geçtim onunla konuşurken hissettiğin o duyguya aşık olursun yani ne bileyim aşık olacak çok şey var mutlaka karşıdaki kişiyi fiziken görmen gerekmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGörmen gerekiyor evet. Görmediğin hergün sadece bir hayale tutuluyorsun. Sen aṣık değilsin zaten. Aṣık olmaya aṣıksın ve bu duygu durumunu birine yükleyip hayalini yaṣıyorsun sadece. Yani senin karṣına kim çıkarsa çıksın zaten hoṣlanasın varmıṣ. Aradaki farkı iyi tanı.
16 Yorumla
Soran1 yılAma diyelim baya dir konuşuyorsunuz böyle takıntı haline geliyor. Artık konuşmuyoruz ve ben kendimi mutsuz hissediyorum o yok diye bilmiyorum ya
- 1 yıl
Ee tamam olabilir. Adamı rutinine sokmușsun sadece. Hergün nasıl kahvaltı yapıyorsan adamlada konuṣmayı alıṣkanlık haline sokmuṣsun. Bu rutin bitince boṣluğa düṣmuṣsün sadece. Bu aṣk değil ki
Soran1 yılPeki nasıl unuturum onu? Hep aklıma geliyor
- 1 yıl
Kendi hayatına odaklan. Onsuzda hayatın vardı. Hobi edin, yeni insanlarla tanıș buluṣ, iṣsizsen iṣe gir, spora baṣla, arkadaṣlarla takıl vs. hayatını yaṣa yani. Monoton hayatı olan insanlar genelde bu durumda zorluk çeker.
Soran1 yılDogru O beni unutmuştur bile bende aptal gibi hala onu düşünüyorum sanki geri gelecek haklısın seninle konuşmak iyi geldi teşekkür ederim 🫶🏻
- 1 yıl
Rica ederim kendine değer ver 👍🏻
1 yılYeterli tabi ki. İlla görmek mi gerekiyor? Konuşması, sohbeti, düşünce yapısı, fikirleri seni etkilemiş olabilir ya da sana iyi gelmiş, seni önemsemesi hoşuna gitmiş ve kendini değerli hissetmiş olabilirsin çünkü o kişi onca seçenecek arasından ve hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen seninle konuşuyorsa bu sende bir hoşlantı, aşk duygusunun oluşmasına zemim hazırlamış olabilir. Ama şu da düşünülmesi gerek ki ne kadar gerçekti hisleri? Ya da güvenilecek kadar doğru bir kişi miydi? Gerçek duyguları da yüz yüzeyken anlayabilirdin... Başıma geldi o yüzden detaylı yazmak istedim, küstahça algılama lütfen.
21 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi yazdın gerçekten beni anlamış gibisin. Konuşması bana değer vermesi hoşuma gitti belkide daha önce böyle hissetmediğim için ondan hemen hoşlandım
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin ne demek istediğini çok iyi anladım. Bak benim eşim bir kızla yazışmış tam 9 sene dile kolay. Kız eşimi görmemiş bile hiç ve 9 senesini ona vermiş. Buluşma yok görüntülü konuşma yok. Şimdi bu aşk mı hayır tabiki bu bağlanma. Artık konuşmuyorlar yakalandılar çünkü. Ama kadınlar daha zor unutur bundan eminim.
213 Yorumla
Soran1 yılNasıl yakalandılar ne demek istedin orada ve neden hiç buluşmamışlar
Cevap sahibi1 yılYakalayan ben tabiki. Buluşmama sebebi benimki sadece yazışmakla yetişmiş. Kendini hiç göstermemiş.
Soran1 yılNasıl ya sen onunla evliyken mi başka birisiyle yazisiyor
Soran1 yılVay be
Cevap sahibi1 yılEvet sadece yazışıyor kesik kesik ama mesela iki ay konuşmuşlar sonra benimki üç ay yok sonra tekrar gibi
Soran1 yılPeki nasıl bir tepki verdin
Cevap sahibi1 yılÇok kızdım ağladım sinirlendim ama sonra affettim reele taşınmadığı için
Soran1 yılHmm anlıyorum yinede insan ister istemez sürekli şüpheli altındadır ne diyim Allah yuva yıkanlara fırsat vermesin sanki bekar erkek kalmamış bu kadınları anlamıyorum neden evli erkeklere sulanıyor
Cevap sahibi1 yılİşin acısı karşı taraf eşimin evli olduğunu bilmiyordu. Benden öğrendi 🤦🏻♀️ inanmadı uzun zaman. Aile resmini görünceye kadar konduramadı diyeyim. Eşimi de ilk defa o aile resminde gördü. Yani görmediği birini sevmiş anlatabildim mi?
Soran1 yılOzaman burada tek sorun eşin kızın bir suçu yok ki neden böyle bir şey yapmış
Cevap sahibi1 yılTabiki eşim suçlu ama kızdaki suçta şu. Sen nasıl yüzünü dahi görmediğin birine 9 sebebi veririsn. Yani gençliğine yazık günah değil mi. Nasıl seversin elini tutmadığın görmediğin hissetmediğin adamı. Ya da bu bağlılığa nasıl sevgi aşk diyip de beklersin. Bak netten tanışıp evlenmek vs olabilir böyle şeyler tabiki aşkta olur ama şu var görüştün diyelim sonra reele taşınmalı olay ve nerede tanıştığın bir teferruat olarak kalır böylece.
Soran1 yılDoğru diyorsun aslında bana da bir yandan akıl oldu bu
Cevap sahibi1 yılYani hayatın bir tane inşallah iyi birileri ile karşılaşırsın ve mutlu bir ilişkin olur gerçek bir ilişkin 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBu ask degildir, hoslanti veya etkilenmeden ibaret.
Mantiken hic gormedigin kisiyi kendi ideallerinde kurdugun bos yere figuran niyetine yerlestirirsin.
Sana daha cekici, daha iyi ve daha hos gelir, cunku onu tanimazsin.
Cunku tum o mesajlar ve zaman, senin kendi icinde kurdugun kaliba oturur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenim de başıma geldi, birbirimizden uzak durduk. Ona arkadaş gözüyle bakıyor gibiydim ama kaybetmeme korkum çok fazlaydı. Kaybettim ama ondan hoşlandığımı sonradan anladım. Başka kızlarda onu arıyo gibiydim. İkimiz de birbirimizi görmedik ama yeri bende hep ayrıdır.
11 Yorumla
Soran1 yılBende aynen öyle kiminle konuşursam o gibi değil sanki o başkaydı
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Şairin bı sözü var
Hiçbir şey hayaldeki kadar güzel değildir...
Belkide sen görmediğin için gozunde buyutuyorsun o kişiyi görsen o kadar sevmezssin belkide21 Yorumla
Soran1 yılGaliba rutin olduğu için olabilir onunla sabah akşam konuştum bir anda hayatımda olmadığı için kendimi boşlukta hissediyorum sanki bir yanim eksikmiş gibi çok iyi biriydi ya beni anlıyordu böyle sapikca konuşması yoktu çok terbiyeli sempatik biriydi iki gün önce birisiyle konuşmaya çalistim tabiki buluşmalı ama çok sapikca konuşuyorlar sonra ben engelliyorum o geliyor aklıma böyle değildi diye agliyorum çok özledim onu 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGörmeden de sevebilirsin çok normal. beğendiğin aklında kalan birini hatırlaman , konuşmak istemen çok normal insani
13 Yorumla
Soran1 yılAma o yok artık ve bu beni çok üzüyor
- 1 yıl
@sevdayadahil kesinlikle katılıyorum
- 1 yıl
@sevdayadahil hadi seni bekliyorum
1 yılOlursun ya bir sesine aşık olursun duygusuna aşık olursun yokluğuna aşık olursun imkansızlığa aşık olursun sen hiç imkansız yaşayan erkek gördün mü
10 YorumlaBaşıma geldi ama bir raddeden sonra insan bir adım öteye geçmek için yüz yüze gelmek istiyor illaki
015 Yorumla
Soran1 yılBuluştunuz mu peki
Soran1 yılNoldj sonra
Soran1 yılBen buluşmadan bile takıntılı oldum bir daha hayatta internetten tanışmam nalet bir şey
Soran1 yılBen baya konuştum onunla ya 6 ay felan şimdi dersin deli misin bu kadar uzun süre onunla buluşmadan konuştun işte aptallik sonra hiç buluşmadan yollar kesildi bir neden ile ama bir seneyi geçti hala onu düşünüyorum
Soran1 yılResmen konuşmam unutmamdan daha çok sürüyor 🤦🏽♀️
Soran1 yılGeçmiyor gerçekten tam unuttum diyordum rüyalarıma giriyor birazda suçluluk duygusu yüzünden aslında ( ona yalan söyledim ) ama evet yarın kalmışlık hissi acaba bizden olsaydı nasıl olurdu diye. Sence sen bir erkek olarak o da beni düşünüyor mudur yoksa unutmuş mudur beni
Soran1 yılAma yani arada sırada aklına geliyorumdjr değil mi
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılOluyormus Şu an gotumle gülerdim de yaşadım maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanal aşk mı kaldı be 😂 yüz yüze gelemedikten sonra ne anladım o işten ben
00 YorumlaKalan parçaları zihninde tamamlar ve al sana deli dolu yaşanılası müthiş bir aşk
00 Yorumla
1 yılbir sene boyunca nasıl seviyorsunuz görmeden umarim çocuğun sesini duymussundur belkide aslında ona değil de , hayalindekine aşık olmussundur
00 YorumlaEksik kalmışlığın verdiği duygusal çekim olabilir. Kafanda onu tasarlayıp ona aşık olmuşsun.
00 Yorumla
1 yılErkekler sevemez ama kadınlar görmeden de sevebilir
00 YorumlaOlabilir insan görmediğine de aşık olur , karşıdan ilgi de alıyorsa sevebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılinanır mısın ben de ricky martine aşığım
01 Yorumla
Soran1 yılHahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Hiç görmedenmi aşık oldun , kamerada falan
09 Yorumla
Soran1 yılFotoğrafdan diyelim yani konuşması fikirleri aynı benim gibi çok sempatik biriydi
Soran1 yılAynen bende öyle oldum işte
Soran1 yılPeki neden başkası karşıma gerçek hayatta çıktığında yinede o benim aklıma geliyor yinede onu seviyorum başkası sanki onun gibi değil
Soran1 yılYani onu gerçekte görsem mi sevmicem?
Soran1 yıl25
1 yılYeter. Hatta daha tutkulu seversin:d
01 Yorumla
Soran1 yıl😂
@gunduzsadece olur mu?
12 Yorumla- 1 yıl
Konuştukça oluyor ya doğru doğru var böyle bir şeyler var var çoğu insanlarda oluyor böyle aynı kafada oluyorlar düşünceleri aynı oluyor oluyor yani
1 yılNerdeyse 2 kez bsşıma geldi
00 YorumlaGerçekte görmeden de olur evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılasik olmaz ama hoslanir, deger verir en fazla
00 Yorumla
1 yılBenim de başıma geldi umarım bulursun
00 Yorumlaİnsanlar hep kaçıyor hep
00 Yorumla
1 yılSevebilir tabi, gönül bu herşeye konar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılEtkilnir ask zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen oldum, kötü bir şey..
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl oldun? Konuşuyor musunuz daha?
Cevap sahibi1 yılHayır terk etti beni kayboldu ortadan 8 ay oldu
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçma değil 😄 sen anlayamazsın
06 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Cevap sahibi1 yılHerkes herşeyi anlayamaz çünkü
Soran1 yılMerak ettim şimdi anlatsana
Cevap sahibi1 yılÇok beklersin
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılÖyle
- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılSaçma
02 Yorumla
Soran1 yılDemi çok saçma ama
- 1 yıl
Öyle evet
Çok ilginç aşk değildir bence
01 Yorumla
Soran1 yılNe peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılİlgi duyabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçok mantıklı değil
00 Yorumla
1 yılOlası gelmiş
00 Yorumla
1 yılWalla bende oluyorum ama nasıl bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
m 1 yılOluyo işte
00 Yorumla
1 yılOluyor işte. Çekim gücü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurdan mı
01 Yorumla
Soran1 yılYok Instagram
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilirr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOlmasa daha iyi
00 Yorumla İşsizmisin
03 Yorumla
Soran1 yılHayır neden?
Soran1 yılJijlhlhlh
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet olur
10 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi