Evlenmek istemiyorum evlenirsem de 30 lu yaşlarda düşünüyorum zaten 23 de mezun oluyorum evde oturmaktan nefret ediyorum her zaman paranın güç olduğuna inanıyorum mesleğimi elime alıp kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum zaten insan ilişkilerim vs iyi değil evlenmekten korkuyorum 30 dan önce evlenme ihtimalim düşüktür dimi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim sana tavsiyem 30 beklersen 30dan sopnra evlenmek cok zor olur söleyim tavsiyem 26 27 yasına gelınce evlen gec kalma cok pisman oluırsun yinede kendinbilirsin bi abi tavsiyesi
26 27 çok erken geliyor zaten hayatta Bi ton stres dert var biraz nefes almak istiyorum evlilikten de soğudum paramı kazanıp hayatımı yaşamak istiyorum zaten insanlarla iletişimim iyi değil kimse ile uğraşmak istemiyorum çünkü daha çok stres oluyorum
peki benimki sadece bi tavsiye hayat senin hayatın ins güzel günler yasarsın ama sunu unutma hayat cok acımasız tersine deng gelmeni istemem
İşte hayat çok acımasız evlenmemek daha iyi değil mi ya da geç evlenmek
öyle olmuyo inanki yanında dayanagın olmasını ister insan ama neticede ne desem kararlısın yasayarak görmen daha iyi olur
Sen hiç evlenmedin mi kaç yaşındasın
yazıyo yasım evlenmedim maalesef keske evlensem coluk cocuk olsaydı diyorum bende senin gibi 30 da evlenirim yasıyorum dedim 30dan sonra neler oldu neler evlenmeye fırsat bile bulamadım
Bi dk aynı benim düşüncemde miydin sonra neden fırsat bulamadın peki ne oldu
valla iş cıktı memur oldum tayin oldum ordanda 3 yıl sonra hastalık gecirdim 2 yılda o basıma geldı yeni toparlanıyorum isime yeni basladım 3 ay oldu evleneyim dedim is buldugumda tayin oldugum bi yerde bi türlü olmadı benim karsıma cıktı ben beyenmedim ben beyendim pandemi girdi sonra tam tmam olcak dedim hastalandık ws ws sonra memlektıme geri geldım tayin oldum hastalık nedeniyle simdi cok sükür iyilestik ama 7 yıl kayıp gitti
Olsun hala gençsin evlenirsin niye evlenemeyesin
kısmet ins bakcaz artık
Evlenirsin ya çokda gec değil bissuru tanıdığım var 37 38 de evlenen bide erkeksin daha çok şansın var
valla bakcaz artık arayıslara basladım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi birine denk gelirsin
amin inş
Bu işler nasip zamanlama Allah a kalmış elimizde olan bir sey değil...
Bu tamamen senin kararın
İstemiyorum evlenmek evlenirsem de 30 35 ten sonra istiyorum ama korkuyorum 30 35 den önce evlenmekten
Seni zorla evlendiren falan mı var mk? Evlenmek istemiyorsan evlenme?
İnsan gibi yorum yapcaksan ya ha ben insan değilim diyosan sesini kes
IQ su düşük insanlara tahammül edemiyorum
Kendi kendinle işin var demek yazık.
Aynı ben
Valla mı nnnsns
Ben şu an 22 yaşındayım kariyerde kendimi geliştirmekte başka da bir şey düşünmüyorum bakalım artık
Okul bitti mi üni
Evet kpss sürecindeyim
Ne okudun