Şahsına münhasır bir insan ve kaliteli bir insan öncelikle düşüncem bu yönde. Ben de süper birisi değilim ama belli konularda iyiyim başarılıyım, bilgi sahibiyim. Sevgilimin de kendine has özellikleri var yetenekleri var illaki ama kendini gösterdiği bir konu yok. Ben benim yapamadığım onun yaptığı şeyler olduğu zaman hayranlık hissini seviyorum, bu bence ilişkiyi dinç tutuyor. Sevgilimin öyle bir yönü yok.
Bugün yaşadığımız bir tartışma beni rahatsız etti. Borsa hisse mevzularına hakim içinde, ben de bugün sordum yani nasıl yapabilirim vs gibisinden mobil uygulamadan atıyorum ssleei falan ne nedir. Adam anlatıyor ama aynı zamanda anlatamıyor. O anlatana kadar kendim onun demek istediklerini anlayarak öğrendim yemin ediyorum sinir krizi geçiriyorum bazen. Ben ona bir konuda yardımcı olurken adan zye anlatıyorum o sormadan sorabileceği şeyleri tahmin ediyorum ve cevaplıyorum. O daha en temelini bile düzgün anlatamadı.
Birlikte bir şeyler öğrenelim istiyorum o da istiyor ama bir teşvik bir hadi demesi yok. Bilmiyorum ya hani beraber birbirimize bir şeyler katmak benim için önemli ve bu konuda beni ileriye taşıyan birisi değil yanlış mı düşünüyorum böyle bir şey düşünen var mı ne yapmam lazım sebebi ne bu hissin bilmiyorum. Biraz içimi dökmek istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soğumuşsun ve haklısın. İnsan akıl danışabildiği kişiyi ister. Uyumsuzluk var.
Akıl alabiliyorum gerçekten boş teneke değil sadece daha fazla bazı konularda sivrilmesini istiyorum ondan öğrenebileceğim ve alabileceğim şeylerin sonu gelmemeli. 😞
Bunun Nedeni >HİPERGAMİ< dürtüsünden kaynaklanıyor. İç güdüsel ve bilinç altı bir durum
Gerçekten teşekkür ederim bir bakıma doğru olabilir ama maddi anlamda durumu benden iyi ve ben benden üst düzeyde olmasını beklemiyorum statü olarak sadece ben ileri gitmeye çalışırken yerinde sayması beni rahatsız ediyor. Hatalı mıyım düzeltebilir miyim ne yapmam gerek bir fikrin var mı
Bi taktik var piskolojide buna palazlama veya zımraparacılık da denilebilir. Şimdi manupilasyon denince akla kötü şeyler gelsede amaca göre uygulandığında iyi birşeyde olabilir. Açarsak biraz kişiyi doğru olan bir şeyi yapması için olumlamak iltifat etmek cesaretlendirmek veya yüreklendirmek diyebiliriz. Genelde insanlar tam tersini yaapr gurur kırmaya yönelik sen nası adamsın gibisinden olumsuzlama yaparlar bu durumu daha kötü yapar. Bunada köreltme diyebiliriz Fakat sen tam tersini yapacaksın Örneğin Senin çalıştığını çabaladığını görmek çok hoşuma gidiyor. Veya sorarsın kafanda ilerlemeye yönelik fikirler var mı? Oda bişiler söyler, sende dersin harika başarıcağına inanıyorum. Veya işte hedeflerin doğrultusunda haraket etmen beni cezbediyor. Gibi olumlamalar kişiyi teşvik edip bir İtki gücü oluşturabilir. Bunun yanında çevrende örnek ver. Ya benim kuzene hayranım kız kafaya koydumu yapıyor. Şöyle bir hedefi vardı bir ayda ulaştı Gibi kıyas mekanizmasınıda devreye alabilirsin Fakat bu kıyası yaparken sakın onu ezicek şekilde yapma Dediğim gibi burada amaç olumlama iltifat övgüyle onu daha başarılı biri olmaya itmek
Anladım teşekkür ederim, bu şekilde davranmaya çalışıyorum ama bizim ilişkimizde hayranlık duyan taraf hep o. Sevgilimi çok seviyorum ama kadın erkek ilişkisinde karşılıklı bir hayranlık olması gerekiyor. Flört döneminde etkilemek için ya da flörtünün hoşuna gitmesi için bir şeyler yaparken sevgililikte bu olmuyor pek. Her neyse teşekkür ediyorum ilgilendiği için. Dediklerini deniyorum deneyeceğim tekrar inşallah olur 😔
Umarım gözünde betalaşıyor. doğaldır. Daha fazlası için Dr Redpil kanalına bi bakarsın arada
Okudum bir şeyler de daha çok kafam karıştı 😁😬
Normaldir Kimse ilkinde anlamıyor.
Belli konular dediğin seks anladığım kadarıyla
Ay hayır ya nasıl seks anlayabiliyorsun, bazı konular belirli konular vs. Akademik başarı, kendini ifade edebilme gibi gibi
Ne bilim açıklama yapsaydın emin ol böyle demezdim
ne konuda yetersiz
Kendini ifade edemiyor ve ettiğini sanıyor beni anlamıyor ve anladığını sanıyor iletişim problemi var aramızda. Ve hayat gayesi yok gibi davranıyor bilmiyorum tuhaf geliyor bana. Bir amacı var biliyorum ama adım atmıyor bunları yapmak için. Hani insan sevgilisinden de arkadaşından da gerek sohbet olarak gerek manevi olarak bir şeyler bekler olumlu katkı sağlayacak bana katkısı olduğunu hissetmiyorum demek istediğim bu
ayril knk