Sevgilim yetersiz geliyor bu normal mi yaşayan var mı, sıkıntı bende mi?

Şahsına münhasır bir insan ve kaliteli bir insan öncelikle düşüncem bu yönde. Ben de süper birisi değilim ama belli konularda iyiyim başarılıyım, bilgi sahibiyim. Sevgilimin de kendine has özellikleri var yetenekleri var illaki ama kendini gösterdiği bir konu yok. Ben benim yapamadığım onun yaptığı şeyler olduğu zaman hayranlık hissini seviyorum, bu bence ilişkiyi dinç tutuyor. Sevgilimin öyle bir yönü yok.

Bugün yaşadığımız bir tartışma beni rahatsız etti. Borsa hisse mevzularına hakim içinde, ben de bugün sordum yani nasıl yapabilirim vs gibisinden mobil uygulamadan atıyorum ssleei falan ne nedir. Adam anlatıyor ama aynı zamanda anlatamıyor. O anlatana kadar kendim onun demek istediklerini anlayarak öğrendim yemin ediyorum sinir krizi geçiriyorum bazen. Ben ona bir konuda yardımcı olurken adan zye anlatıyorum o sormadan sorabileceği şeyleri tahmin ediyorum ve cevaplıyorum. O daha en temelini bile düzgün anlatamadı.

Birlikte bir şeyler öğrenelim istiyorum o da istiyor ama bir teşvik bir hadi demesi yok. Bilmiyorum ya hani beraber birbirimize bir şeyler katmak benim için önemli ve bu konuda beni ileriye taşıyan birisi değil yanlış mı düşünüyorum böyle bir şey düşünen var mı ne yapmam lazım sebebi ne bu hissin bilmiyorum. Biraz içimi dökmek istedim.

Sevgilim yetersiz geliyor bu normal mi yaşayan var mı, sıkıntı bende mi?