Sevgilimin derdi bitmiyor normal mi?

3 ay önce konuşmaya başladık, 3 senedir de tanışıyorduk ve 2 aydır sevgiliyiz. Son 3 haftadır sınav geliyor, sınav geldi, sınav bitti problemleri var. Özellikle sınavdan 3 gün önce bana davranışları değişti. (Sınava kafamı taktım yapamıyorum denemeleri dedi ve konuşmak ister misin deyince hayır dedi.) Flört ve yeni sevgili zamanları gece başlayıp sabah dokuza kadar konuşurduk, şimdi günde toplasan max 50 mesajımız var. Mesaj atsam en az 30dk sonra cevap alıyorum ve o da sorumun cevabı. (Günaydın aşkım, afiyet olsun aşkım, hapını unutma aşkım, napıyon aşkım/iyiyim aşkım sen nasılsın, iyi uykular aşkım.) Hadi tamam sınav geliyor stresini anladım da, sınav bittikten sonra birşeyle oyalanmasam moralim bozuluyor, herşey kötü gidecek diye korkuyorum diyor. 3 aya yaklaşıyor sevgili olalı daha 3 defa buluştuk. Yaptıklarına karışan biri de değilim, darlamam da. Romantik biriyim. Şiir, roman yazar gibi konuşurum iyi hissettsin diye ama ondan bunu gördüğüm nadir oluyor. 20 yaşındayım ilk sevgilim. İlk sevgilim ama ben onun üstüne çok düşerken o değerimi bilmiyor, nasıl olsa "Y" burda diyor sanki. Çok mu şey istiyorum, o sürekli kafasına bişeyler takıyor ve benimle hiç ilgilenmiyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Sevgilimin derdi bitmiyor normal mi?