selamm💚
ilk görüşte aşk diye bir şey var mı? İnanır mısınız?

selamm💚
ilk görüşte aşk diye bir şey var mı? İnanır mısınız?

Hesabını kapattığı için rahat rahat yazacağım, çünkü nasılsa okuyamaz.
Okula gittiğim ilk gün bahçede yürüyordu, okulun tamamı kadın ve çocuklardan oluşuyordu. Ona bakınca, sadece bakakalmistim, eminim kısa süre bakmisimdir ama bana çok uzun gelmişti. Sonra bir süre onu izlemeye devam ettim. Sohbet etmedik, tanismadik, yanyana geçince günaydin, kolay gelsinden öteye gitmedi konuşma. Ta ki o bana istek atıp ben ona yazana kadar. İlk görüşte aşktı. Başka türlü yaşamaya cesaret ettiğim hiç bir an açıklanamaz. O sabaha dönme şansım olsun isterdim. O gün aşık olmak için bile bile okula gelir mıydım, yoksa arkama bakmadan kaçar miydim? Bu soruya merakım geçmeyecek.
Aşk ilk görüşte olur zaten; beğeni, hoşlantı, ćekim, ilgi duyma ile başlar sonra o heyecan tanıdıkça dinginleşir ve yerini sevgiye sahiplenmeye bırakır. Tabi içsel beğeni de zamanla oluşursa yoksa sadece heves olarak kalır ve biter
Maşallah ne kadar çok duygum varmış sende
İkimzin de aynı kadına hayran olması çok üzücü 🥺
Hayran okunmayacak gibi değil haklısın. Onunla ben yaşıyorum senin için üzücü ben gayet mutluyum. d
Ben biraz ağlamak istiyorum.
İnşallah mutluluğunuz daim olsun sitenin kraliçesi ile 🥳💚
@sevimliihatun 🙈🙏 teşekkür ederim ♥️
@DoluRakıŞişesi bu anlattıklarım aşkın bir yoluydu bir de diğer yolu var; kavgayla başlayanı bizim senle öyle başladı 3. dünya savaşı harbinden çıktık geldik birbirimize, kan gövdeyi götürdü o sıra 🤣
💚💚
@sevimliihatun sağol bacım. Tadını çıkarın 2 3 sene sonra düğünü yapınca çok az görme şansınız olacak. d
@pilly_bhebek Cengizhan modumdan ödün vermem kdkkss gözümü dikersem alırım 😏
Bana biraz saçma geliyor çünkü aşk bana göre biraz zaman vakit geçirme arkadaşlık dostluk da isteyen bir şey o yüzden ilk görüşte aşk biraz ütopik geliyor insan en azından konuşmalı tanışmalı biraz vakit geçirmeli
Selam gadası 🙃
İlk görüşte aşk sanılan duygu aslında hoşlantı ve etkilenme durumudur.
Cevap
33Cevap
Bir hoşlanti yaşanır devam ederse bu aşka dönüşür
Hayır ilk görüşte aşk olmaz tanımadığınız birine ilk görüşte aşık oluyorsanız muhtemelen dış görünüşünden etkilenmiş demeksiniz.
Ya bence Dünyada aşk diye bir şey yok ki insanlar birbiriyle iyi anlaştıktan sonra zaten evlilikleri yapıyor ilişkiler yaşıyor sırf yalnız kalmamak için sırf hayatımda birisi olması için ve yalnızlık hissi çekmemesi için hayatına birisini alıyor yoksa aşkı da sevgi diye bir şey olduğuna inanmıyorum insanların menfaati olduğu sürece aşka da sevgi adını vermişler zaten menfaati çıkarı olmayan insanda hayatınızda olmuyor.
Kesinlikle var ki zaten ilk görüşte olur genelde bir insan ile alakalı düşüncelerimiz genellikle ilk 8 saniye içinde oluşur. O yüzden ilk görüşte aşk var yaşadım bunu biliyorum.
Valla ilk gördükten sonra günlerce aklımdan çıkmayan biri oldu. aşk mıydı değil miydi bilmiyorum :)) ama ilk görüşte aşk olabileceğine inanıyorum.
Yaşayan vardır mutlaka ama ben buna pek inanmıyorum. İlk kez gördüğüm biri beni en fazla etkiler. Aşık olacak kadar yoğun duygular hissedemem bir an da.
Yok olamaz heycan olur heves olur bilmeyenler Aşk sanar birlikte beraber yasadıgınız duygular o anlar AŞK tır... 🥂
Var tabi ki ama bu kesinlikle sağlıklı bir şey değil. Kim aşık olduysa o acı çekecek demektir.
Olmadığını düşünüyorum, ilk görüşte hoslanti olabilir aşk değil, aşkın bu kadar yüzeysel olmadığını düşünüyorum.
Var ama ilk görüşte olan değil son görüşte olan akil da kalır
Var. Yaşadım 7 yıldır evliyiz ve bir oğlumuz var..
Hiç olmadım bence yok. Sadece cinsellik düşünen be tipe bakıp zengij oldu mu aşık olan var.
Ben ilk görüşte aşka pek inanmıyorum, bir insana tanıdıkça aşık olursun.
ilk görüşte bunu hissetme var sadece aşk zamanla oluşur
Yaş ilerledikçe bu tarz duygulara hisler azalıyor 😒
Zannetmiyorum ilk görüşte çok beğenebilir ama aşk için biraz zaman geçmeli yani biraz daha tanımalı.
İlk görüşte değilde son görüşte aşkı seviyorum. dramatik
O an anlamasakta sonradan o ilk görüşün aşkın başlangıcı olduğunu anlıyoruz bence
Aşık olan biliyorum
Ciddi anlamda elektiriklenme olabiliyir
İlk görüşte aşk olmaz ama yine de bir duygu seni ona çeker ileride aşık olacağını hissedebilirsin
Aşk sadece hormonların anlık yükselmesi ilk görüşte aşk var evet ama tahmin ettiğiniz gibi duygusal değil
Bende az önce bu soruyu sormuştum ama anket koymuştum :)
İlk görüşte aşk olmaz sadece ilk görünüşüne etkilenme olur
Bence kesinlikle var… ilk görüşte vuruldum…
Var ama ne kadar kalıcı onu bilemem
Bana göre aşk komple yok ya
İlk görüşte hoslanti olabilir aşk değil
inanmıyorum şahsen
Bence evet var
Hoşlantıdır , ilgi çekimidir o
Yok ama etkilenme, hoşlantı var.
İlk seste bile aşk var
Hayır bence yok
İlk tanışta aşk diye bir şey var
Var var daha yeni birine aşık oldum. Çok güzeldi
Var tabi ama zor bir ihtimal