Tamamen saçmalık!
Var tabi ki..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana çılgın diyorsun, seni sevdiğim için. Yanılıyorsun, sevmek çılgınlık değil. Sevmek insan tarafımızı bulmamızdır bence. Biraz da yaklaşmamızdır Tanrıya zaman zaman.
Dünyada sevmeyenlere, sevemeyenlere acımalı. O, ot gelip, ot gidenlere acımalı. Sevebilen insan kendini keşfetmiş insandır. Talihli insandır. Çektiği bütün acılara rağmen; mutlu,
kıvançlı insandır o. Aşktır yücelten bizi ve derinliğimiz aşktandır. Gerisi boş, yalan.
Aşksa, sevmektir. Durmadan, nefes alırcasına sevmektir.
Sevmekle sevilmek ayrı şeyler... Sevilmeyi çoğaltmak, ona bir başka şekil vermek, daha da yoğunlaştırmak onu, elimizde değil. Oysaki sevgimizi dilediğimiz gibi yoğurabilir,
dilediğimiz şekli verebiliriz ona. Derinlikse derinlik, yükseklikse yükseklik, genişlikse genişlik.
Sevmekle gücümüz var, irademiz, aklımız var. Biz varız sevmekte. Sevmek, yaratmaktır bir bakıma. Sevilmekse; yaratılmak...
Demek ki, biz seninle birbirimizi yaratıyoruz durmadan. Sen beni yarattıkça güzelsin işte ve
ben seni yarattıkça güçlüyüm, daha bir insanım.
Beni sevmeseydin yine bir şey değişmeyecekti benim için. Sen biraz eksik kalacaktın,
biraz sen kaybedecektin. O kadar.
Şimdi insanların en güzeliyiz, en iyisiyiz elbette. Seviyoruz , seviliyoruz.
Sevgimi anlamadığın ve ona saygı göstermediğin anda ölebilirim. Karşılık vermediğin anda değil. Birbirimizi yeniden yaratmaya devam edelim.
Günaydın hayır bence yok. çünkü bir insanın ilk görüşte aşık olması imkansız zaten aşkın bile varlığına inanmıyorum pek.. ilk görüşte bir insan sadece etkilenebilir. oda dış görünüşünden olur ya da parasından olur ya da mesleğinden olur ama aşık olması için zamanla tanıması gerekiyor.. 🤗
ilk te heyecan olmadıysa sonrası biraz zorluyor durumu yinede olmuyor değil Piskolojik bir durum maalesef kalp le bir Alakası yok Aşk ın Beyinde gerçekleşiyor tüm olay kalp sadece ayak uyduruyor Tıpkı Panik atak geçiren insanın sanki ölücekmiş hissini kalbe Aktardığı gibi
Günaydın 😊 ilk görüşte aşk değilde ilk görüşte beğenme hoşlanma vardır, aşk dediğimiz şey, zaten zaman alan bir şey ve o insanın seni kabul edip etmeyeceği de önemlidir
Cevap
31Cevap
Safsatadan başka bir şey değil bu.. Etkilenir, elektrik alınır ama aşk öyle basite indirgenecek kadar kolay değil..
Kızlar yok diyo erkekler var. Kızlar ilk görüşte tipe bakmıyo çünkü farklı kriterler öncelikli çoğu kızda. Ama erkekler ilk görünce tip güzellik göz saçlar vücut hatları, giyim, çekicilik, yürüyüş bakışlar 5,6 saniyede hepsini inceler 10 saniyede aşık olabilirler.
İlk görüşte aşk yoktur olsa olsa hoşlantı olur o. Adını sanını medeni durumunu bilmediğim birine neyin aşkı ya :D
İlk görüşte beğenme veya beğenilme olabilir. Ya da bazıları aşka inanmıyordur ve Aaa bu tamam bak işte bu diyebiliyordur.
İlk görüşte hoşlanma vardır, fiziksel olarak. Aşk tanıyınca bağlandığın, sevgi ölünceye kadar kalbinde olandır.
Sabah sabah nerden geliyor bunlar aklınıza ne aşıkmış arkadaş
Niye ne olmuş?
Yok bir şey
Ok
Var insanın içi ilk bakışta ısınıyor buda karşılıklı etkileşim içinde olunca olur
Aşk son bakıştadır. Ayrılırken nasıl bakıyorsa o kadar sevmiştir.
Yani ona ben eskilerin tabiri ile elektrik diyorum 😀
hoşlanabilirsin ama adına aşk demek iddialı olur.
İlk görüşte aşk var mı bilmiyorum ama ilk görüşte çarpılma diye bir şey olduğu kesin.
Ulan bu ne ayran gönlüllülük be ☺️☺️ hergün yeni bir aşk ☺️☺️
Yok. Aşk o kadar basit bir şey değil
Olduğuna inanıyorum
İnanmıyorum hoşlantı o
Hmmm
Kararsızım :))
Var eşime ilk görüşte aşık oldum
Olduğunu düşünüyorum.
Hoslantidir o zamanla aşk olur
Tamamen saçmalık
yok öyle bir şey
Aşk vardır da, o ilk görüşte olmaz.