Güncellemeler
+1 yıl
Allah Evlenmeden İliski Yasanmasını uygun bulmuyor Zinadır Günahtır erkekte istemesin Ama erkek iste cinselligi fazla olur kadindan Erkek isterse kadın kabul etmesi elindeki bisi bu kimse zorla alamaz demek istedigim bu bahane ariyorsunuz linc etmek icin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
benim hayatımda sadece bir kişi oldu, bir daha olmaycak
ayrılmasaydık ömür boyu birlikte olurduk
Helal olsun en basta seviyeli bir iliski olması sart evlilik olmadan
öyleydi zaten
👍👍
Sevgilisi olana niye güvenmiyorsun onu anlamadım
Herkes sevgili yapma derdin çorap gibi sevgili degistiriliyor Eski sevgilisini kimse unutmuyor evlendiginde ne olcak
Saçmaladın kabul et
Yorumları oku anlarsınix
Hangi yoruma bakayım erkek teklif etsin ama kızlar kabul etmesin dediğine mi
Erkekte teklif etmesin tabiki kabul etmiyorum sonra bakire kiz aramasin bakir kalsin
Yav ne alaka ne alakaaaaa dknfkddjdkkssjk
Tamam sx yapın orada kalın offf
Sevgilisi olup el ele tutuşmaysn da var fesat düşünmeden sakince düşün ilk önce bi
Tabi herke el tutmayla kalmiyor fesat Sensin tabiki Saf temiz sevilir ama erkek iste ister kadinda kabul etmesin isterse erkek ayrılsin bu kadar dunyanin sonu degil
Ya ya evladı erkekler sevgili yapıyorsa biz de yaparız
Kız yapıyor erkeklerde yapıyor ama kızlar cinsellige kadar götürüyor kızlar buna izin vermemeleri kim daha ćok sevgili meraklısı belli🙄
Haklısın arkadaşım
Teşekkür ederim Kızlar erkeklerin dedigini yapıyor evlenmeden önce gunahtır bedenlerini Fikirlerini kirletiyorlar buna karşiyim ben
kimseyle çıkmadım çıkmam.. Böyle şeyler bana terstir.. herkesin eğitimi aile terbiyesi dini inancı farklı.. ama en karşı olduğum sinir bozucu şey erkeklerin her haltı yemesi ve sonra namuslu kız araması ve de namusu iki bacak sanmaları namusu sadece kadına özgü sanmaları beni şaşırtıyor ! önce insan kendine bakmalı bn ne kadar namuslu ve temizim diye.. Rabbim ayetinde zina eden kadın zina eden erkekle zina eden erkek zina eden kadınla evlensin buyuruyor.. ne kadar yüce ve adalet sahibi
Aynen öyle Ama bunları yaşamasalar erkekte kizda Kizlarda bu fırsatı erkeklere vermeseler zanet erkekler ne yapabilir
canım her boku erkekler başlatıyor kadınlar mı suçlu oldu
@Zeyneppsss kizlarda kabul etmesin diyorum kadin istemezse kimse bisi yapamaz niye bunu anlamak zor bu kadar
Eder etmez orası ayrı ama sen diyorsun ki siz erkekleri bu hale getiriyorsunuz
@Zeyneppsss yok erkekler ister ama kadınlar bunu kabul etmezse yani sevgilileri bir daha konuyu acmazlar
Sözüm her kıza her erkeğe değil
öncelikle kızlar neden kendine sahip çıkmıyor deyip suçu kızlara atmış gibisin bu çok yanlış. kız nasıl dikkat ediyorsa erkekte dikkat etmelidir. Benim sinir olduğum erkek gidip onca kardeşim yapıyor bekaretini alabildiği kızı yüzüstü bırakıp başkasına gidebiliyor ondan sonrada namuslu kız arıyor.
O erkeğe namuslu kız geliyorsa ben o adaletin taa...
Eğerki karşı cinsin tensel lezzetleriyle kendi hazzınızı arıyorsanız. Lütfen bir iyilik yapında eli, gözü namahreme değmemiş kadınlardan uzak durun. Safi kalplerin canını yakmayın. Şunu anlayın artık önemli olan sevdiğinin geçmişi değil senle beraber olduğu geleceğidir.
Hiçmi şunu düşünemiyorsunuz? Belki kız o bekaretini verdiği adamla ilişkisini ciddi düşünüyor ama erkek onu bırakıyor.
Bir erkek bunu yapıyorsa zaten karaktersizdir bakire kiz arıyorsa bakir kalacak yok öyle dünya
Ne diyeyim insan kalbinde ne taşıyorsa karşısına da öyle biri çıksın inşallah
Amin🤲 Allah Herkesin Gönlüne versin Beni sadece burada siz anladiniz için Teşekkür ederim burada ćok linc yedim oysa kotü bisi demedim iyi bisi uyarı niteliginde oldu
Herkes farklı düşüncede düşüncenizi gayet iyi ve haklı buldum sadece düşünceyi savunma şekliniz yanlış, neyse iyi günler
İyi Günler Herkesin Bir Kusuru Var Benimde Bu Keske Gizli Olmasaydınız Sorularımdan Daha iyi anlarda Tanırdınız Beni😊
Gizliden çıkabilirmisiniz Hanımefendi😊
Bu siteden biri ile konuşma, tanışma düşüncesinde değilim
Anladım Ama bildiğiniz o erkeklerden degilim
Benim bildiğim bir erkek yok düşündüğünüz gibi örtülü biri de değilim sadece düşüncelerimi dile getirdim o kadar haa illa merak ediyorsan çıkarım gizlilikten
Açik kapalı olmaniz sorun degil çıkabilirsiniz
Yazdım tanıdık çıktık🙂
Engellemeyi hakedecek ne yaptım
Buna hiç gerek yoktu🙄
En iyisi bu
Bende engelliyorum sorun yok tamam
Aynen isabetli olur
Şimdide kaldirdıniz Ne yapmaya calısiyorsunuz hanım efendi ne guzel yeni yıl messjı attim engellediniz
Engeller misiniz, bi amacım yok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Engellemesem
Siz bilirsiniz yalnız bir daha yazmazsanız çok sevinirim aynı soruda denk gelsek de
Peki o zaman engelliyim simdi yine denk gelebiliriz
Benim hiç sevgilim olmadı
İstemediniz mi? Yani
Hayır istemedim olmasını
Nasip kısmet bir tane olsun ömürlük olsun😊
Yanlış anlaşılmasın yobaz biri değilim açığım erkeklerle arkadaşda oldum flörtleştiğimde oldu ama sevgilim olmadı
Sevgili yapmamak Alah'ın istedigi bu sx yapmak modern Cagdaslik olmuyor yobazlikla alakasi yok
Allah istediği için değil ben istediğim için olmadı
Siz Allah'tan büyükmüsünüz Allah öyle sarmaş dolaş arkadasliğı sevgilili istemez Bunu anlatmak istiyorum
Sanane ya burada millete laf atacağına kendimi düzelt
Kendin her boku yersin sonra canım canım konuşursun yok bakire olsun yok kadın yapmamalı
Benim hiç sevgilim olmadı birini sevdim platonik oda beni istemedi kendimi duzeltmem gereken bisi yok sonra kızları haberlerde görüyoruz ona kızıyorim
Ben bakire olsun diye bisi demedim kendi yaninizdan çikarmayın kizlar kendiniz erkeklere birakmasin diyorum sonra pisman oluyorlar haberlere ćıkıyorlar
Erkekleri de görüyoruz gelip burada kimseye ahlak bekçiliği yapamazsın sen yapmıyorsan yapma yapan seni ilgilendirmez
Git ne book yiyorsan yap ben fikrimi söyledim kötü bisi demedim bu neden rahatsiz etti sizi
Çünkü dini hep kadın üzerinden kullanıyorsunuz ne demek kadın sussa erkek yapmaz her bokda kadını kullanmayın
Ben onu anlatmak istemedim istediginizi Anlayın Kabahat bende ben iyi bisiler anlatmak istedim ne Haliniz vards görün ne diyim
Bana bak ben nerde ne yaptığı belli olmayan bozuk biri değilim buradakilerle karıştırma beni bende Müslümanım emin ol senden daha iyiyim ama herseyi bu kadar kadınlara yüklemeniz cinsiyetçi davranmanız çok itici
Sizinle dini yarıstıracak biri degilim günahı sevabı herkesin kendine o yüzden Allah istemedi degil ben istedim diye olmaz dediniz Allah nasip etmeden hiçbisi olmaz Allah'a inanmak ćok önemli cinsiyetcilik yaptıgım yok evlilikten önce kimse bisi yasamalı sonu kötü oluyo evleniyorlar eski sevgililer unutmuyor yuva dagiliyo bunu anlamk zor mu? Bnu anlatmak istedim Hanımefendi
Sen sanki çok temizsin pislik yobaz
Bi sor bakayım hiç sevgili yapmışmıyım kaç tane olmuş
Benimde hiç sevgilim olmadi ama sanalda çok kirlendim
Niye kirletiyorsunuz kendinizi bu sizin elinizde kizlar cinsellik istedi izin veemedim engelledim Allah'ın hükmüyle Allah' ın istedıgiyle yasamak yobazlık mı? Sizin dediginiz sekil modern cagdas yasamak mı? Oluyo zavallısınız acıyorum size bu zihninizden kurtulun
Sxx yapınca modern cagdaş olunmuyo
Haklısın aptal kafam