Evet dürüst cevap bekliyorum yaşları belirtin lutfen
Eline kız eli değmemiş erkek kaldı mı?

Ben ortalik maliyim o... yum acikca soyliyim bunun cinsiyeti olmaz kizlara diyorsak biz yapinca biz de oyle oluruz bi de sunu farkettim herkes nasilsa oyle goruyor diger insanlari durust olmayan insanlara tahammul edemiyorum yalan yok kiz ya kadin sozunu duyunca bile benim aklima cinsellik geliyor bu kadinlar icin de gecerli kendileri yasadiklari icin tum erkekleri oyle gorurler cevaplardan gorebilirsin zaten ben de kendim oyle oldugum icin onlari da oyle goruyorum cogu insan da boyle zaten yalana gerek yok simdi eli herkesin eline bi taraflarina degmis insan digerlerini de oyle gorur hatta bakir bakire insan duyunca sasiririz oyle degil mi ama oyle olan insanlar da bu durumu bildigi icin senin sordugun tarzda sorular sorar cunku artik yasamayan cok az bu belli ama ben cok pismanim keske hic boyle olmasaydim ama maalesef evlensem bile sadik kalabilecegimi dusunmuyorum yine de cevremde bahsettigin tarzda arkadaslarim var adam evli olmadigi icin baska kadinlarla hic tokalasmiyor bile en fazla istemeden olsa kasiyer kadina para verirken dokunmustur yanlislikla baska bi konu da su aslinda isin dogrusu baska bi insani hayal ederek fiziksel veya duygusal baglamda olmasa bile kendine dokunmak tatmin etmek gibi seyler bile dogru bir davranis degil sonucta cok uzattim eger eline karsi cinsin eli degmeyen biri varsa onun karsi cins versiyonu da vardir heralde
yaş 25. iş güç kovalamaktan, aynı anda okul yürütmekten ve kendine bir şeyler katmaya devam ederken bu noktaya kadar geldik. gerçekten son 10 seneme bakınca çalışmaktan başka hiçbir şey görmüyorum. yani tr de böyle erkekler çok var.
evlenmiyorlar sevgili de yapmıyorlar.
elbette vardır emin ol. Evet sevdiğim insanın elini tuttum Sonra devam etmedi ama asla bundan ilerisine gitmedim. Yani el tutmak veya tutmamak kıstas olmamalı. Elini tutmayan birine rast gelirsin bir bakmışsın herşeyi seninle yaşamış
Cevap
97Cevap
benim çevremde çokça var.. geneli utangaç insanlardır.. eline erkek eli değmemiş pek çok kız da var.. herkes yoldan çıkmadı daha , buna emin olun.
Yaşım 27 kimseyle cinsellikle alakalı bir şey yaşamadım evlenmeden de yaşamayı düşünmüyorum hem kendime hem tanımadıgım eşime saygısızlık yapmışım gibi hissederim böyle bir şey yaşarsam
Helal olsun beni bull😍🥰🥰
Seni bulsam begenmezsin beni 😅
Hem nişanlıymışsın bana yakışmaz seninle konuşmak ☺
Nişanlım srfsiz ayrilcam sorumu görmüşsün dur galiba yaptiklarini
Gördüm evet ayrılmamış daha ama hayatında kalbinde birisi olan birisiyle konuşmayı kendime yakıştırmıyorum yanlış buluyorum 🙃
Ohaaa beni bul once kardesim ben evlencem senle
Bu biraz fazla degilmi zamanımızda daha yeni dün otobüste iki kişinin kucağında yolculuk yapan kız gördüm onlarda sayiliyomu eli degmiyodu ama :)
Eli bırak dokunmadım bile.. Hiç sevgilim olmadı. Soranlar şaşırıyor fıstık gibi çocuksun yap Bi sevgili..
Ama sanal alemden biraz gördüm sanalın acısı da kötü.
Kendini elletmedik kız ne kadarda onkadarda eminim eline kız değmemiş erkek vardır
Kalmadı , kaldıysa da prensip yüzünden değil, beceriksizliği yüzündendir, sen de öyle birini arama bence , bir insanın geçmişi değil, kişiliği önemlidir…
Belli oluyo evli ama uygun kardesim gercekten karakter onemli aynen
Yas 22 ve virgin boyum. Ve artik boyle kalacak gibi. Bir felsefeye dondu benim icin😅😶 tabi cevrem inanmiyor ama 1 kere bile bi kizla goren olmadi
Öyle bişey yok bayramlasmis yine değmiştir.
Okulda, iş yerinde vs... yok elime degmedi illa hersey el ele tutuşmak değildir.
Onu sormamis heralde kendi istegi haricinde olanlari sormus ozellikle cinsellik konusunda zaten senin yazdigin turden bile dokunmadan kacinan insanlar var anlama kit mi
Kaldı tabi ki de bedensel engelli olan erkekler gözünüz onları görüyor mu acaba 🤔 hayır görmüyor görseydi böyle bir soru sormazdın ♿😠
Kız kalmamıştır iyi kötü güzel çirkin kız olsun yeter ki ama erkek kalmış olabilir.
nasıl kalsın ablam sağlam kız kalmadı piyasada hepsi 3. el falan :D
Vardır ama Bence Büyük hata Bu ne kimsenin umrunda olan bir durum nede tercih edilen bir kişilik
eline degil seyine erkek seyi degmemis kiz kaldi mi kj erkek kalmis olsun 🙂
Var tabii ki Sen gidip Yanlış insanları nerede buluyorsun
Çok vardırda hiçbiri kabul etmez herkes çok tecrübelidir sanal ortamda
19 yaşındayım ve yemin ederim şuana kadar öpüşmedim bile
Yakın arkadaşım var öyle bir tip. Hatta adamla dalga geçiyoruz
Ben kaldım, Eylül'de 32 yaşına gireceğim. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.
Ben varım 25 yasindayim
Yalan
dulluğu bu kategori dışına alamıyoz mu? 😅
Olmaz
En İyi Cevap