Sevgilimle ilişkim nasıl düzelir?

Merhaba saçma ve zor bi sorum var sizlere sevgilimi 4 ay önce onun doğum gününde öptüm ve bu olaydan önce çok yakın iki arkadaşlık herkes böyle biliyordu biz de ama daha sonra bu olaylardan sonra konuştuğumuzda fark ettik ki ikimiz de birbirimizi seviyormuşuz neyse bu 4 Aydır kavga ettiğimiz güldüğümüz anlar oldu ama son 1 aydır bana sevdiğini zorla söyle oldu onun için yaptıklarımı görmez oldu ve çok kaba davranıyor ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır sensiz hayat düşünemiyorum diyor sevgin saygın mı azaldı diyorum hayır diyor peki aramızdaki soğukluk neden dedim bilmiyorum ben de bulamıyorum dedi geçen hafta pazartesi böyle bi konuşma oldu gene ve dedim hayatımdan yeni eksilen kişi sensin sanırım hayır dedi ayrılmıyoruz dedi ben de bunun sonu öyle dedim sonu yok bile dedim hayır deme böyle dedi sana söz seni üzmeyeceğim dedi seni bırakmayacağım sana seni sevdiğimi hissettireceğim dedi dün akşam beraberdik dedim bu sevgi dediğin bana acıman mı beni normal bi insan olarak sevdiğin için mi beni yalnız bırakmak istememen yalnız olduğum için mi dedim bilmiyorum çok mantıklı konuluyorsun ama bilmiyorum dedi öptüm sarıldım çok ağladım dedim ki ayrılıyoruz sanırım senden bi şey istiyorum beni arada ara olur mu en kötü zamanımda sesin bile huzur oluyor bana dedim sevgilin olursa birini benden çok seversen söyleme bana gizle sakla ben de seni rahatsız etmeyeceğim dedim seni çok seviyorum ve sonda da iyi geceler 7 yılım dedim o da yapma beni de ağlatacaksın dedi ben istemiyorum ayrılmak dedi olmaz dedi ama beni öpmek bile artık sana zorla geliyor dedim yok dedi öyle değil bilmiyorum niye bu ara böyle napmam lazım çok seviyorum çok bakıyorum araştırıyorum soğumaya çalışıyorum olmuyor yazmıyorum aramıyorum ama elim kalbim ara yaz merak et kıskan diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin her gün onunla üzülmek bile onsuz mutlu olmama bedel nolur bişi deyin

Sevgilimle ilişkim nasıl düzelir?