Sevgilimle ilişkimiz iyi gitmiyor ne yapmalıyım?

Sevgilimle yaklaşık 4 aydır bir birlikteliğimiz var kendisi ilk başlarda sevgili olmak için sürekli peşimde koşan sürekli arayan mesaj atan en önemlisi de sevdiğini sürekli dile getiren ve hissettiren biriydi. İlişkimiz onun yoğun iş temposu nedeniyle kesintiye uğramaya başladı artık eskisi gibi görüşemez olduk başta hafta da bir görüşüyorduk şimdi 3 haftada bir görüşüyoruz o da birkaç saat üstelik aynı şehir de yaşıyoruz. Beni daha az aramaya başladı her gece konuşurduk görüşemesek bile ama şimdi konuşmayı bırak mesaj atmamaya da başladı. Sevgi sözcüğü kullanmamaya ve en önemlisi sevdiğini söylememeye başladı. Seni seviyorum dediğimde karşımda duvar gibi bir adam var. İlişkimizin başlarında deli divane olup sürekli sevdiğini söyleyen adam gitti yerine öküz biri geldi. Doğum günüm de farklı şehirlerdeydik. Çok yoğun çalıştığı için doğum günümü ayrı geçirdik basit sıradan bir mesajla doğum günümü kutladı ne hediye ne bir çiçek almadı. Bunu söylediğimde de telafi etmek için bile hiçbirşey yapmadı. Ben onun doğum gününü çok güzel bir şekilde kutlamıştım. Elbet böyle şeyler karşılıklı değil sadece bir çiçek alıp yollamak zor değil ki maddi sıkıntısı olmayan biri. Sorunlarımız hakkında konuştuk ve hala ilgisizliği bir gram bile değişmedi. Kendini değiştireceğini söyledi üzmek istemediğini ama adamın hiçbir çabası yok ve bu beni kahrediyor. Bir günaydın iyi geceler mesajı bile atmıyor ben atmasam. Ya da hiç arayıp sormasam hiç arayıp sormaz eminim. bir insan sevgilisini hiç mi özlemez sesini bile. şu an ayrılsak ayrıldığımı farkedemeyecek kadar meşgul ve ilgisiz. Benim aşık olduğum adam gitti sanki yerine hiç tanımadığım biri geldi. Bu adam bir de benimle evlenmeyi düşünen biriydi. Bir ara hergün ağlıyordum hergün hem sinirden hem üzüntüden. Şimdi bende umursamıyorum artık ve bu ilişki böyle daha ne kadar gider hiçbir fikrim yok çünkü cidden çok ama çok yoruldum. şu an ayrılmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ilişkimi düzeltebilmek için?
Sevgilimle ilişkimiz iyi gitmiyor ne yapmalıyım?