Arkadaşlar erkek arkadasima birkaç sene sonra benimle evlenir misin dedim erkek arkadasim ise evet demedi bu konuyu sonra konuşalım falan dedi siz olsanız ne yaparsiniz sizce ayrılayim mi

Arkadaşlar erkek arkadasima birkaç sene sonra benimle evlenir misin dedim erkek arkadasim ise evet demedi bu konuyu sonra konuşalım falan dedi siz olsanız ne yaparsiniz sizce ayrılayim mi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben evet derdim sevdiğim kadın teklif etseydi
Bu defada yol vermeyi teklif et bence hiç boşuna kandırma kendini seninle zaman geçiriyor sevseydi isteseydi bir yüzük takardı kısacası vakit dolduruyor eni sonu güzel bahaneler. bulup tekmeyi atcak hiç bahanelere inanma bahane arayana bahane çok
Eve çağır, uyut, birlikte ol, hamile kal. Uyandığında evlenmezse 6284 ile tecavüz iftirası atacağını söyle.
Sen niye teklif ediyosun öf siz nasıl bi kezosunuz ya erkek fatma olmuş iyice çoğu kadın. Kendiniz erkeksi eril kadinlarsiniz dişil kadinsi erkekler buluyosunuz
Evlenme düşüncesi yoksa ayrılmalısın. bu net.
Erkeğe söylenecek en son şeyi söylemişsin.. şaka yapmıştım de bari
Vay kaderdaşım bana da hayır dedi kaybedenler kulübü onur üyeligine seçildiniz🤣
Birkaç sene olmuş şimdi belki fikri değişir değişmezse ayrıl
Reddedemeyeceğim bir şekilde teklif etmiş olsaydın kabul ederdim 👍
Yarım ağız ve diz çökmeden teklif olmaz.
benim niyetim bu yonde eger evlilik gibi bi dusuncen yoksa beni oyalama ben ciddi ve sonu evlilige gidecek olan bir iliski istiyorum de acikca
verecegi cevaba gore davran
evlılık ıma et sen etme o etsın
İleriyi düşünmüyor olabilir sizinle.
Şimdi kızlar teklif ediyor diyorlardı inanmazdım
Sen niye ediyon ki
Ne cevap vereceğini merak ettiğim icin
Korkmuş demekki, zor senin işin onunla
niyeti ciddi değil
Bırakırım
Tekrar ederdim
Evet evet derdim