Ahım çıkar mı sizce ihtiyacım var lütfen?

3 yıllık iliskim vardı. Çok yokuşlarım oldu her defasında ben ayrıldım. En son ayrılma sebebim gecenin 1-2 sinde masaj salonuna gitmesiydi , kendisi uzman çavuştu uzak mesaf ilişkisiydi. Gittiği kadınların resimlerini gördüm yattın mi naptın dedim ne işin vardı dedim yapmadım sadece masaj yapıp çıktım dedi inanmadım ayrıldım. 1 yıl. boyunca ayrı kaldık ama adı ayrılıkti her defasında konuşurduk iltibatimiz her daim vardı birbirimizden. Her defasında derdim ama olmicaz seninle diye. Bu kalkıp gidip nisanlanmis haberim yoktu nişanlandıktan 5 gün sonra beni aradı yanına çağırdı gittim ben hala masaj olayın hesabini soruyorum naptin o gece diye sarıldı etti bana bir şey yapmadım dedi gönlümü aldı 2 gün boyunca sevgili gibiydik evime geldi annemi tanırdı yedi içti oturdu tuzlu kahve istedi benden yanımda hiç telefonunu açmıyordu şüphelendim teyzesine yazdım yanımdan gidince teyzesinden öğrendim durumu. Yanıma cagirdim tekrardan sordum anlatmak istediğin bir şey var mı diye söylemedi yine bana ben orada durumu patlattım bağırdım çağırdım oda ağladı senin yüzünden oldu sen ittin beni dedi sevmediğim birini aldım diyip ağladı bana her şey istediğin gibi oluyor bak dedi haber verseydin dedim son kez sorsaydin dedim sustu cevap vermedi annesini aradım o gün sevmediğim birini aldım diyince oğlunuz sevmiyo dedim yüzüğü atsın dedim bırakmadılar babası annesini dövmüş oğlun ne yapmaya çalışıyor diye o halini de bu çocuğa attılar çocuk her şeyi elini ayağını çekti benden. Ah ettim bende ona zamanında o bana derdi evlenirsen iki elim yakanda olsun diye ama o pat diye evlendi şimdi evet ben çok haksizdim ben yaptım gitmesine ben sebep oldum ama bu kadarını hak ettim mi sizce benim ahımda çıkar mı bundan? Canım çok yandı çok ağladım hasta ettim kendimi kilo kaybettim psikolojim bozuldu bu arada yanıma gelirken dini nikah da kıyılmış, dini nikahi varken dokundu bana

Ahım çıkar mı sizce ihtiyacım var lütfen?