🥺lütfen size ihtiyacım var?

Bir ilişkim vardı 2 hafta önce ayrıldık iyiydik sonra boynunda bir kızarıklık gördüm morarma gibi onun iki tane erkek arkadaşı vardı yanında bir anlık öfkeyle bu ne dedim her kadın bunu yapar sinirlendim işte bu ne dedim arkadaşları da yapmaz öyle bir şey falan dedi sonra oradan çıktım gittim tabi Buda o gün benden ayrıldı her yerden engelledi sonra işte istemiyorum seni bir daha gelme yazma vs büyük konuşmalar etti boşluktaydım tarot falı sayfasına yazdım nerden bilebilirdim dolandırıcı çıktı bana 7500 yollamassan erkek arkadaşına büyü yaptığını söyler ondan isterim parayı dedi ben büyü yaptırmam dedim polise şikayet edeceğim dedim gitti eski erkek arkadaşıma en baştaki konuşmaları atıp yalan yanlış şeyler söyledi oda beni aradı bağırdı çağırdı ona hayır o dolantırıcı dedim ssleri gösterdim ama onuda bahane edip daha çok kavga ettik bana asla sana dönmem iki cihan bir araya gelse annemi böyle yapsınlarki dönmem gibi tiksiniyorum senden dedi oysaki daha bir hafta önce sevdiğini söyleyen adamdı sonra hayatımda biri var hoşlanıyorum ondan dedi nasıl bir kalp nasıl bir vicdansızlık bu iyi değilim bna bi akıl verin lütfen bna geri dönermi çok büyük konuştu
🥺lütfen size ihtiyacım var?