Annemin evlenmek istemeyip sevgili olması neden?
Bu yaştan sonda evlenmek istemeyip sevgili olması neden ki yani birde kendinden küçük erkekle
Bu yaştan sonda evlenmek istemeyip sevgili olması neden ki yani birde kendinden küçük erkekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kanks evlilikten korktuğu içindir birazda rahat yaşamayı seviyorsa
Sebebş vardır ulaş 👍
Derken
Yaz söylym abartma genelde sebebler aynıdır
Demekki arkadaş edinmiş
Vuruyordu annen sizin evde
Anlamadım
Sende bir şey demiyorsun buna?
Ne diye bilirim koca kadın
Oğlusun onun farkındaysan
Biliyorum da kötü bir şey yapmıyor yani sadece sevgilisi vardı bir ara o kadar ama kötü bir şey yapmaz eminim evlenmek de istemiyor değişik geldi hani
sende adamlık olsa anana sahip çıkarsın
ne yapsın
Ne alaka kötü bir şey yapıyor mu dedim ben sadece sevgilisi olsun istiyor dedim ama evliliğe olumlu bakmıyor gibi
@psikologhatun0 yapılacak çok şey var
mesela
Ne yapılır ki kötü bir şey yapmıyor
s. iktir lan dilimi koparacakmış kaybol
gizli sende boş yapma gereksiz
@itstheway kes
ihtiyacı vardır
Derken
boş ver burdan demiyim
Zevk peşinde
Ne alaka
Kendinden genç biri ile niye takılsın
Cahillik.
Neden ki
Tüm yanlışların hataların sebebi cahilliktir zevk peşinde ama kendisine ne kadar zararlı olduğunu bilmiyor. Cahillik bilmemektir her şey bilmekle başlar.
Sevgi idrakten gelir - Mevlana
Öyle de ne bilim kötü bir şey görmedim hiç ama
Kötü dediğin ne ki? Herkese göre değişir. Yargılamak değil amacım.
Yani hani sevgili istiyor ama evlenmek istemiyor gibi ama cinsel bir şey de yaşamıyor bu yüzden kötü değil dedim
O adamla olan ilişkisini sen biliyorsun biz değil neler konuşuyorlar nasıl bir alışveriş oluyorsa yani o adamdan elde ettiği kazanç neyse onun için o adamla beraber. Belkide sevgi bilemiyorum ben görmedim.
Normalde sıcak kanlı biri insanlarla hep öyle sıcak kanlı iyidir şimdi de aynı sıcakkanlı samimi ama işte bazen insanlar yanlış anlayabilir.
Sanki flört sevgili olunca her şey bitiyor gibi anlamıyorum ama kötü dediğim şeyler hiç olmadı yani ama neden sevgiden mi istiyor bilemem