Uzun süredir 1,5 yıldır bir forumdan mesajlaştığım ve samimi olduğunu düşündüğüm bir arkadaşım vardı ve en son artık daha iyi iletişim kurmak için numarasını ya da telegramını istedim. Dün gördü mesaji ama sonrasında cevap yazmadı daha. Sizce neden yazmadı ben anlamadım. Gayet samimi ve birçok şeyini de anlattığı seviyeli bir iletisimimiz vardı. Sebebini anlayamadım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBelki işi vardır diyeceğim ama dünden beri cevap yazmaması aslında neler hissettiğinin bir göstergesi olabilir diye düşünüyorum. Cevap bekleyin bakalım eğer bugün de mesaj atmazsa bence yarın son kez mesaj atın ve aranızdaki sohbeti sonlandırın derim ama cevap vermemesi çok büyük bir ayıp olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonradan yazdı işlerim vardı kritikti çok yoğundum anlatırım dedi numarasını verdi. Diğer gün whatssaptan mesaj attim bi merhabalaştik. 2 gün oldu hala mesaj atmadı. Yani işle ilgili şunlar oldu diye anlatacakti. Ya da nasılsın, eklestigimize memnun oldum vs. hiçbir şey yok.
En İyi Cevaplar
Bir buçuk yıldır konuştuğun biri ne diye numarası vermez onu da anlamış değilim. Aslında nezaketen numarayı onun istemesi gerekirdi ama bırak istemeyi kendi numarasını dahi vermemiş. Gerçekten tuhaf bir durum. Senin öylesine konuşmuş da diyemiyorum. Çünkü kimse bu kadar uzun süre öylesine konuşmaz. Acaba başına kötü bir şey mi geldi? Belki de bu nedenle yalnız kalmak istiyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onun istemesi gerektiğini düşünüyorum hiç umursamasa uzun süre sohbet konusunda istekli davranmazdı. Şimdi de soyle bir şey oldu bana sonradan yazdı işlerim vardı kritikti çok yoğundum anlatırım dedi numarasını verdi. Diğer gün whatssaptan mesaj attim bi merhabalaştik. 2 gün oldu hala mesaj atmadı. Yani işle ilgili şunlar oldu diye anlatacakti. Ya da nasılsın, eklestigimize memnun oldum vs. hiçbir şey yok. Yani neden ekledi, forumda hiç böyle değildi anlamadım sahiden.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bunun bir çok sebebi olabilir. Sevgilisi olabilir eşi olabilir. Belki hazır değil di neden şimdiye kadar istemediğini düşünüyor. Mesaj onun için yeterli olabiliyor. Yalan söylüyor olabilir en güçlü ihtimal bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de her ihtimali düşündüm özellikle cevapsız şekilde görüldü atmasına da çok şaşırdım. 5 gün sonra yazdı iş çok yoğundu kritikti vs. diye sonra ben içeriği sorunca numarasını verdi. Ben de diğer gün mesaj attım merhabalastik 2 gündür hiç mesaj atmadı. Yani insan nasılsın, eklestik sevindim ya da işte şunlar olmuştu gibi bir şey yazar ama yok yani. Numarasını vermese daha iyiydi o derece hiçbir şey de anlamadım.
Selamlar,
Büyük ihtimalle sevgilisi olabilir. Fakat bu sadece bir öngörü benim adıma. Bunun dışında o an gerçekten mesajını görmemişte olabilir. ya da müsait olmayabilir. Yakında mantıklı bir cevap verecektir. Senin şu an için ekstra bir şey yapmana gerek yok. Üstüne gidip neden numaranı vermedin gibisinden bir şeylerde söyleme. Vermek istemiyorsa zorlamanın bir anlamı yok çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şekilde davrandım. Hiç mesaj atmadım zaten 5 gün sonra mesaj yazdı iş kritikti yoğundum vs. dedi. Numarasını verdi. Ben de diğer gün mesaj attım merhabalastik 2 gündür hiç mesaj atmadı. Yani insan nasılsın, eklestik sevindim ya da işte şunlar olmuştu gibi bir şey yazar ama yok yani. Numarasını vermese daha iyiydi o derece hiçbir şey de anlamadım. Forumda gayet samimiydi ve sohbet konusunda oldukça da istekliydi.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sürü ihtimal var bunu ancak zamanla anlarsın. Arkadaşların dediği gibi evli , sevgilisi var vs tarzı şeyler de bir ihtimal. Ama belki numara üzerinden konuşmak daha samimi olmak istemiyor. Bence ikinci seçenek.. Sana tavrı hep mesafeli mi? Yani flörtöz vs değil di mi
09 Yorumla
Soran+1 yılHep arkadaşvari konuştu yani hem samimi hem bir tık mesafeli ama birçok şey anlattı kendi hakkında yani uzak biri olarak da görmüyorum. Hatta muhabbetimi sevdiğini de anlayabiliyorum çünkü sohbet konusunda cidden çok istekli davranıyordu. Sevgili ihtimalini bende yüksek görüyorum ama flört etmiyorduk bunu bana diyebilirdi. Hiç birbirimize foto atmadık kendini mi göstermek istemiyor, daha fazla iletişim mi kurmak istemiyor ya da ülke dışına gitmek istiyor burada bağ oluşturmak mi istemiyor tam anlamadım. Dün gördü yazdığımı cevap yazmadı olumsuz da olsa bir şeyler yazar diye bekliyorum aslında ama tam bilmiyorum yine de anlam veremiyorum su an
Cevap sahibi+1 yılGeçen zamanın hatrına bari olumsuz da olsa cevap verseydi çok haklısın. Bakalım ne yazacak ne diyecek çok merak ediyorum. Yani numarasını vermek istemeyebilir ama cevapsız bırakması çok saçma olmuş. Birbirinizi hiç görmemişsiniz bir de bundan da çekinmiş olabilir. İşin zor cidden çok fazla ihtimal var. Ama sana tavsiyem hiç uzatma işi hiç de bulaşma numaradır vs. İnternet üzerinden pek sağlıklı olmuyor maalesef..
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bir de bir şey eklemek istiyorum.. Benim de yüz yüze gelmediğim uzaktan konuştuğum bir arkadaşım var. O da fotoğraftır numaradır istemişti ama ben 2 sene oldu yeni yeni attım diyebilirim. Çekinmiştir diycem ama inssn cevap verir
Soran+1 yıl1,5 yıl az süre değil ve beni samimi gördüğüne de eminim vermek istemese de bir cevap vermeli. Yani şu sebeplerden vermek istemiyorum gibi bir şeyler de yazabilir ama görüldü atmak cidden aşırı saçma. Ben pazartesiye kadar yazmasını bekliyecem 4-5 gün içinde yazmazsa da bir şeyler yazıp güle güle demeyi planlıyorum. Aceleci davranmak istemiyorum değer verdiğim biriydi, süre taniyacam ama hala cevap gelmezse de kestirip atmak mantıklı. Beni görmedi ama ben onunla flört edelim de demedim. Mesajımda da belirttim daha sağlıklı düzenli iletişim kurabilmek için telegram ya da whatssaptan konuşmak uygun mu yazdım. Numarasını da kesinlikle istemedim telegramda olabilir yani. Erkeklere anlam vermek de zor ya.
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum.. İyi yaparsın bakalım ne diyecek. Gerçekten çok zor anlamak o kadar haklısın ki🙄Kendine dikkat et umarım hayırlısı olur hakkında..
Soran+1 yılTeşekkür ederim hayırlısı olsun 🙂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sonuç ne olursa olsun çok takılmamaya çalış değmiyor☺️
Soran+1 yılEvet haklısın ya neticede değer verilen kadar değer vermek gerekiyor🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 1 hafta ya da 3 gün sonra isterim numara 1.5 yıl bu zamana kadar niye bekledin ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aslinda numarasini verirdi ama muhtemelen numarasini verirse yanliş zamanda ararsan ya da yazarsan sevgilisine yakalanmaktan korkuyordur. Benim tahminim ve genelde olan sey bu. Ama senin durumunu gam bilemem belki baska biseydir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyleri düşünmeye başladım da dünden beridir hiçbir şey yazmaması çok garip.
Soran+1 yılAma biz sevgili gibi ya da flört değildik ki bana eski ilişkilerinden ya da ilgi duyan arkadaşından da bahsetmişti yani bana sevgili yaptım dese de ben normal karşılarım.
- +1 yıl
Ama herkesi kendin gibi düsünmemelisin. Arkadaşca konuşsa da karsidaki insanin amacı flort olabiliyor genelde. Sen onu oyle gorsen de o seni daha yakin gormus olabilir. Sen zaman ver biraz ona dönecektir cok darlama sorma niye gec dondugunu falan. ama bi gözün hep açık olsun ona karşı.. , amanla anlarsin zaten nedir ne degildir.
Soran+1 yılDün mesajımı gördü pazartesiye kadar süre verdim eğer yazmazsa bende kısa bir şey yazıp hoşça kal demeyi düşünüyorum. Neticede benimle 1,5 yıldır tanışıyor tavrımı bazı özelliklerimi anladı görüldü sevmediğimi de demiştim. O yüzden hala cevap vermezse devam ettirmek doğru olmaz bence. Bana bir açıklama borçlu 4-5 gün süre vermiş olacam yani
İnsanlar bazen hiç tanımadığı ve bir daha görmeyeceği insanlarla sohbet etmek veya dertleşmek ister. Ki bence sizin olayınızda buna benzer bir olaydı telefon numarası olmadığı sürece istediğiniz zaman iletişimi kesip kaybolabilirdiniz. Tabi işin içine tel numarası girince durum farklılaşıyor artık kolay kolay kesemeyeceğin ilişkilere dönüşüyor. Yani (eşi olabilir veya olmayabilir) seni, senin olmadığın hayatına karıştırmak istemiyor olabilir. Benim şahsi görüşüm bu şekilde.
03 Yorumla
Soran+1 yılDediğinizi anlıyorum kesinlikle biz 1,5 yıl sohbet ettik belirli bir samimiyet oluştu. Benim onu rahatsız edebilecek biri olmadığımı bildiğine eminim. Numarasını istememin sebebi de bildirim olmadığı için iletişim kurmak cidden güç ve dediğiniz gibi bazen ben yazıyorum ya da o yazıyor tam olarak denk gelmiyor vs. O yüzden bende aramızdaki samimiyete dayanarak istedim ki telegramda olabilir, numarasını vermese de olabilir. Görüldü atıp hiçbir şey yazmaması da beni şaşırtıyor vermek istemese de bunu açıklayabilir ben anlamayacak biri değilim. Olumlu-olumsuz dönüş yapmalı bence bunu hak ediyorum. Bir şeyler yazacak gibi tahmin ediyorum ama insanoğlu bilinmiyor normalde dün gördü şimdiye yapmalıydı bile.
Soran+1 yılEvet bir şeyler gizleme ihtimalini arttırıyor bu tavır biraz daha bekleyeceğim bakalım
+1 yıl1.5 yıl ne kız öyle büyük ihtimal evli senle sohbeti hoşuna gidiyordur anonim kalmak istedi ifşalanmak yerine 😒
00 Yorumla
+1 yılYa evli ya seni beğenmedi ya sevgilisi var ya ilişki istemiyo ya da seninle o kadar samimi olmak istemiyor.
00 YorumlaKanka evlide o yüzden 😁 bende evliyim. Vermem
06 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsa diyebilirdi flört etmiyorduk ki arkadaşlık ediyorduk. Evli olduğunu sanmıyorum açıkçası ama sevgili ya da flörtü mü var diye düşündüm
Soran+1 yılKendisine açılan iş arkadaşını anlattı, üniversite dönemi sevgilisini anlatmıştı kendisinden ailesinden bir şeylerden bahsetti yani az şey anlatmadı. Arkadaş olarak sohbet ettik sevgilisi olsa da evli olsa da diyebilirdi yani. Flört etmiyorduk.
Soran+1 yılErkeklere anlam vermek çok zor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbırbırınızın tıpını gormus muydunuz forumda foto atmış mıydıınız bırbırınıze
010 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır foto atmadık birbirimize ama ben calistigi yeri bildiğimden internette gördüm
- +1 yıl
o senı ılk görmustur begenmemıstır belkı
Soran+1 yılUzun zamandır muhabbet ettik ki o daha istekliydi muhabbet konusunda. Şimdi numara ya da telegram isteyince ne hayır dedi ne evet dedi şimdilik arada bıraktı anlamadim bir şey
- +1 yıl
ha görmeden once goruldu atmış sevgılısı olabılır
- +1 yıl
senın tıpını gormedı demı
- +1 yıl
dunyanın en ıyı kadını da olsan kafa olarak uyuşsanız da tıp beğenmedıyse zor. Ha tıpını görmeduyse sevgılısı falan vardoır
Soran+1 yılKendi fotomu hiç atmadım ve istemedi de numara da istemedi. 1,5 yıl kadar bu şekilde sohbet ettik. Ben en son numara ya da telegram istedim. Ama dediğim gibi arkadaş gibi muhabbet ettik flört muhabbeti gibi değildi sohbetimiz
- +1 yıl
o zaman sevgılısı veya eşı vardır. Sağlık olsun
Soran+1 yılHayırlısı bilemiyorum birkaç gün içinde yazmazsa bende güle güle derim.
- +1 yıl
aynne öyle
Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Forumlarda kimse kimseye güvenmez velki sebebi budur
010 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yıldır konuştuk hiç rahatsız edici bir iletişim olmadı, konuşma konusunda da kendisi hep daha istekliydi
- +1 yıl
Knk ne alaka forumlardan çok güzel insanlar tanıdım @ilterkanm güzel forumlar var knk
Soran+1 yıl1,5 yıl geçti bende ilk haftadan istemedim ki , çok fazla zaman geçti yani
Soran+1 yılBende onu düşünmeye başladım yoksa neden vermeye çekinsin ki. Beni az çok biliyor rahatsız edecek biri de değilim farkında bunun. Olumlu-olumsuz dünden. beridir bir şey yazmadı da
Soran+1 yılBence bu aşamadan sonra yazmaya gerek yok. Vermek istemese de sebebini yazabilir yani kimseye silah zoruyla numaranı telegramini ver demiyorum. Beni de tanıyor az çok bu tarz şeylere önem veririm görüldüyü sevmem öncesinde ifade etmiştim. Eğer pazartesiye kadar yazmazsa birkaç şey yazıp hoscakal yazıp iletişimi direkt bitirmeyi düşünüyorum. Açıkçası bu tavira da kırıldım, sebebini merak ediyorum ama açıklamak istese bir şekilde yazar kısaca da olsa
Soran+1 yılEvet bakalım ne olacak göreceğiz
+1 yılHangi forum? Fake çıkma ihtimali çok yüksek forumlar var
00 Yorumla
+1 yılNiye o kadar konuştunuz ki reele dönüyorsa devam etseydiniz, fake tipler çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonsuz olasılık var. bana kalırsa pek bir önemi yok, numarasını alabileceğin bir arkadaş edinirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSohbeti hoş ve sohbet ettiğim biriydi ondan bu tavrı beklemiyordum açıkçası bu beni şaşırttı ve merak uyandırdı. O yüzden beklentiye girdim tavrını merak ediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen yine iyisin. 2 sene tanisip flört ettiğim adam soyismini sordum diye suratıma sövmediği kalmıştı. Biz de gerekeni yaptık tabi 😄
00 Yorumla
+1 yılBence birbirinizi gormediginiz icin numara verip iletisime gecmeye cekinmis olabilr eger kendini begenmiyorsa ama cevao vermesi gerekli bence ona mesj at bi sorunmu var neden yazmıyorsun diye
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi yazdı sonradan numarasını verdi ama daha komik bir şey oldu şimdi de whatsaaptan mesaj atmıyor. Yani 2 gündür ekledim bi merhaba dedik sonrasında nasılsın ne yaptın ne ettin şundan dolayı konuşamadık falan hiçbir şey yok. Ekledim kaldı öylesine
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.5 Yıl biraz uzun bir flört aşaması değil mi en azından konuşma için baya uzun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olabilir ya da utangaç olabilir ya da daha vermek için kendini hazır hissetmiyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben istedim artık neyine utanacak ki hayır ya da evet diye de yazmadı. Numara vermek istemese telegramda olabilir anlamadım ben
Cevap sahibi+1 yılAslında değişik miş
Cevap sahibi+1 yılVerecek misin gibi teyit almayı dene nasıl yanıt verecek
Soran+1 yılHemen yazmak istemiyorum bir şeyler yazar diye düşünüyorum olumlu ya da olumsuz bir şeyler yazar diye tahmin ediyorum ama dün görüp hala bir şey yazmaması ilginç geliyor bana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi forum bizim taraftan ise tanırım knk normal yazmaya devam et numara için israr etme
02 Yorumla
Soran+1 yılYok burada değil, ben yazmam ya eğer numarasını vermezse ki 1,5 yıldır tanışıyoruz. İletişimi keserim.
Cevap sahibi+1 yılBurdan olup olmadığını sormadım forum adı ne yani 😀 yazmak sana kalmış
İstemiyordur olay basit aslında biz çok düşünüyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle evli veya sevgilisi var.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de sevgilisi olabilir mi diye düşünüyorum ama biz flört etmiyorduk yani arkadaş olarak iletişim kurduk hep. Sevgilisi olsa da diyebilirdi bana
- +1 yıl
Bazıları sormadan söylemezler. Sevgilisi olabilir. Güven sorunu var desem sana da güveniyor.
+1 yılEvli bile olabilir.. bırak sevgiliyi..
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi varsa yanlış anlama olsun istemez
00 Yorumla
+1 yılBelki hayatında başka biri vardır.
00 YorumlaDemek ki seni aslında istemiyor hayatında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesten numara mi istersin böyle anlamistir :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yıl geçti üzerinden bir hafta içinde istemedim ki
Cevap sahibi+1 yılSana başka bı gözle bakmıştır.. söyle miyim soylersem çok kızarsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılİş ciddiye binince korktu
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olarak muhabbet ediyorduk ciddilesecek bir şey de yoktu ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa evli ya da sevgilisi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuyla alakali değil ama nerden msjlasiyordunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnur kırıcı engelledim direkt
00 YorumlaÇok saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma 😀
Soran+1 yılEvet şimdilik cevap yazmadı en azından olumsuz cevap da verebilir ama yazmadı daha
+1 yılBirçok şeyini anlatmamış demek ki
09 Yorumla
Soran+1 yılKendisine açılan iş arkadaşını anlattı, üniversite dönemi sevgilisini anlatmıştı kendisinden ailesinde bir şeylerden bahsetti yani az şey anlatmadı. Arkadaş olarak sohbet ettik sevgilisi olsa da diyebilirdi yani. Ben hiçbir şey anlamadım. Yani dün gördü daha bir şey yazmadı en azından numaramı telegramimi vermek istemiyorum da diyebilirdi ama olumlu-olumsuz bir şey yazmadı
- +1 yıl
Anlattıklarının gerçek olduğunu bilemezsin evlidir sevgilisi vardır yoksa bugüne kadar telefon numarasını kendi verirdi ya da sen vermişken itiraz etmezdi
Soran+1 yılBence sevgilisi flörtü mü var diye düşünmeye başladım. Olumlu-olumsuz bir şey de yazmadı.. numaramı veremem diye dönüş de yok
- +1 yıl
Açıklama yapamayacak demek ki görmezden gelmeyi tercih etti
Soran+1 yılAma bu şekilde kurtulamaz ki pazartesiye kadar beklerim cevap gelmezse kısa bir şey yazıp hoşça kal deyip iletişimi bitiririm
- +1 yıl
Büyük ihtimalle dediğin gibi sonuçlanacak
Soran+1 yıl1,5 yıldır konuştuğum birinin ve iletişimden keyif aldığım biriyle bu şekilde bitirmek üzücü olacak ama bana da öyle geliyor. İsteyen şimdiye yazardı ama bu tavır da cidden hoş değil. Olumsuz da olsa bir şeyler yazmalı.
- +1 yıl
İnsanlar karmakarışık, sanal alemde gerçek hayattan kaçmak için birebir keyif aldığı muhabbet numarasını verince gerçeğe yaklaşacak bunu göze alamıyor
Soran+1 yılForum dışına taşımak istemiyor olabilir ya da cidden sevgilisi falan var ondan çekiniyor. Hiç birbirimize foto atmadık acaba kendisini göstermekten mi çekiniyor ya da ülke dışına çıkmak istiyor artık Turkiyede kimseyle arkadaş bile olmak mı istemiyor bilmiyorum tam anlayamıyorum ama sevgili ihtimali sanki daha yüksek. Yani beni biri görsün de istemiyor olabilir.
+1 yılKesin hayatinda biri var
00 Yorumla
+1 yılEngelle onu
00 Yorumla
+1 yılEvlidir
00 Yorumla
+1 yılseni sapık olarak düşünmüş olmalı
00 YorumlaGizlilik olabilir ya da evli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Evli demekki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilisi var ve sorun çıksın istemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstemiyodur vermek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNumarasını herkese vermek istemiyordur
00 YorumlaSırtlandır yani.
00 Yorumla
+1 yılEvlimi
00 YorumlaEngelle yazma daha
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun süre arkadaş olduğum erkekten numarasını istedim ama görüldü attı. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler