Güncellemeler
+1 yıl
İnstadan tanistik
İlk bulusmayi yaptık güzel geçti 2. Ye de buluştuk gayet iyiyiz sarılıyor elimi tutuyor sonra bişe oldu ailevi ben erken dondum bugün yine buluşacağız sorunca biz daha iyi olacağız seninle ben sana netim diyip duruyor sana ilgim sevgim var diyor ama numaramı bile almadı nedeni ne olabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ilk buluşmaya göre fazla çevik davranmış, profesyonel olduğunu düşünüyorum. yoğunluktan alamamış olabilir numaranı
İnstagramini gösterdi kimse yoktu
Çekindi diyeceğim de hareketleri pek çekingen gibi durmuyor?
Evet bu buluşmada olabildiğince uzak durucam
Bunu baştan yapman lazımdı zaten. Hemen ikinci buluşmada sadece instgaramdan konuştuğun birinin sana sarılmasına falan izin vermemen gerekir. Önce bir iyice tanı , bir süre konuşun , görüşün ondan sonra samimi olur ya da olmazsın. Yani bu hareketleri yapan birisi numara da isterdi. Şimdi numarasını verince daha çok hayatına dahil olmuş oluyorsun. Dikkatli ol amacı seni kullanmak da olabilir. Mesafeni koru. Hatta dokunmaya falan kalkarsa da bir tepki ver.
Haklısın o. zaman masum gelmişti. ama şu an öyle değil dikkatli ve uzak durcam
Aynen öyle yap yoksa sonra çok üzülürsün
ohooo sarılıp elini tutturduysan dudaklarını ve memelerini öper bugün
Ağır ol Sen mi karar veriyorsun buna i t
O girişimde bulununca aklına ben geleyim , bu laıfını da bir yerine koyarsın olur mu.
Özür dilersin benden
Sen kimsin senden özür dilicem ayrıca benim olduğum bı yerde böyle bir şey yaşanamaz bugün elimi bile tutamayacak
Bencede tutamamalı. ne o öyle ilk günden sarılmalar elini tutmalar falan
O an normal gelmişti uzak durucam çünkü niyetinden korktum safım galiba
Anlayamadım durumu o an masummus gibi geldi
Değil işte. masum değil. sana hakaret etmedim. durumu daha iyi anla diye öyle şeyler yazdım. kırıcı oldu , özür dilerim ama dikkatli ol.
niyeti cinsellik ise
1- ciddiyim ggibi laflar eder
2- anneme seni anlattım der
3- ailesinden biriyle tanıştırır
4- karım olsan diyerek başlayan hayaller kurar seninle
5- şu kadar çocuk istiyorum gibi konuşur.
kanma sakın.
Hayır hiç bı zaman öyle konuşmadı biz gece bile konuşmadık hiç 11 de uyur ve hiç bir zaman cinsellik konuşmadı 1 ay oldu tanışalı ama dikkat edicem tabiki
Yazışmaları tanışmış sayma. siz daha bir kaç gündür tanışıyorsunuz ve ilk buluşmada sarıldı sana. ve bunlardan cesaret aldı. Sen genede benim yazdıklarımı aklından çıkarma
nerden tanıştınız buluşurken nerden iletişim sağlıyorsunuz
İnstagram
daha tam güven oluşmamış olabilir
Daha hemen birincide sarılıp elini tutanın zaten kim bilir kaç tane konuştuğu vardır aklına gelirse alır telini sonra
İyi de 1 aydır konuşuyoruz biz
Sen iyi incele kim bilir senin gibi kaç kişiyle konuşmuş veya buluşuyor olabilir aklına gelirse alır işte
Yani kesin böyle mi nerden biliyorsun
Kesin diyemem elbette onu kimse bilemez ancak sosyal medya zamanında ihtimal var bu ihtimali de gözden çıkarma demek istiyorum
Bir de sözlerine değil davranışlarına bak her zaman netim demiş numara almamış yani davranışlarla sözler uyumlu değil adama hiç bir şey deme sadece gözlemle zaten içinde bir his olur bir şeyler yanlış diye o hissi dinle
Tamamm
Wpde karısıyla sevgilisiyle çift fotosu vardır belki
Sorsana neden numaramı istemedin diye
Ne sorcam aklı var istese isterdi
O zaman kes muhabbeti, demekki aklı yokmus 😀
belki evlidir
Yuh ya o 23 ben 18 burada askerde psikolojik danışman daha sınava girecek ne evlisi
bişey gizliyodur ya da ulaştığı için gewrek duymamıştır
Saçma bir durum