Sonu iyi mi biter hüsranla mı?
Daha önce uzun mesafe ilişkisi olan oldu mu?
Sonu iyi mi biter hüsranla mı?
Daha önce uzun mesafe ilişkisi olan oldu mu?
Kardeşim uzun mesafe ilişkisi yerine göre zordur benim ilişkim uzun mesafe ilişkisi mesela ben İstanbul'dayım o Konya'da oturuyor 5 aya yakındır çıkıyoruz aile bireyleri hep öğrendi ilişkilerimizi şu an aile bireyleri kızlarının okumasını istiyor beni istemiyor ancak kız seviyor uzun mesafe ilişkisinde kıza yönelik daima net ve açık olman gerekir ki kız da seni yarı yolda bırakmasın
Okul tercihini yaşadığım şehre aldıramayız mı
Bence sen okulunu oku kimseyle şuanlık işin olmasın bana sen istagram ismini ver seni ben ekleyeyim konuşalım
Okul mu ben okumuyorum çalışıyorum o okuyor
Arada sırada iyi sonlu olanlar vardır ama geneli hüsran 2-3 gün ölüp biter bir bakmışsın ayrılalım demiş neden olarak soğukluk girdi bahaneleri olabiliyor uzak kal böyle ilişkiden 🙃
Aynısı benim başıma geldi uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk kız 2 gün öncesi benden ayrılmak istedi ben birkaç bir şey yazdım ama nafile görüldü attım sonrasında engelledim Whatsaptan gönderdim fotosunu felan da sildim içim yana yana ama gerçekten o kadar emek sarf etmek canım oldu benim için hayatımdan çıktı ve oda bana yazmadı bu insanlar çok garip Allah gerçekten herkese akıl sağlığı nasip etsin çoğu insan için bırakıp gitmek çok kolay geride kalanı düşünen yok
Cevap
2Cevap
Hüsran gereksiz
Yürümez.
Çok zor birader
Zor.
Olmaz öyle zor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?