Erkolar, bel altı şakalarınızı yeni başlama ihtimali olan ilişkilerinizde kullanır mısınız?

Selamlar, üniv. arkadaşımla bir anda yakınlaştık. Çocuğun zeki ve aynı zamanda yakışıklı olması tam bir hint kumaşı. Ancak, yakışıklı erkeklerden bir tık korkuyorum ve bu durum yüzünden çocuktan uzaklaştığımı fark ettim. Bir mekan çıkışı biz bununla yakınlaştık. El ele döndük vs. Çokça kendim gibiyim onun yanında ve bu beni rahatlatıyor. Neyse bu yer yer bel altı muhabbet yapıyo, lan ne alaka? oluyorum. Sonrasında ben bel altı şaka çok yaparım tü kaka vs diyeceksen baştan haberin olsun falan dedi bu. Neyse çok dert değil.

Birde geçen gün bir kız aradı bunu, kız bana sardı ya, ağlıyo falan dedi. Bende bir coolluk göreceksiniz. d Şahsen merak etmem ve sormam. Kişi her zaman ne bok yiyorsa kendine yapar kafasındayım. Neyse bu telefonu sessize aldı. 5 dk sonra bir baktım montu giydi telefonda konuşmaya çıktı haha. O 2 günden sonra modum boka sardı. Sormadım sebebini, sadece; 'arkadaş değiliz problem orada' dedi. Biz insagramdan takipleşmiyoruz ancak o kızla takipleşiyorlar onu gördüm. Karışık ya ne yapsam bilemedim. İnsta takip etme işini nasıl yapabilirim coolluğumu bozmadan? sagdahgfajkgdfgh

Bir şeyler yaşasak güzel olur gibi, problemle dolarımda gibi :)

Erkolar, bel altı şakalarınızı yeni başlama ihtimali olan ilişkilerinizde kullanır mısınız?