Erkekler biraz ilgi gösterince şımarıyorsunuz sanki?

Erkek arkadaşım son zamanlarda farklı tavırlar içerisinde sanki. Ayrı şehirlerdeyiz, son bir aydır beni fazla aramıyor ya da yazmıyor vs. Bugün de kaç kere mesaj atmama rağmen dönmedi geri, ayrıca aradım da. Neyse sonra maç vardı filan yazmış, dedim çok mu zor maç izliyorum sonra ararım demek. Maksimum 10 saniyesini alacak sonuçta. Maç bitmiş, bana mesaj atıyor, aslında gördüm de vakit olmadı ya maç izlemeye gittik diyor. Ben de biraz kızdım, şu an kitap okuyorum, sen de benim kitabımı bölme dedim, tamam bb yazmış. Bu ne ya, azıcık ilgi gösterince tepemize çıkıyorsunuz galiba siz erkekler. Şu psikolojiyi bir açıklayın bana.
Not: Kezban gibi trip attığımı düşünmeyin, maç izliyorum yazsa hiç sorun değil ama saatlerce ses çıkmıyor sonra birşey olmamış gibi vaktim olmadı diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel. Bugün de hiç birşey olmamış gibi arıyor beni, ben de saydırdım epey. Özensizsin, ilgisizsin, bitirmek istiyorsan bitir, mecbur değilsin bana dedim. Ben senaryo yazıyormuşum, abartıyormuşum, konuyu nerden nereye getirmişim vs vs. Bence bizlerle erkekler arasındaki en büyük fark, biz olaylara derinden bakarken siz yüzeyselsiniz, o olayın yarattığı etkileri düşünemiyorsunuz ya da işinize gelmiyor. Çok sinirliyim şuan, bir yorum yapın beya.
Erkekler biraz ilgi gösterince şımarıyorsunuz sanki?