- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılHödük ne maçı yaa maç mıydı o patates oldular o maç izlenir miydi ki sen de onu sallama 3 gün hiç arama bak nasıl arıyor noldu diye azıcık işve cilve tersleme olsun biz mi ogretelim gizli kardes bak kaç yaşına gelmiş sin olmaz ergen sorunları bunlar Kezban değil senin ayı biraz höduk sende suç yok ilgisiz ayı başka biri olabilir ya da olacak yani o maçta sıkılır insan yazar yaa on kişiyle yendiler : ))
010 Yorumla
Soran+1 yılGs'li değil ki, bjk'li ama her maçı izliyor işte. Ben bıktım artık ve de artık ben de ilgilenmemeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
salla gitsin ya bjk li ise o maç izlenir mi yaa bahane bubnlar emin ol o anda başkasına yazıyordur emin ol yani
Soran+1 yılYok ya sen de abarttın şu an :)
O konuda sıkıntı yok, gerçi olsa da dert değil, si e go derim :)- +1 yıl
nasıl emin olabiliyorsun?
Soran+1 yılEee o güven 5 yıldır olsun artık bir zahmet, sürekli şüpheyle yaşayamazsın.
- +1 yıl
neyse çok iyimsersin 5 yılda bu kadar ilgisizlik iyi gelmiş beş yıl : ))
Soran+1 yılYok, soruyu doğru okumamışsın, son 1 aydır böyle, maç konularında çıkıyor tartışmalar yani. Öyle bir ilgisizlikte 5 sene yürümez zaten
- +1 yıl
galiba yazamadım 5 yılda bu noktaya gelmişsiniz daha iyi olacağını anlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılHer dönem farklı birşey yaşanıyor ilişkide, dönemsel sıkıntılar da oluyor elbet, aksine ilk başlardaki gibi olmaz hiçbir ilişki, sen sanırım yanlış anlamışsın :))
- +1 yıl
tamam ablacım ben yanlış anlamışım : )) kusura bakma
En İyi Cevaplar
+1 yılBir ukalalık, bir bencillik seziyorsanız bundan sonra siz de şu son attığınız tavrı net biçimde sürdürün. Hayır barışın yine ama o soğukluğunuz olsun yine...
Bir siteme girdiği zaman nedenini en ince detaylarla ifade edin... O verecek cevap bulamaz zaten...
cut.08 Yorumla
Soran+1 yılBu tavırda olduğunda ben de tavrımı sürdürüyorum genel olarak aslında...
Bir de haklısın ama vaktim olmadı diyor, yani farkında ama en azından bir özür diler insan ya. Sonra ben tavır yapınca uzatıyor oluyorum bir de- +1 yıl
Bir takım konularda anlaşamama söz konusu...
Bazı şeyleri anlatmak için bazı tavizleri geri çekmek gerekebilir...
Eğer sorun bu akşam ki maç ile sınırlı bir şey değilse sen net ve belli zamana yaygın bir tavır koy derim.
Soran+1 yılBu son 1 aydır böyle. 4 senedir çıkıyoruz, ama bu son zamanlarda bir haller oldu, başka şeylerden şüphelenir oldum sanki :o
- +1 yıl
Rahatsız oluyorsun doğal olarak, alışılmışın dışında geçiyor sadece biraz, bu tür şeylerde reaksiyonunu görürse ona göre hareket edebilir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılİnşallah öyle olur, teşekkür ederim yorumun için.
- +1 yıl
rica ederim iyi akşamlar
- +1 yıl
k. b yaw yanlış yere yazdım :D:D
Soran+1 yılÖnemli değil :)
+1 yılAyneeeen, kalbimi okudun valla bacım, çok şımarıyolar çook ama çok sevdiğimden çok yüz veriyorum neylersin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa çok sinir oldum ve cidden uyku falan da kalmadı, sinirden ağlıcam inanki, buraya yazıyım da azıcık dökülüyüm bari dedim :(
- +1 yıl
Valla sanki beni tarif ediyosun, kendime kızarım hatta kızım manyak mısın ne diye ağlıyosun değermi boşver diye teselli etmeye çalışırım kendimi, beyimiz tabi oh hiç keyif yerinde, kafamı dinliyorm diye seviniyodur daha ayy siniirr
Soran+1 yılAynen, bak tepkiye bak, tamam bb :D
Gel de çatlama yaaa. İlk zamanlar, hayatım özür dilerimler falan. Şimdi adam sanki mutasyon geçirdi, bari hatanı telafi et dimi, burada ben ağlarım ona desem güler ona ağlanırmı der ya- +1 yıl
Aynen valla hatta bizimde böyle maçla ilgili bir olayimiz vardi, özelden yaz istersen anlatiym :D
Soran+1 yılTamam yazıcam kader arkadaşım :)
- +1 yıl
Ben yatar canım, dertleşelim ama muhakkak çünkü seni bana, senin sevgilinide fena halde benim oduna benzettim :P bb :*
Soran+1 yılTamam canım, yazacağım sana :)
Bb :D:D
Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Bu bazen bizde de yaşanıyor evet erkkler sevince fazlasyla simariyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, ben de aramıcam şu an o arayana kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Genel olarak sen haklısı. , bn maç izlerken kız arkadasım bana mesaj atmaz aramaz ama ona söylerim maç izleyeceğim bitince ben seni ararım diye , o da benim Nasıl bir fanatik oldugumu bildiği için yazmaz aramaz çünkü Sinirlencrm biliyor :) , şımarıklık olayına da gelince çok yüz vermişsin biraz kaç unutma kaçan kovalanır
01 Yorumla
Soran+1 yılBende normalde maç olursa veya dışarı çıkarsa arayıp sıkboğaz etmem, ama sorun sadece bana söylememiş ve saatlerce ulaşamamış olmam. Teşekkürler yorumun için
Kızlar bu konuda çok şikayetçi gerçekten. Hep duyuyorum erkeklere yüz verince bir tarafları kalkıyor diye. Erkekler kendi takımının maçlarını izlerken gergin ve sinirli olabiliyorlar. Sen mesaj attığında görüp. Zamanı mı şimdi ya maç bitsin atarım demiş olabilir. Fazla büyütülecek uzatılacak bir konu değil bence. Sende maç saatinde mesaj atmazsın bir daha. Böyle saçma kavgalar kırgınlıklar olmaz.
011 Yorumla
Soran+1 yılMaç olduğunu ben bilmiyorum, takip de etmiyorum zaten. En azından maç izliyorum yazabilir, maç bitiyor ben kırk kere aramışım kaale almamış yani.
Soran+1 yılYa ben akşam 8 gibi watsupdan yazdım, mesaj attım, cevap yok, aradım açmadı. Sonra saatler geçti 11 filandı yazmış, haklısın da vaktim olmadı. İnsan bir özür diler, odun işte! Sosyal hayatı pek yok, çok yoğun, hem çalışıyor hem okuyor. Gittiği yerleri söyler genelde, ama bu maç olaylarında hep kavga çıkıyor ve haber de vermiyor. 1 aydır ilgisiz bence, kendi kabul etmese de.
- +1 yıl
Genelde ilgisizlikle suçlandığımız zaman kabul etmeyiz zaten. Bilmiyorum nasıl bir karakterin var ama. Maçtayım müsait değilim dese. Yazıp aramazsın onu herhalde. Bunu söylemekte onun için pek zor olmasa gerek. 1 dakikasını bile almayacak bir şey. Sen üzerine çok düşüyorsan, benden vazgeçemez havası verdiysen ona bundan dolayı rahat olabilir. Nasıl olsa affeder dayanamaz bana diye düşünüp böyle davranabilir. Tavrını koy, şikayetini anlat, resti çek.
Soran+1 yıl4 senedir birlikteyiz ve bir kere olsun sıkboğaz etmedim. Arkadaşlarıyla da takılabilir veya maç da izlesin, ama benim istediğim 1 dakika ayırıp beni bilgilendirmesi, bu zor değil bence. Vaktim yok demek bahane, tuvaletedemi gitmiyosun 3 saat, orda mesaj at bari :D
Ben resti çektimmi fena çekiyorum, asla yelkenleri suya indiren ben olmam, baya bir çırpınır, hep böyleydi çünkü bana göre ben nasıl özen gösteriyorsam ondan da aynı şeyi bekliyorum. Ama hep tekrarlanıyor işte, kalıcı çözüm ne olur işte onu bilemiyorum.
Soran+1 yılYa bilmiyorum, uzaktayız o yüzden yanında vakit geçirmediğim için halini tavrını gözlemleyemiyorum. Telefonda konuşurken sıkıntı yok, samimi ve sıcak. Ama bu tip davranışlarına sinir oluyorum, son zamanlarda da sık sık dile getiriyorum, eskisi gibi ilgili değilsin diye. Cevap: Ne alakası var :D
- +1 yıl
Hehe klasik cevap ne alakası var. Birde saçmalama eklenir tabi bunun sonuna :D Ooff bir de aynı yerde değil misiniz siz. Bol şans sana bende eski sevgilimle farklı yerdeydim. Çok zor oluyor gerçekten. Dediğim gibi tavrını koy. Ona vazgeçilmez olmadığını hissettir. Korksun seni kaybetmekten. Kaçan kovalanır her zaman.
Soran+1 yılAynen valla ya teşekkürler yorumların için.
Soran+1 yılİnşallah, iyi geceler :)
+1 yılahh şu çocuk gibi olmak isterdim
kitabımı bölme sende
tamam bb
biz olsak mk yatıp yuvarlanırız affet bilmem ne özür dile bakalım abi adamlar işi biliyor kaçan kovalanır taktigini uyguluyor bundan sonra böyle mk :D
bb :D028 Yorumla
Soran+1 yılİşte öyle yapması gerekirdi, hem suçlu hem güçlü bir de bb yazıyor, ergen tribi gibi ya
- +1 yıl
midanesi yok demekki :)
- +1 yıl
ayrılalım desen tamam bb filan yazar moralin bozulur yüz yüze söyle öyle bişey olursa msjdan söyleme :D
Soran+1 yılHahahahaha, tamam bu aklımda olsun :D
- +1 yıl
bu çocukla msjda konuşma artistlik yapıyor en sevmedigim hareket bb ne ya küfür etse daha az canım yanar şahzen :D
Soran+1 yılBence de, ağlıyım ben en iyisi :(
- +1 yıl
bunlar sizin kıymetinizi bilmiyor çokmu arıyonuz böyle adamları biz dururkenn :D
- +1 yıl
zaten kıymet veren adamları sevmezsiniz sizde mazoşistmisiniz nesiniz :D
Soran+1 yılHepiniz bir süre sonra ağlatıyorsunuz işte, başlarda hepiniz melek sanki sonra bir haller oluyor size
- +1 yıl
yok ben degişmem :D hakket bak :D
Soran+1 yılTabi tabiii, hep aynı laflar :P
- +1 yıl
kızın biri bütün erkekler aynı yazmış facede benim ne sucum var evde cayıma püskevit banıyom oh mis :D şimdi hiçbir kızla bile çıkmadım belki türkiyede örnek aile babası olacam niye şimdi beni katıyonuz kalbimi kırdın bak :D ben degişmem bir insanın kıymetini bilen cinstenim ben :D
Soran+1 yılO zaman ilerdeki eşin şanslı kardeş, mutluluklar :D
- +1 yıl
şaka filanda gerçekten ben ölecegimi bilsem aldatmam ölene kadar sadığımdır üzmem demiyorum kavgalar mutlaka olacaktır kavga olmayan ilişki yokta uzatmam büyük bir mesele olmadımı haksız olsamda özür dilerim sıkıntı olmaz zaten tek suçum benim çok sevmek o yüzden kaybediyorum hep :) evlenecegim kadın buna değermi bilmiyorum ama hiçbir kadın benim sevgime değmez :) gerçekten çok seviyorum bakma benim böyle sorumsuz davrandıgıma
Soran+1 yılGüven konusunda sıkıntı yok, istediği yere gider ama benim haberim olması gerek, haberden ziyade karşıdakine verdiğin değerdir bu, yoksa hiç çıkmasın kendine ait yaşantısı olmasın demiyorum elbette. Ama erkekler bizim kadar detaylı ve hassas düşünemiyorlar, kavgalar da hep burdan çıkıyor zaten. Konularımız hep bu, maç kavgası, haber vermedin kavgası. İnsanı yoruyor bir süre sonra işte buda. Sen de bunları yapma, kulağına küpe olsun :D
- +1 yıl
ben zaten maç filan hayatta sevmem ne anlıyorlar maçtan onuda anlamadım :D
sosyal ortamımda yok işten eve evden işe sorun çıkarsa onun haber vermemesinden kaynaklanır ben üşenmem lavaboya giderken bile söylerim :D
Soran+1 yılBeni alan yaşadı diyosun galiba :D
- +1 yıl
ben mutlu olacagıma inanmıyorum ya keşke benim düşüncelerimde benim kişiligimde bir kız olsa aynı benim kız versiyonum ben isterdim gerçekten gözü kapalı evlenirdim :D ben geçici iilişkiler istemiyorum ya direk ciddi bir ilişki istiyorum öyle ufak tefek şeylerden bitmicek ölene kadar ayrılmıyacagım ne olursa olsun iyi günde kötü günde ama şimdiki ilişkileri benden daha iyi biliyorsun en fazla 4 sene sonra olmadı ayrıl yoruyor yani öyle ilişkiler adamı yorar diye düşünüyorum 3 ay sanaldan konuştum o bile koydu yani açıkcası ben onu bile ciddiye almıştım tamam bizde insanız mutlaka hatalarımız olacak ama karşıdaki insan anlayışlı olmalı
Soran+1 yılBulursun ilerde elbet kalbine göre, o kadar karamsar olma.
- +1 yıl
sanmıyorum ama hayırlısı olmazsada takmıyorum artık fani dünyada herşeyi kafaya taka taka fazla yaşamıcam böyle giderse :)
Soran+1 yılKısmet bu işler, insan tabiki ciddi olsun evleneyim istiyo ama bazen kısmet olmuyor işte. Kimse yola ben bundan ayrılacam diye çıkmıyoki, nasipten öte köy yok.
- +1 yıl
oldugu kadar olmadıgı kader diyorum ama ben kaldıramıyorum ya böyle şeyleri saplantı haline getiriyorum o yüzden kimseyle çıkmakta istemiyorum ya da direk çıktıgım kızla evlenmek istiyorum ayrılma v. s olunca ben yıkılıyorum en iyisi kafa dinlemek yalnız kalmak ama yalnızlıkta bir süre sonra boguyor bilmiyorum çıksam olumuyor çıkmasam olmuyor arafatayım :) nasip yaa
Soran+1 yılTamam da sonuçta evlenmek için de çıkman lazım yani :D
O zaman görücü usülüne başvurucan :D- +1 yıl
bende öyle düşünüyorum görücü usulü evlenenler daha çok seviyor emin ol sanki görücü usulü degilmiş yıllardır tanışıyorlarmış gibi şahit oldum :)
Soran+1 yılBu iş piyangoya benzer, görücü de olsa flört de olsa şansına ne çıkar bilemezsin :)
- +1 yıl
o iş şansa kaldıysa bana geçmiş olsun o zaman :D
Soran+1 yılÖyle deme ya, hakkımızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
amin cümlemizin :)
Ayyy sorma şekerim hep böyleler hep bıktım ya yeter Berke Can yeter yani bana da ilgi göster.. Gel bana GOL at :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılUfff, gırgır havamda değilim ya ciddi cevaplar lütfen.
Soran+1 yılNiye gay olunca düşüncen olmuyormu? Normal bir soru işte. Teşekkürler yorumun için neyse
* ilgiymis 7/24 size mesaj atmak sizinle konusmak zorundamiyiz isimiz gucymuz var bizim siz kizlar gibi bos takilmiyoruz neymis azicik ilgi gosterince simariyomus erkekler biz kizlara ilgi gosterince aya cikiyolar ondanda haberin varmi?
00 Yorumla
+1 yılsen gene az trip yapmıssın bacım ben ortalıgı yıkardım :D ama sevmiyo sanırım eskisi kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyo değil ama kesinlikle ilgisiz bunu biliyorum, o arayana kadar aramıyorum şuan, bir de faceden yorum falan yapmış fotoğrafıma, normalde yapmaz, şirinlik yapıyor şu an ama artık geç :P
ben olsam askım maçı izliyorum bitsin yazıcam derdim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapması gerekirdi bence de.
+1 yılFutbol fanatiğiyle ne işin var seninde? Boş adam yani ne uğraşıyosun daha fazla?
00 Yorumla
+1 yılilgi gören erkek, kadın, hayvan, insan herkes şımarır
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBizi salak erkek arkadasinla karistirma. genelleme yapma doverim bak
00 YorumlaErkegin Ilk Aski Maclardir
06 Yorumla
Soran+1 yılSorma, şu futbol kalksa da kurtulsak
Soran+1 yılFutbolu kim çıkardıysa hergün beddua ediyorum :D
Soran+1 yılBiz en azından makyaj yüzünden sizi ihmal etmiyoruz ;)
göstermeyin mk zorlamı istiyoruz :D
014 Yorumla
SoranHa sonra da trip atıyosunuz, suçlu biz oluyoruz kıyamet kopuyor :P
Soran+1 yılTrip demiyim de bir afralar tafralar ağır abilikler falan yapıyosunuz işte
Soran+1 yılSanki sen yapmıyosundur, hepiniz yapıorsunuz şimdi bırak :P
Soran+1 yılPeki tamam dediğin gibi olsun, ben gidip ağlıom zaten, erkekler hemen büyütme, maç önemli yazmışlar zaten
Soran+1 yılBak hemen de felsefeler filan. Hergün maç vardır kesin ayrıca, hergün izliyo bu.
Soran+1 yılAyrıyız diyom ya okusan ya bir de neyse :D
Soran+1 yılUff tamam ya, hadi eyvallah
+1 yılyanlış erkegi secersen sımarır tabi
00 Yorumla
+1 yılErkekler işte Onlarla da olmiii onlarisz da :DDD
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma, varlıkları da yoklukları da dert.
+1 yılşımaroyoruz evt ne olacak :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBişe olmucak, biz elinizden uçup gidicez.
- +1 yıl
benım için sorun yok havada da yakalayabılyorum nasılsa :)) benden kurtuluş yok :P
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyor o kıyamet, bir gün kanatların da kırılır görürsün yakalamayı :D
- +1 yıl
hangi çılgın kız benim kanatlarımı kıracakmış şaşarım kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım :)))) aldıın mesajı :)
biraz şımarmak suç mu
01 Yorumla
Soran+1 yılSuç evet
hayır kim demiş ya :/U
02 Yorumla
Soran+1 yılBen diyorum şu an :)
+1 yılbiz şımarmazsak siz şımarıyorsunuz da ondan
00 Yorumla
+1 yılUzatma işde maç izliyor
Gs Liyse yapar arkadaş04 Yorumla
Soran+1 yılHayır beşiktaşlı ama her maç izlenir mi, hergün maç, höfff
- +1 yıl
İzlenir.. baktım Türkiye de maç yok
Avrupa maçlarını izleriz
İyi geceler
Soran+1 yılAman be, gidin maçla aşk yaşayın
İyi geceler- +1 yıl
Tek aşk GS
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoyu galatasaraylıdır sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır beşiktaşlı ama maşallah konyaspor maçını bile izliyor nerdeyse
Hayir siz kizlara oyle gelio bence :)
00 YorumlaSende ilgiyi azalt
04 Yorumla
SoranAsrın çözümü :)
Soran+1 yılYok ya bu kilolu birine yeme kilo verirsin demek gibi bişey işte :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat