iş yerimde hoşlandığım biri var benden 5 yaş büyük ben 35 o 40 yaşında. Ama bir de 23 yaşında bir kız geldi yeni atandı aralarında bişey var gibi geliyor emin olamıyorum. Birbirlerine bakıyorlar gülüyorlar falan. Yan yana dururken dipdibe kollarını birbirlerini yapıştırıp duruyolar. Geçen gün birlikte müzik dinliyorlardı. Hoşlandığım erkek kız odaya gelince yerinden kalkıp onun yanına oturuyor. Bir yere gidecek olsa kıza ben seni bırakırım diyo. Dün de akşam kızı iş yerinin kapısına kadar götürdü sonra geri çıktı odasına o arada kız da bunun koluna girmişti. Ağladığı zaman sarılıp saçlarını okşadı srn üzülünce bende üzülüyorum dedi. Kız gitar keman çalımuş bana ne zaman gitsr çalmayı örğeticen ya falan diyodu kıza gülerek. Aralarında bişey olabilir mi? Ben mi şüpheleniyorum benim yaşım ona daha yakın kafa yapısı falan.. ama o neden o kızla yakınlaşıyor..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Aralarında bir şey olma ihtimali yüksek yani ama arkdaş olarakta olabilir yani
Kız evine çağırdı bunu oda türk kahvesi yaparsangelirim dedi güldü kızda istediğin kahve olsun diye ceavp verip koluna girdi tam gözümğn önünde resmen adama yavşıyo kız yollu sinirmoluyorum
Bence bu ilişkiyi gözden geçirmelisin yani kendin yazmışsın neler olduğunu
Benim ilişkim yok adamla zaten arkadaşım dam
ama ilişki kurmayı düşünüyosun. arkadaşlık farklı ama sen ilerletmek istiyorsun
Evet ama kız aramızı bozdu resmen pislik yollu
Umarım hakkında hayırlısı olur
Bana hiç böyle davranmadı zaten kızı dövücem yakında
Neden üzüyosun ki sen kendini ben onu anlamıyorum. Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden
Üzülmğyorum ne üzülücem kıza simir oluyorum sadece kamp yapıyomuş dağcılık yapıyomuş da müzikle falan ilgileniyo arkadaş grubu varmış falan pek bi havalı gıcık
Prensesliğini bozma bence kavga ederek yegane tavsiyem sana :)
Ben kavga etmem zaten döverim o kız öyle kavga edebilecek bişe değil pek bi narinn saçını başını yolsrım yanii o dokunamaz bana
Tamam o zaman başa sarıyorum. O zaman dövme ve prensesliğini bozma bence
Nasıl boxarım aralarını
Aaaa birde boksss bende direkt saç baş zannetmiştim profesyonel :)
Boks değil aralarını nasıl boxarım diye sordum
Gerçekten bunla ugrascak misin?
Neden uğraşmiyim ki sırf genç güzel eğlenceli falan diye neden onunla oluyor adam? Ben daha tecrübeliyim uzun boyluyum
İste benden onu diyorum madem seni farketmemis sana göre bırak farketmesin uğraşma diye diyorum
Gıcık pislik kız
Bence kendini bosa kızdırıyorsun
kızda daddy fantezisi var adam da bildiğimiz çocuk fantezisi
O iş yerinde ne üzerine çalışıyorsunuz bu arada? Sana gelince evet aralarında bir şey var gibi
Kız evine çağırdı bunu oda türk kahvesi yaparsangelirim dedi güldü kızda istediğin kahve olsun diye ceavp verip koluna girdi tam gözümğn önünde resmen adama yavşıyo kız yollu sinirmoluyorum
O nasıl bir kızmış öyle. Yeni mi girdi kız işe
Niye nasıl bi kızmış dedin? Yeni evet yeni geldi
Yenı gelen kız nasıl bu kadar samimi olmuş 😊 kız çok fena
3 ay oldu bide geleli nasıl yaptı bilmiyorum adamda bişey var demi yani kafalamış adamı
Bence kızda bişey var. Çok güzel ya da güzel bir fiziği var denek ki
Herkes güzel fiye zaten fiziği de ne 160 boyunda 63 65 kilo falan şişkonun teki pislik işte kamp yapıyomuş dağcılık yapıyomuş falan müzikle ilgileniyomuş da pek havalı zaten bu adam dışındakilere de böyle değil bu buna yavşıyo pislik
Hmm kız aktif biri yani. Kızın fiziği güzelse sen onu bana yolla en iyisi,. sevgilinş rahat bıraksın bana gelsin
Sevgilim değil bu adam aktifmiş... peh ne varsa yaptıklarında her yamaç paralütü yapan aktifsr.
boş ver sende şımarta keyfi bilir 😊 ama kızı merak ettim
Neden? Sende kızı merak ediyon
Ettim evet. Çünkü bu kadar kısa sürede adamın aklını alması ve eve çağırması tuhaf 😅 resmi falan varsa at özelden. Ama senin yerinde olsam hiç kafaya takmam bırak o koşsun peşinden
Tuhaf olan ne durummortada işte...
kızı dikmediği kalmış sen ne anlatıyon 😱
türk kahvesi seks öncesi içilir zaten bunlar o işi bitirmişler sen 40 kı görürsün böyle giderse 😂😂
Öylemi yapılır ben bunu ilkkez duydum? Aralırında şifrelimi konuştular yani
40a gerek yok yaşın ne önemi var ayrıca ben daha uzun boyluyum zayıfım ondan...
aynen sen napıcan şimdi
Şifrelimi konuştular inanamıyorum ya
boyun uzunluğu ne alaka yere yakınlardan korkucan bak her pozisyona girmiş hatun
onlar şifreyi geçmiş kanks
Her pozisyon?
O kadar diyosun yani şifre bile az yani yuh ya benbunu yeni anladım
175
senle uğraşılmaz işte bende olsam ufaklığı kapardım 😂😂
Adam da benden kısa bu arada aman balıketli neyini seviyosanıx siz erkekler şişkoları pislik kız
olabilir belki sen daha iyi goruyorsun
Anlattıklarım işte
Ateş yanmaya başlamıs. Adamı kaptırıyorsun.
Meslekleriniz nedir?
Ne önemi var boş ver
Bu soruyu aylar önce gördüm sanki. Tekrar mı sordun.
Hayır dün sormuştum
Bişey yaşamişlar bile
Okadar diyosun yani nasıl anlarız onu. Kızı takip etsemmmi Kız evine çağırdı bunu oda türk kahvesi yaparsangelirim dedi güldü kızda istediğin kahve olsun diye ceavp verip koluna girdi tam gözümğn önünde resmen adama yavşıyo kız yollu sinirmoluyorum
Böyle yaptıysa o kız her ekekle beraber olur. Bunda işine geliyor
Kimin işine geliyo nasıl her erkekle beraber olur? Nasıl ya neyini beğeniyolarsa zaten iş yerinde sürekli yok çok güzel bilmemne bi kere ben ondan daha uzun ve zayıfım...
Kıskanıyorsun onu ama o resmen oo rr os pu
Ha bide erkekler balık etli sever yğz verene koşar
Kıskanmıyorum neyini kıskanıcam onun
Zaten kız evlenmek istemiyomuş gezip eplenecekmiş kamp yapıyomuş dağcılık yapıyomuş yurt dışını gezmiş fakan pek bi havalı zaten
Ee neden sorun ettin ozaman
Kıza gıcık oldum ne kıskanıcam pisliği
🤣🤣kovdur diyecem ama artık kovmazlar bal sürdüyse ağızlarına
Sadece bu dediğim adamla takılıyo fiğrr erkeklerle böyle değil zaten işinde de iyi kovmazlar çok çalışıyor hatta baya bilgili sinir oluyorum o yüzden benden bile çok biliyo gerizelalı
Seni bayagı çildirtmiş.
Çıldırmadım ne çıldırıcam sadece onun bu rahatlıpı saçma yani herkesle dost canlısı falan pislik gıvık edici o kadwr ne çıldırıcam
Sinir etmiş seni işte
Benimle konuşmuyo pek zaten ben bunların aralarına girince hemen çekiyo kendini pek de bi masum... yakında dövücem şunu kavga da edemez saçını başını yolucam sinir değil sadece gıcık oluyorum o kadar
Evet o bulmus sen bırak onu
Hadiya :(
Iyımısn
Kız
Sinir oluyorum kıza yavşıyo resmen adama
Sakin ol
Bıseyler sorcam
Sor
olamaz
Okumadan yazdın bence bu yorumu...
okumama gerek yok okusam da bisey degismeyecek. olamaz
Yorumunu siliyorum o xamana boş yapma