Sevgilinizin annesi sizi istemezse ne yaparsınız?

#DeliMavi
28 ARALIK 2022
Sevgilinizin annesi sizi istemezse ne yaparsınız?

#DeliMavi
28 ARALIK 2022
Bu durumda ben bir şey yapmam. Sevgilim kişisi ne yapacağını düşünsün. Zorla kendimi sevdiremem. Anne-oğul arasına girmek istemem. Seviyorsa beni, bir şekilde orta yolu buluruz. Ayrılmak isterse ona da eyvallah, zorla güzellik olmaz. Genelde anne istemeyince zaten o ilişkiyi kaçınılmaz sona doğru sürüklersin sadece, eninde sonunda biter yani.
Ayrı takılırız problem değil. Ona bir kez teşekkür ederim bu çocuğu benim için yetiştirdiği için bitti ✅ 😁
Rica ederim.
Merhaba,
Yani Beni istemeyen birisini açık açık biliyorsam ama kızı gerçekten istiyorsa bunun için mücadele veriyorsa annesinin beni istememesinin çok da benim için bir önemi olmaz neticede annesi ile evlenmiyorum ben evlendikten sonra da zaten karışamaz
Saygı duyar, ilişkime devam ederim
Cevap
15Cevap
Önemli olan sevgilimin beni istemesi. neden ailesinin beni istemediğine göre değişirdi ama orta yolu bulmayı denerdik
Sevgilim istiyorsa sorun olmaz devam ederiz evlenince de bir torunla annenin yelkenlerini suya indiririz )
Seni biz de istemeyecek kimse yok. Onlar sana yeni bir tane gemi yapar, yelkenler fora mutlu mesut istikamet Roma ksjsjjss çünkü ben senin için Romayı da yakarım @pilly_bhebek
@DoluRakıŞişesi eyvallah 😄
@pilly_bhebek kızı kendime benzettim kdkkde püü bana
@DoluRakıŞişesi 😂😂
Sevgilimle konuşurum. Neden istemediğini öğrenmeye çalışırım. Eğer benim bir hatamdan dolayı ise telafi etmek için elimden geleni yaparım. Bir hatam yoksa ve sevgilim de beni seviyorsa kendisi bilir sevmek zorunda değil.
Anneler her zaman baş tacı, beni istemezse bu ilişkiyi sonlandırmak isterim, annenin istememesi ilişkiyi enkaza uğratır, eninde sonunda biter o ilişki
Bunu ben pek takmam❗️ Burada sevgilimin annesini ne ölçüde dinlediği önemlidir. Zaten olurda ilişki devam ederse annesiyle arayı düzeltirim.
Çok şanslıyım eşimin annesi annem oldu bana gelini değil kızıyım ama sevmeseydi ağzından girer burnundan çıkar sevdirirdim illaki :)
Geri adım atarım. Kendimi zorla kabul ettirecek değilim. Beni zorlama şekilde kabullenecekse hiç kabullenmesin zaten.
Kimseye çavuşluk yaptırmam. Ben kızı kaparım, o kadar.
😂 Keyfi bilir filknta gibi damattan oldu hayirli olsun
Benim için sorun olmaz sonuçta muhatabı ben değilim.
Fikrine duygularına saygı duyulur saygılı davranılır, istemediğinin bilincinde olarak iletişimde bulunulur ama bu ilişkiyi hiçbirşekilde etkilemez yapılması gerekenler bunlar
Manita istedikten sonra her türlü ayıklarım o’nu ben.
Şeytan tüyü var bende her türlü gönlünü alırım anneciminnn😂
Bende onu istemem
Bu imkansız her anne istiyor beni.:)
Öneli olan sevgilinin kararlı değil mi
Oğluşuna büyü yaparım))
İster ister
Ben de annesini istemem ne yapayım yani.
Karar ve hayat oğlunun
Kendimi sevdirirdim
Evliyim ve annem beni sever
Ben bir şey yapmam. sevgiliye iş düşüyor
Anasının beni seveceği çözüm yollarına giderim
İstetiriz 😁
Canı sağolsun
Al kızını turşusunu kur derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?