Kız erkek fark etmez askolar sevgilinizin annesi sizi kesinlikle istemiyor elinden geleni de bu konuda yapıyor ne yaparsınız çokta seviyorsunuz karşınızdakini 🤷
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen kendimi sevdiririm bir şekilde kolaya kaçmayı sevmem hakkımdaki kötü düşünceleri silebilirim bu yetenek var bende büyüklerle diyoloğum iyidir ve özellikle annelere nasıl davranılır iyi biliyorum bence doğru olan gönül kazanmak olacaktır bu nokta da sana destek olan bir sevgilin varsa sorun aşılmaz değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Annesinim değil de eşinin tutumu önemli bence eşin seni sevdiğini istediğini annesine kabul ettirmisse kadın da eğer oğluna değer veriyorsa mecbur isteyecek seni. Diyelim her şeye rağmen istemiyor boşuna çaba harcama çünkü hiç istemeyecek sen elinden geleni yaptıkça onu memnun edemeyeceksin. Ömrün ona kendini sevdirmekle geçecek ve üzüleceksin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
30Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden istemediğini sorardım
01 Yorumla- +1 yıl
Nedeni kızın ufak bir yanlışını görmüş bunu kendine kalkan yapıyor diyelim ki?
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilimin tavrı çok önemli. eğer hep yanımda oluyorsa, çabalıyorsa ayrılmam ve devam ederim. ama o da çabasızsa biter ilişki
66 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum
- +1 yıl
Yol ver gitsin bu kadın size huzur vermez bi kere heleki sevgilinle birbirlerine bağlıysalar
- +1 yıl
sebep neymiş bu kadar istememesinin
- +1 yıl
yalan güvensizlik oluşturuyor bu konuda haklı ama sen o yalanı neden söylediğini, hatanı kabullendiğini ve bir daha olmayacağını samimiyetle gösterebilirsin belki. bu kolay olmaz erkek anneleri biraz daha zor oluyor çünkü ama bu durum sevgilinle aranda çözüldüyse, sevgilinin de desteği ile bu yalan durumunun artık olmadığını kabullendirebilirsin. bu hızlı ilerleyen bir süreç olmayacaktır, yavas yavas olur.
konu başka bir şey olsaydı uğraşma olacagına varsın derdim ama yalan ve güvensizlik hepimizin hassas noktası biliyorsun ki. o yüzden seviyorsan, gerçek seni göster bence.
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımdaki adam eğer beni gerçekten seviyorsa ve ben de onu seviyorsam, bir duruşu varsa ve annesine de bana da laf söyletmiyorsa beraberlik olabilir ama yine de ileride olabilecek sorunlar için mantığımın sesi baskın gelirdi diye düşünüyorum..
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle aramizda farklıliklar vardı. Buna rağmen devam ettik. Ailen karşı cikar dedigimde onlar bana karışmaz dedi. Tahminimce ailesine anlatti ne konuşuldu bilemiyorum ama bizim sonumuz yok bitirelim dedi. Aile bukadar önemli bişey. Kimse yabana atmasin
00 Yorumla
+1 yılBende onlardan uzak dururum sonuçta sevgilinde bı yere kadar seni savunur ufak bı hatada göze batarsin sonra o da demeye başlar annem haklıydı diye got gibi kalırsın ortada tek başına direk sil gitsin
20 Yorumla
+1 yılMantıklı düşünmem gerekirse ben bitirirdim ilişkimi anneler her zaman haklı çıkıyor annesinin istememesinin altında mutlaka bi sebep vardır ilişkimizin bi yerde kirilacağını düşünüp bitirmeye çalışırdım gerçi çok aşık olunca insani duygu yönetiyor 😅
00 Yorumla
+1 yılNeden beni sevmediyi sorarim, beni benden dinlesin belkide dolduruşlara geliyodur, oda işe yaramazsa kendi bilir saygıda kusur etmem asla , sonucda evlendiyim insanin annesi cocugunun mutlulugunu düşünen bir anneyse aynı saygıyı banada gösterir sevmesıne gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişinin tepkisi önemli. O umursamazsa ben de bir felaket gibi üstüne çökerim kaynananın acımam 😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. annesiyle konuşşmaya calışırım. baktım olmuyor oğlundan eminsem evleenirim. zaman herşeyi gösterecek.
00 YorumlaMerhabalar...
ayrılırım açık ve net. aile istemiyorsa bitmiştir o iş. çok aşıksam kaçalım derim , baktım yok diyo. hadi güle güle.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgili. kişinin duruşuna bakarım etkileniyor mu yoksa sahip çıkıyormu ilişkiye. Hoş evlenince de bir ömür yansır o olumsuzluk da...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Evlenince zamanla ister hele de torun olunca bizzat sülalede yaşadım ve şu an 10 yıldan fazla oldu can ciğerler;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHırs yapar oğlunu elde etmek için bin bir türlü oyun çevirir ailesinden uzaklaştırıp ona acı çektiririm. Eğer oğlu da kabul etmiyorsa anasıyla yatıp kalksin
08 Yorumla- +1 yıl
O nasıl laf be
Cevap sahibi+1 yılBeni istemeyen kaynananın düşünceleri iyi , benim bu düşündüğüm mü kötü pardon?
- +1 yıl
Annesini mi sksin çok igrenc bir yorum bu
Cevap sahibi+1 yıl* istiyorsa sksn, banane abi. Yatıp kalksından kastım bebekler annelerinin yanında yatıp kalkarlar, cocuklarda anneye düskün olurlar vs o sekilde demistim. Oglunu paylasamıyorsa ister skissin, ister koyun koyuna yatsın bNane
- +1 yıl
İgrencsin 🤢
- +1 yıl
Direk annesini sksin diyo bu o zaman bazı babalarda kızlarını vermek istemiyor onlarda kzıını mı siksn
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAnne rızası yoksa bende istemem.. huzursuzluk çıkıyor sürekli.. bende istemem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılAilelerin ilişkiye girmesini asla tasvip etmiyorum. Buna her zaman karşıyım.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben kendimi sevdiririm şeytan tüyü var ben deeee 😂😂
00 Yorumla
+1 yılannesine yürürdüm ( Mizah amaçlıdır hayal ürünüdür )
00 YorumlaSevgilime bağlı baktim rest çekiyor evlenirim
00 Yorumlaİstemedi bende kıza dedim sen ne düşünüyorsun oda annemi ezemem dedi bende güle güle dedim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstenmeyen gelin olmak istemem.. önemli benim için bu… devam etmezdim…
00 Yorumlao oğlunu da doldurur aile önemlidir yavaştan tüyerim
00 Yorumla
+1 yılİleriyi düşünmezdim asla.. sevsem de ayrılırdım..
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamın yaklaşımı önemli istenmediğimi anlarsam 1 sn durmam
00 YorumlaBen de onu kesinlikle istemem ve bu iş kesinlikle olmaz:)
00 Yorumla
+1 yılgenelde severler. eski sevgililerimin annesi ile hala konuşuruz hatta tavlamasını bileceksin
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım aile önemli zaten bu durum ilişkimize yansır
00 YorumlaSenin giyinişine falan kızıyormu açık giyiniyon falan ondanda olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKız'ın annesi istemiyorsa bir şekilde evlilik yürüyor ama erkeğin annesi istemiyorsa asla yürümüyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GüneyM ne diyon değişik
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılırım benim yüzümden ailesiyle kötü olmasını istemem
11 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum bu doğru olanı.. millet itlik peşinde oldugu için inat yapıyor sonda pişman olunca keşke diyopar 2 çocukla yolda kalınca
Bende onları istemem yüzsüz gibi istenmediğim yere gitmem
10 Yorumla
+1 yılAnnesinin fikirini, düşüncesini öğrenmek gerekir ilk önce nedeni olmalı...
00 Yorumla
+1 yılYol veririm kimse özel öğretim değil boş ver r onları kariyer yap onlyfans falan ac
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım aile önemli
010 Yorumla- +1 yıl
Etsem nolacak aile istemiyorsa o evlilik hep huzursuz olur
- +1 yıl
Onu bunu bırakta profil iyiymiş
- +1 yıl
Profilin iyiymiş lafına niye küfür ediyon kanka sorunlu musun hiç mi iltifat almadın sjsjsj
- +1 yıl
Yani sevdiğin kişi baya genişmiş o zaman
- +1 yıl
Senin profil de iyi kanka eğer feyk değilsen
- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılO cesarette bir anne baba tanımıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Beni istemeyecek yani
- +1 yıl
Çıkamaz bebişim
Umursamam başımdan ederim annesini
015 Yorumla- +1 yıl
Hahhha nah yaparsın... tek başına kpaoda kalırsan anlarsın
- +1 yıl
Çok gördük biz o filmleri kadın istemiyorsa bı yolunu bulur iftira atar camir atar yine seni bosar şirret karı ise uzak dur
- +1 yıl
@kuzularvebebekler mantıklı
- +1 yıl
Kocan onun oğlu otorite yoksa hiç guvenme el kızı derler seni uzerler bak
- +1 yıl
O zaman sana iyi mutluluklar al çocuğu evlen gör ebenin damini bu yazdığımız ss al haklılarmis diyince okur bakarsın öyle ekrana
- +1 yıl
Yaş ufak da tecrübe çok iş gereği yüzde 90 bayanale iç içeyim yaş gurubu hep 35 60 arası biliyorum anlatiyoqr çiğerleri aynı baştan gıcık kadın dikiş tutmuyor huy değişmez seni. uzerler... diyor kadın bizim oğlan bı gelin aldı kaç kez dedim almayak çelimsiz diye vs eli is tutmaz bi halta yaramaz yemek yapakwz anca pqra harcıyor vs dedikou yapiorr neler neler
+1 yılİkna etmek için çabalarım olmazsa nikahı kıyarım
08 Yorumla- +1 yıl
Elimden geldiğince tatlı dille çözmek için uğraşırım son çare zorla kaçırırm
- +1 yıl
Zorla alırım net
- +1 yıl
şu an kimse yok sorun yok
- +1 yıl
Evet
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de onu istemem nabarsa yapsın
00 Yorumla
+1 yılYürümez der bırakırım
00 Yorumla
+1 yılKızı kaçırırım sıkıntı yok
00 YorumlaSevgilim ne tepki verecek acaba
00 YorumlaBeni istemeyen ölsün😄
00 YorumlaSevgilim ona karşı koruyorsa çokta sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılİstemezse istemesin sdfdksks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmış olur bilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar istemedi ki yuvamızı yıktılar.
00 Yorumlaannesiyle evlenirim
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızı kaçırırım
07 Yorumla- +1 yıl
Amaaan onlarla mı uğrasıcam ya
- +1 yıl
Fazla naz aşık usandırır
- +1 yıl
Değmez Alev hiç uğraşma
+1 yılOnuda ayarlardim 🤔
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım
00 Yorumla neden istemiyo?
00 Yorumla
+1 yılNikahıma alırım.
00 YorumlaAnasınıda üstüne koyar double sk.. yaparım aq
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrılırım
00 YorumlaSevgilinle konuş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Sende onu isteme
00 YorumlaAyrilirim
00 YorumlaAynı mevzuyu yaşadım
06 Yorumla
+1 yılZorlamazdım
00 Yorumlahadi ordan ederdim
00 Yorumla
+1 yılBende onu istemem
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilinizin annesi sizi kesinlikle istemiyorsa, ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım