Kadına 6. his geldi sanırım aramda bısey olmayan insanla asla olamazsın diye tutturdu 😂😂 içime doğuyor diyor bide
Bu yaştan sonra asla diye bısey mi var ya
Bu yaştan sonra asla diye bısey mi var ya
Annedir her şeyi hisseder.
Küçükken eve geldiğinde yüzümüze bakar siz bugün yaramazlık mı yaptınız diye sorduğu günler aklıma geldi. Anne işte insanın yüzünden ne yaptığımızı anlıyorlar 😂😂😂
Aklın ve bilimi önemserim her zaman. Mantıklı gerekçeler yoksa genellikle hayatımı şekillendirmem. Akla mantığa yatan haklı gerekçeler varsa dinlerim.
seni ananem babama vermese iyi miydi derim 😂😂 çünkü kendisi de severek evlenmiş babama kör kütük ordan saldırırım ananem duysa senden utanır bak derim
Cevap
15Cevap
Sevgilimi seçerim
Tohuma kaçtın kadın ne yapsın derdir içinden şimdi bu evde kaldım korkusu ile gider buna gönül verir vs diye uyarmış seni
😂😂😂 mantıklı hee
Hoşuna gitti tabi sırtarızsın 😂
Ailem iliskilerimde hayırlısı olsun der geçer. Ama bu kız olmaz oğlum dese ayrılmak şart demekki bir bildiği var 🤷
Her kadın gibi seninde var demek ki kirli çamaşırların, b*k olmayan yerden koku çıkmaz var demek ki bişeyler ki annen öyle diyor
Lisedeyken annem sigara içtiğimi anlamıştı ve şey dedi "oğlum sigaranın içine bali sürüp baliye alıştırıyorlarmış. Kimseden sigara alma"
Senin şu işlerine hayranım yavrum
Her gün ayrı bir aksiyon
Vay arkadaş ya
😂😂😂evet oluyor ufaktan aksiyonlar
Anne sözü dinlemek gerekir yıllar içinde daha net anladım
Zaten seni alan yaşadı. burada gördüğüm en güzel kızsın.
Sevgilimi hamile bırakır annemin karşısına el ele geçer tebrikler anne Babanne oluyorsun derim
Yaş olmuş bilmem kaç ana kuzusu gibi mi ilerleyeceğiz hala
Onunla olan benim sen değil. Olur cevabım.
haklıda olabilir haksızda
Anneler hisseder
En çok korktuğum şey naparım hiç bilemiyorum
Annem hep hakli cikiyor ya.
Seviyorsam nankorluk edemem birakamam
Gene de olurum
Annemi dinlerim
yaşın kaccccc
Yazıyor isteeee
begendigin birimi var
Yok hayır
ne iş yapıyon