Sorularıma denk geliyorsunuzdur. Sizce ben mi hatalı yaklaşım sergiliyorum. Yorumlarınızı almak isterim?

Kanser hastasıyım ve tedavilerime rağmen ilerliyor. Sevgilimin kırıcı sözlerinden ve sevgisini hissedemeyişinden şikayetçiydim. Size bahsetmiştim sırf ailesi habire ona kredi çektirip icralık ettikleri için ben de bunu dile getirdiğim için ''onlar benim ailem. Senin gibi bin tane gelir ama ailem gibi gelmez''demişti. ve bunun gibi bir ton kırıcı söz... En son doktorum bana zerre enfeksiyon kapmaman gerekiyor. Kullandığın lavabo dahil ayrı olsun deyince tüm çevrem benden daha çok dikkat ettiler. Erkek arkadaşımla görüşmek istedi. Ben de özlediğim için görüştüm. Deniz kenarında oturttu ama üşüdüğümü söylememe rağmen kalmam için ısrar etti. Halbuki amacı dudağımdan öpmek için cesaret toplamasıymış. Ben canım için savaş veriyorken risk alıp sırf özlemimden görüştüm. Ama onun ne yazık ki derdi başkaydı. Üstelik gripti ve o vaziyette yanıma geldi. Şuanda ben de grip belirtileri gösterince hastahanede test yaptırmak zorunda kaldım ve ne yazık ki virüs kapmışım. Kendi hastalığım yetmezmiş gibi şimdi tüm tedavilerim boşa oldu ve virüsle savaş veriyorum. Kısacası iyi değilim. Doktorumun konuşmalarını da kendisine aktardım. Ben de ruhsal olarak iyi hissetmediğim için sürekli gergin oluyorum ve kırgınlığımı, sevildiğimi, önemsendiğimi hissetmeyişimi sürekli sitem ederek anlatıyorum. En sonunda sosyal medyalarını silip whatsabı dahil kaldırarak bana sms atmış. Ben sana bir gelecek sunamam. Sen iyileş. Sonra nasibimizde varsa bir araya geliriz zaten. Ben doktora gitmiyorum. Gitsem eminim ölümcül hastalığım çıkar diye de mesaj atmış. Henüz cevap atmadım. Hem corona hem kanser ve tek başına git atlat zor günlerinde yokum ama iyileşince keyfim gelirse bakarız gibi olmuş oldu.

Kafamı toplamam lazım kafam karışık diye de yazmış. Ben ne yapmalıyım ne tepki vermeliyim ya da hiç cevap atmamalı mıyım sizce?

Bu şekilde, sıkıntılarımla baş başa bırakıldım. Önemsenmediğimi sevilmediğimi hissediyorum diye sitem ettim kırıldım diye sitem ettim diye o benim kafam karışık dedi. Ama benim kafamın karışmasına hakkım yok. Üzülmeye kırılmaya sitem etmeye hakkım yok hep o istediği gibi davrananıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Sorularıma denk geliyorsunuzdur. Sizce ben mi hatalı yaklaşım sergiliyorum. Yorumlarınızı almak isterim?