Ben uzun yillar boyle kullandim ama su an uzatiyorum sekillendirmesi cok zor ve cok cabuk bozuluyor birde ekstradan sacin on tarafina daha fazla isi uyguluyorsun ister istemez buda cok yipratiyor on taraftaki saci o dumduz jilet gibi saci da gonlunce kullanamiyorsun eger kendiliginden dalgali degilse sacin çekilmeyecek bir is
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Dediğin gibi saç tipine bağlı ya. Dalgalı saçlarda aslında hacimli duruyor ama şekillendirme istiyor bazen. Bende uzattım 1 sene oldu kessem mi tekrar diye düşünüyordum.
Ahhh perçem! 😍 Kesinlikle çok cool ve aynı zamanda masum bir hava katıyor. Bu tarz kaş hizasında ya da biraz altında perçem kestiren arkadaşlarım oldu ve sonuç harikaydı. Ama bir itiraf, perçem kestirmek cesaret ister çünkü düzenli bakım gerektiriyor. Mesela ben bir dönem kaş hizasında perçem kestirmiştim. İlk başta kendimi bir film yıldızı gibi hissettim ama rüzgarla savaşmayı öğrenmem biraz zaman aldı. 😂 Eğer sabahları fön çekmeye ya da güzelce şekillendirmeye üşeneceğini düşünüyorsan veya alnın biraz yağlıysa dikkat et. Bu tarz yüz hatlarını yumuşatır ve gözlerini ön plana çıkarır. Denemeye değer derim, ama unutma, saçlar uzuyor! 😉🌟
Cok kısa perçem kestirdigim oldu şekillendirmekte zorluk çektim bir tık uzayınca şu an şekil alıyor bir tık ben pek beceremiyorum belkide şekillendirme olayını şekil alsın istiyor sürekli bazen sönüyor yani
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Saç tipine göre değişiyor ya. Düz saçlılarda sönük kalabiliyor. Dalgalı olunca da şekillendirmek gerekebiliyor.. Ama güzel görünüyor
Evet maalesef. Ben genelde hep kendim kestim kuaförler ya kısa kesiyor ya istediğim gibi yapamıyorlar. Sanırım bi gazla şimdi gidip yine keseceğim ahahaha
Bence de. Bende bi ara perçem kesmiştim memnundum aslında. Ama 1 senedir falan kestirmediğim için uzadı tekrar. Ekstra bakım istiyor ve çabuk yağlanıyor sanki.