Önemli soru sizce ben yanlis mi düsünüyorum?

3 sene önce esimden ayrildim ve birisiyle internetten tanistim oda esiyle ayrilmisti birbirimize derdimizi anlatiyorduk derken alistik ve sevgili olduk kendisi benden 300 km uzaklikta. Bu yüzden ayda bir kez görüsebiliyoruz belki 2 ayda birkez. Şu an 2 senedir beraberiz ve her bulustugumuzda yakinlasma oluyor baska birsey olmuyor sonra eve gidiyor kendisi 300 km. Ilk baslarda yemek yiyelim diyordu bende utandigim icin alismak istedigimi söyledim ve sonuc olarakta hicbir sekilde birsey yapmadik bu 2.5 sene icerisinde. Evlilik konusunda benimle evlenemicegini söylerdi ailesi ona es adayi secmek istedigi icin. Ve tam eski esi nisanlandi bu bana ailesinin artik bizim evlenmemize müsade ettigini söyledi. Bu beni asiri kirdi. Ve o günden beride bi soguma geldi. Yani insanlik olarak kendisi cok iyi ben aradigimda dinler nereye gittigni söyler fikir alir benden. Ama yani bilmiyorum bana deger versigini düsünmüyorum. Bana evlilikle gelince bunu tuaf buldugumu söyledim acik acik ve Şu an evliligi düsünemedigimi söyledim. Kendisi bana saygi duydugunu söyledi ama sacma buldugujuda belirtti. Yani bilmiyorum bi yandan bitirmek istiyorum biryandanda beni sürekli dinleyen sorunlarimda yardimci olan bi insan yani bana deger veriyormu vermiyormu hicbir fikrim yok cidden
Önemli soru sizce ben yanlis mi düsünüyorum?