Güncellemeler
+1 yıl
An itibariyle takibi bırakmış. Bn bir şey demedim. Neden bilmiyorum ama bırakmış kadıni takibi..
https://instagram.com/enjoy_kelly?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bu midilli gibi kadını takip ediyor. Güya buluşup biraz yakınlaşmak istiyorduk.. sizce güvenmeli miyim? Çocuğun profili yani profili o kadar düzgün ki, çok şaşırdım..
üstelik de sarışın açık tenli vs severim diyince ben de cidden elf gobi kızlardan hoşlanıyor sanmistim, meğer bu dumba gbilerden bahsediyormus😅çok şaşırdım doğrusu..
Bir de bana dinden namustan bahsediyordu, aşırı kıskancım, kadını çok boyutlu düşünürum ona göre hareket ederim falan diyordu. Şimdi sizce buna nasıl bı ders versem. Muhtemelen yine yazacak canım cicim yapacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selamlar,
belki de bilerek takip etmiş olabilir ya da yanlışlıkla bunu bilemeyiz. veya merak ettiği için de takip etmiş olabilir. bence bunu en iyi siz bilirsiniz yani hislerinize güvenen eğer o erkeğe karşı güveniniz varsa bence güvenmeye devam edin veya direk ona sorabilirsiniz neden takip ettiğini. yani bence hemen anlam yüklemek doğru değil. insan bazen merak edip takip ediyor ama tabi k iyine de bence gözünüz üzerinde olsun yani bunun altında bir anlamı da olabilir diye düşünüyorum. yine de şu an için zamana bırakın kendinizi üzmemelisiniz bence.
Selamlar,
Belki de yanlışlıkla takip etmiş olabilir ya da merak ettiği bir şey olduğu için de takip etmiş olabilir. Hemen bunda farklı bir anlam çıkarmanın bir manası yok. Sorunu hallettiğinize göre artık önünüze bakabilirsiniz. Böyle ufak tefek şeyleri kafaya takıp hayatı kendinize cehenneme çevirmeyin.