Çocukla her şey iyi giderken başka kıza yürüdüğünü öğrendim. Güvenmiyorum sizce ne yapmalıyım?

1-2 senedir tanıdığım bir çocuk var, eskiden arkadaşımdı ama şu an flörtleşiyoruz. her şey iyi giderken başka bir kıza yürüdüğünü öğrendim yalvar yakar benden şans istedi adam olacağım dedi ve gerçekten de düzeldi gibi. ne desem yapıyor her şeyini haber veriyor benim için ağlıyor sürekli beni sevdiğini söylüyor vs. şu an uzak mesafeyiz ama ailesine benim yanıma geleceğini söylemiş ve yanıma gelebilmek için elinden geldiğince çabalıyor. ama yine de eskiden bana seni seviyorum derken başka kıza 'seni daha çok tanımak isterim' demesi ona olan tüm güvenimi sarstı. bir ilişkimiz olacaksa bile aldatılmaktan korkuyorum, ki şu anda bile güvenmediğim için kavgalar ediyoruz. depresyon hastası ve onu bırakırsam daha fazla yaşamayacağını yaşamayı sevmediğini falan söylüyor. int1h4r etmesinden korktuğum içinde pek bırakasım yok. sizce ne yapmalıyım? çocuğu görseniz bal dök yala ama yaptığı yüzünden çok soğudum ondan.

Çocukla her şey iyi giderken başka kıza yürüdüğünü öğrendim. Güvenmiyorum sizce ne yapmalıyım?