Bundan olur mu?30 yaşımda ama hala karıya kıza doymadımı bu yaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
o duruma bağlıdır yani bazı erkekler gerçekten ama gerçekten kendini durduramıyor hatta bir arkadaşım rusyadakı dostunu anlatmıştı ve o dostu ona şöyle demişti ben kendimi durduramıyorum ve hatta kendisini seven kıza bile itiraf etmişti ve o kızda o erkekten uzaklaşmıştı yani eyer sevgilinizde öyle bir hastalık varsa yapılacak hiçbir şey yok gerçektende hiç bir şey yapamazsınız çünkü o tür erkekler her defasında farklı kadına bakmazsa ve ya af edersiniz farklı kadın vücuduna dokunamazsa dayanamaz ama sevgilinizin hakkınada girmek istemem belki bu hastalık deyildir yani belkide bu sizden kaynaklanıyordur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Bu kişinin illa sevgilim olmasına gerek yok. Okuldan , işten vs nerden olursa olsun bi erkek devamlı birilerini ekliyor ve siliyorsa ve arkadaş listesi devamlı bi hareket halindeyse silerim. Listemi onun gibi gereksizlerle dolduramam. Ve emin ol onlardan hiç bir halt olmaz. Adam kendini daha nasıl belli etsin. Ben karı- kız düşkünüyüm diye haykırmadınız kalmış
00 Yorumla
- +1 yıl
Lütfen mental sağlığını düşün ve uzak dur yoksa bağlanırsan acı çekersin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
112
Cevap
77Cevap
- +1 yıl
Genelde o yaşta patlama yaşıyorlar zaten 30 ile 35 arasında böyle inanılmaz hiç durmadıkları bir dönem oluyor 35’ten sonra zaten gerçek karakterler ortaya çıkıyor
50 Yorumla - +1 yıl
Partnerinin yaptıklarının farkındasın hergun kimleydin neredeydin diye sormak istemiyorsan ya da acaba beni aldatıyormu diye düşünmek istemiyorsan uzaklaş
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. dünyada 4 milyar erkek var hanım kızım.
sanki dünyada erkek bitti.
sen köy boğası gibi ; her eve dilediğince giren birisine saplanıp kalmışsın.
sen doymuş olanını bulmaya bak.10 Yorumlabundan hayır gelmez, sana yar olmaz yara olur.
10 Yorumla- +1 yıl
Olmaz iste sende biliyorsun emin olmaya soru acmissin seven. Adam sana burada soru actircak davranista bulunmaz
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Karıya- Kıza doymak çok iğrenç bir tabir değil mi ya? Kadını aşağılıyor resmen. Böyle gören adamı zaten sevgili diye kolunda gezdirme. Doymak diye bir şey yok bazı insanlar bu yolun yolcusu. Sevgiye uzaklar.
10 Yorumla Evet oldu iyi ki de oldu şu anda evim odam etrafımda bahar bahçe. umurım hep böyle geçer.🍀🌺
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. zaten yaşdan kurtamıyosunuz bide çapkın asla olmaz sizden ayrıl
10 Yorumla- +1 yıl
Böylesinden hayır gelmez tanımadığı insanı ne diye takip ediyor yani ne alaka çok mu önemli
10 Yorumla - +1 yıl
Olmaz tabikide onun hayatında ki tek kız sensen öyle kalması gerekiyor. Ben olsam eski sevdiğim olmasını bırak kaımdaki köpek olmasına izin vermezdim. Ne kadar sevsemde gurur denen bir şey var dinlerdim...
20 Yorumla - +1 yıl
Tabii ki de bu insandan sana hayır gelmez. Bu kişiyle zaman kaybetme bence üzülen sen olursun. Çünkü böyleleri üzülmez, nasıl olsa başka seçeneklerim var diye düşünür.
00 Yorumla - +1 yıl
Olmaz. Öylesi hiç çekilmez gerçekten. Doyumsuz insanlar maalesef düzelmez de değişmez de. İş ciddileşmeden vazgeçmelisin bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Off bende anlamıyorum bu durumu neden yedi yirmi dört yeni birisini takip ediyorlar. Beni de sıktı bu durum.
10 Yorumla- +1 yıl
Karakteristik özelliğine göre değişir bu gibi şeyler sana güven vermiyor kafanda soru olusuyor güvenmediğin limana demir atarmisin bilmem sana kalmış 🙂
10 Yorumla - +1 yıl
Sen ne bakıyorsun o zaman ona. hoşlanmışmış. git açıl hemen sana der ben de senden hoşlanıyorum, aranızda bir şey geçmesi için uğraşır sonra da kaldığı yerden devam eder her gün birine
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
O yasa geldigi halde öyle ergenlikler mi yapıyor ögk hic cekilmezzzz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Evlendikten sonra bile doymayacağına garanti edebilirim sana
10 Yorumla- +1 yıl
Aldatilma korkusu ile yasanmaz.
Guven vardir ya da yoktur.10 Yorumla - +1 yıl
Dua et 1 kız takip ediyor. Ya 100 kız takip etseydi.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Boş verin şunu demek ki doymamış doyacağı da yok.
10 Yorumla Bundan bişey olmaz , güvenme seninle bunları yapıyorsa , arkandan neler yapıyordur samimiyetine güvenemedim çocuğun
22 Yorumla- +1 yıl
o kızlardan biriymişsin işte sen düşün sen karar ver
00 Yorumlaadam her meyveden yemek istiyor. Sende akıllı ol nediim. :)
00 Yorumla- +1 yıl
Valla benim hayatıma giren erkeklerin çoğu böyle çözdüm bunları hayır gelmez valla bak. En başta sevgili olunca etmez diyosun ama değişmez bunlarr
10 Yorumla Direk bırak arkadaşım direk ele o adamı çünkü o ilerde de öyle olacak , bu yaş değil karakter meselesi
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Erkeklerden bir şey olmayacagini coktan anlamaniz lazimdi kazik yiyip yiyip hâlâ direniyorsunuz sizede mustehak
10 Yorumla - +1 yıl
Olabilir capkınlıgı var ise normaldir
12 Yorumla- +1 yıl
Ama ya evlirsek ya aldatırsa?
- +1 yıl
Eğer gözü dışarıdaysa evlide olsam aldatır. Huylu huyundan vazgeçmez
Bnce içinde zerre şüphe varsa içindeki sesi dinle ve uzaklaş daha kimler çıkar karşına
20 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Yaşa bakmaz o, olabilir.
Ancak Bu çocuktan her şey olur merak etme.Yaş 60 olsada hala çocuk olan vardır ( Şekil A)
00 Yorumla Bu kdar mı s*fsıniz ya aklim almiyor kadinlara bunlari yakistirmiyorum. Aklini basina al
10 YorumlaOlmaz ondan hemen uzaklaş bence hem niye takip ediyormuş malmı bu
10 Yorumla- +1 yıl
ASLA OLMAZ. 30 yaşındaymış bir de pü, istekli teke. Bırak sevme bunu.
10 Yorumla bak ciddi olmaz çok üzer seni benimkisi 40 yasinda ve aynısı hep kız ekliyor çok şerefsiz
10 YorumlaSeviyorsan söyle böyle şeylere takılma zaman geçiyor acele et bence
10 Yorumla- +1 yıl
B*k olur. Sırtlan bu çocuk uzak dur. Ciddi ilişki onluk değil çocuk aklında. Bitir gitsin
10 Yorumla - +1 yıl
Böyleleri karıya kıza doymaz bunlardan kocada olmaz
10 Yorumla Olmazzz evlenince de devam eder huylu huyundan vazgeçmez
10 YorumlaAsıl 30 yaş tehlikeli 32 yaşındaki bir flörtüm vardı benimde olmadı vazgeç bu sevdadan
10 YorumlaSevdiğin 30 yaşındaki "çocuk" bir ilişkiye sahip değilse neden başka insanları takip edemesin ki? Ayrıca soruyu sorma şekliniz hiç hoş değil... Çatapata gelebilir ama bence sizden "olmaz".
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Her gün bir kızı takip ediyor ve sen ayrılmayıp gelip burada soru mu soruyorsun sen çoktan kaybetmişsin
10 Yorumla Olmaz uzak dur ondan
20 Yorumla- +1 yıl
Olmaz olmaz, ayrıl
20 Yorumla - +1 yıl
Asla olmaz bundan
20 Yorumla Olmaz ondan adam gibi biriyse karı kız peşinden koşmaz bir de o yaşa gelip hala bunları yapıyorsa gerçekten ondan olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
Hangi kızları takip ettiği önemli değil önemli olan seni takip edip etmediği
01 Yorumla- Yeni +1 yıl
Ediyor da o diğer kızlardan farkım kalmıyor
- +1 yıl
Her gün kız mı takip ediyo🤔nasıl takip ediyo yani ettiği kızlar konuşmaya müsait az takipçili kızlar mı🤦🏻♀️
02 Yorumla- +1 yıl
Bacım bu erkeklerin hepsi şerefsiz demezdim önceden ama bu ara benim de böyle sorunlarım oluşmaya başladı😑sen sevgilini sürekli azarla. Sıkıştır bu kızlar nedir beni kaybetmek mi istiyosun diye
- +1 yıl
Bir kadında doyurabilir bir erkeği, o kadına bağlı bir durum
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
çocuk dediği 30 yaşında awww gel seninle yaşıtız takılalım
10 Yorumla İki kız takip edince birak 😂
10 YorumlaOlmaz. Kendini çok yorarsın bununla.
10 Yorumla- +1 yıl
Bir b*k olmaz, sal gitsin
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
söyle ona kiz takip etme istemiyom hayir dersede yol ver defolsun
10 Yorumla - +1 yıl
Cocuk araIsta sal gitsin..
10 Yorumla - +1 yıl
Olmuyor denendi bir yerde kendine ihanet etmiş oluyorsun
10 Yorumla - +1 yıl
Olmaz bende aynısını yaşadım ama senin gibi umuda kapılmadım hemen bıraktım
10 Yorumla - +1 yıl
Burak gitsin senin olan sana gelir
11 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bekar niye olmasan hayatında biri yokki isteidğini takip eder sevgilisi yok birşeyi yok
00 Yorumla Valla doymamış sen buna yol ver yoksa çok üzülürsün
00 Yorumla- +1 yıl
olur hocam bal gibide olur allah iki ift göz vermiş istediğine bakar sana mı soracak doyup doymadığını #blessed #feminizm #vegan
01 Yorumla - +1 yıl
Emekliliğine az kaldığından kalan günlerini doldurmaya çalışıyor normaldir
00 Yorumla - Devamını Gör (129)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim çocuk her gün bir kız takip ediyor, bu çocuktan olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Maalesef olmaz.
Yaş olarak ciddi birliktelik/ evlilik/ ilişki fikirleri genelde kızlarda 25 sonrası erkeklerde 30 sonrası netleşmeye başlar. Tabii eğitim hayatının devam etmesi ya da ebeveynler ile olan iletişim de bu fikirleri etkileyebilir. Yaş gelişimini göz önüne aldığımızda genellike 30 yaşında bir erkeğin artık maddi açıdan güvencesinin olması yani mesleğini eline almış olması ve ilişkilerinde daha net, ne istediğini bilerek ilerlemesi beklenir. Sizin durumunuzla ilgili olarak ise böyle bir ilişkinin aldatma ile sonlanması muhtemeldir. Hem karşı tarafın kararsızlığından hem de sizinle birlikte olduğu halde böyle yanlış bir tutum sergilemesinden dolayı. Sağlıklı ilişkilerde saygı, birbirine karşı net olma ve hoşgörü temel unsurlardır. Bunlar olursa beraberinde sevgi doğar ve taraflar birbirlerine güvenerek ilişkileri için sağlam temeller atmaya başlarlar.
Sağlıcakla ve sevgiyle kalmanız dileğiyle...
Teşekkür ederimm🙏🏾