Bundan olur mu?30 yaşımda ama hala karıya kıza doymadımı bu yaa
Sevdiğim çocuk her gün bir kız takip ediyor, bu çocuktan olur mu?

o duruma bağlıdır yani bazı erkekler gerçekten ama gerçekten kendini durduramıyor hatta bir arkadaşım rusyadakı dostunu anlatmıştı ve o dostu ona şöyle demişti ben kendimi durduramıyorum ve hatta kendisini seven kıza bile itiraf etmişti ve o kızda o erkekten uzaklaşmıştı yani eyer sevgilinizde öyle bir hastalık varsa yapılacak hiçbir şey yok gerçektende hiç bir şey yapamazsınız çünkü o tür erkekler her defasında farklı kadına bakmazsa ve ya af edersiniz farklı kadın vücuduna dokunamazsa dayanamaz ama sevgilinizin hakkınada girmek istemem belki bu hastalık deyildir yani belkide bu sizden kaynaklanıyordur
Bu kişinin illa sevgilim olmasına gerek yok. Okuldan , işten vs nerden olursa olsun bi erkek devamlı birilerini ekliyor ve siliyorsa ve arkadaş listesi devamlı bi hareket halindeyse silerim. Listemi onun gibi gereksizlerle dolduramam. Ve emin ol onlardan hiç bir halt olmaz. Adam kendini daha nasıl belli etsin. Ben karı- kız düşkünüyüm diye haykırmadınız kalmış
Lütfen mental sağlığını düşün ve uzak dur yoksa bağlanırsan acı çekersin
Cevap
77Cevap
Genelde o yaşta patlama yaşıyorlar zaten 30 ile 35 arasında böyle inanılmaz hiç durmadıkları bir dönem oluyor 35’ten sonra zaten gerçek karakterler ortaya çıkıyor
Partnerinin yaptıklarının farkındasın hergun kimleydin neredeydin diye sormak istemiyorsan ya da acaba beni aldatıyormu diye düşünmek istemiyorsan uzaklaş
dünyada 4 milyar erkek var hanım kızım.
sanki dünyada erkek bitti.
sen köy boğası gibi ; her eve dilediğince giren birisine saplanıp kalmışsın.
sen doymuş olanını bulmaya bak.
bundan hayır gelmez, sana yar olmaz yara olur.
Olmaz iste sende biliyorsun emin olmaya soru acmissin seven. Adam sana burada soru actircak davranista bulunmaz
Karıya- Kıza doymak çok iğrenç bir tabir değil mi ya? Kadını aşağılıyor resmen. Böyle gören adamı zaten sevgili diye kolunda gezdirme. Doymak diye bir şey yok bazı insanlar bu yolun yolcusu. Sevgiye uzaklar.
Evet oldu iyi ki de oldu şu anda evim odam etrafımda bahar bahçe. umurım hep böyle geçer.🍀🌺
zaten yaşdan kurtamıyosunuz bide çapkın asla olmaz sizden ayrıl
Böylesinden hayır gelmez tanımadığı insanı ne diye takip ediyor yani ne alaka çok mu önemli
Olmaz tabikide onun hayatında ki tek kız sensen öyle kalması gerekiyor. Ben olsam eski sevdiğim olmasını bırak kaımdaki köpek olmasına izin vermezdim. Ne kadar sevsemde gurur denen bir şey var dinlerdim...
Tabii ki de bu insandan sana hayır gelmez. Bu kişiyle zaman kaybetme bence üzülen sen olursun. Çünkü böyleleri üzülmez, nasıl olsa başka seçeneklerim var diye düşünür.
Olmaz. Öylesi hiç çekilmez gerçekten. Doyumsuz insanlar maalesef düzelmez de değişmez de. İş ciddileşmeden vazgeçmelisin bence.
Off bende anlamıyorum bu durumu neden yedi yirmi dört yeni birisini takip ediyorlar. Beni de sıktı bu durum.
Sen ne bakıyorsun o zaman ona. hoşlanmışmış. git açıl hemen sana der ben de senden hoşlanıyorum, aranızda bir şey geçmesi için uğraşır sonra da kaldığı yerden devam eder her gün birine
O yasa geldigi halde öyle ergenlikler mi yapıyor ögk hic cekilmezzzz
Evlendikten sonra bile doymayacağına garanti edebilirim sana
Aldatilma korkusu ile yasanmaz.
Guven vardir ya da yoktur.
Dua et 1 kız takip ediyor. Ya 100 kız takip etseydi.
Boş verin şunu demek ki doymamış doyacağı da yok.
Karakteristik özelliğine göre değişir bu gibi şeyler sana güven vermiyor kafanda soru olusuyor güvenmediğin limana demir atarmisin bilmem sana kalmış 🙂
Maalesef olmaz.
Yaş olarak ciddi birliktelik/ evlilik/ ilişki fikirleri genelde kızlarda 25 sonrası erkeklerde 30 sonrası netleşmeye başlar. Tabii eğitim hayatının devam etmesi ya da ebeveynler ile olan iletişim de bu fikirleri etkileyebilir. Yaş gelişimini göz önüne aldığımızda genellike 30 yaşında bir erkeğin artık maddi açıdan güvencesinin olması yani mesleğini eline almış olması ve ilişkilerinde daha net, ne istediğini bilerek ilerlemesi beklenir. Sizin durumunuzla ilgili olarak ise böyle bir ilişkinin aldatma ile sonlanması muhtemeldir. Hem karşı tarafın kararsızlığından hem de sizinle birlikte olduğu halde böyle yanlış bir tutum sergilemesinden dolayı. Sağlıklı ilişkilerde saygı, birbirine karşı net olma ve hoşgörü temel unsurlardır. Bunlar olursa beraberinde sevgi doğar ve taraflar birbirlerine güvenerek ilişkileri için sağlam temeller atmaya başlarlar.
Sağlıcakla ve sevgiyle kalmanız dileğiyle...
Teşekkür ederimm🙏🏾