Aşk İlişkileri Şeytana tapan biriyle bi gelecek düşünür müydünüz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben müslümanım Güncellemeler+1 yıl Sizce :d Şeytana tapan biriyle bi gelecek düşünür müydünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Yani bilemedim şimdi kimseyle tanıştığım vakit dini konuları konuşmam ama hal ve hareketlerinden vs. Bu tarz bir şeylerini anlarsam bırakırdım 2 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yok artık... Daha neler... Adını andığı anda güle güle derim.. Herkes yoluna. Onu ıslah edecek kişi ben değilim. 1 0 Yorumla
kalasnikof16 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Müslüman olarak şeytana tapanla bir geleceği düşünmek bile sıkıntı. Kim kime uyacak o mu sana, sen mi ona? 1 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Asla, asla, asla. Mesafenizi koruyun, şeytanla işi olanla benim işim olmaz deyin ve uak durun. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. Sende düşünme. Bu tür insanlar sağlıklı değil. 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bana mı tapacak yani düşünürüm neden olmasın dkxmxmsmxmsmd 1 1 Yorumla Serkanyaliz +1 yıl Sevgi inac dinlermi Yorumla
Akın05 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Şaka yapıyor olmalısınız bu soruyu ciddi ciddi soruyor olamazsınız 1 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah aşkın sen düşünürmüsün seni şeytana kurban eder sonunda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Musluman olsan dinsiz bir adamla nikah kiymayi dusunmezdin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Size ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz e ne ise niye soru soruyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Benim düşüncemi eleştir demedim sizce dedim aptal adam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Once duzgun konusmasini ogren millet marsa arac indiriyo cahl kari Yorumla Soran +1 yıl Git sende indir ozaman ak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kural koskoca ve net olarak yaziyor musluman evlenmez dinsizle diye sen daha neyin elestrisinden bahsediyorsun? Once insan olmayi ogren. Elestriymis ne diyecektim aman evlen gitsinmi diyecektim. Dini benmi indirdim. Yalan dolanmi soyluyuyeyim? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olduğu yerde elime geçirmişken anasını zikerdim ki, millet huzura kavuşsun! 0 0 Yorumla
Tolga-29 Takip Et Xper 6 Yaş: 66 +1 yıl Yani diyorsun müslümanlik dahami iyidir onlardan 0 1 Yorumla Tolga-29 +1 yıl Sana Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl olur olur birlikte taparız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur olur yeris Yorumla
Elonmuska Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kesip kanını içmesin dikkat et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bajajshajajajha Yorumla Soran +1 yıl Manitami kurban veriyorum Yorumla Elonmuska +1 yıl Hayırlısı be gülüm Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müslüman isen zaten evlenmen yasak 1 1 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Sizcesi bizcesi yok din hükmü vermiş zaten Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şeytana tapılır mı ak 1 1 Yorumla Şey_veya_o +1 yıl Sen de birdensin 😃😃😃 küfürlü pek sevmem, ama bu sefer tam isabet idi 😃😃😃 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Zıt kutuplar birbirini çeker sldfşs 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Şeytanın Nesine tapıyormuş 😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sormadım😂😂 Yorumla TayyarRA +1 yıl Jfjd şeytanın kendine hayrı yok ona ne hayrı olsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sende muslumansan ortak bir din üretin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe haşa kafayı mı yedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aw onzaman seytanla ne işin var Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır düşünmem. 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Neden şeytan yani 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Allah uzak tutsun 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayir. 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Onu katlederim 0 0 Yorumla
S98S98 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl yaşlar kaç 0 1 Yorumla S98S98 +1 yıl selam az anlatsandaha net xewap werirdik Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Biraz zor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yani bilemedim şimdi kimseyle tanıştığım vakit dini konuları konuşmam ama hal ve hareketlerinden vs. Bu tarz bir şeylerini anlarsam bırakırdım
Yok artık... Daha neler... Adını andığı anda güle güle derim.. Herkes yoluna. Onu ıslah edecek kişi ben değilim.
Müslüman olarak şeytana tapanla bir geleceği düşünmek bile sıkıntı. Kim kime uyacak o mu sana, sen mi ona?
Asla, asla, asla. Mesafenizi koruyun, şeytanla işi olanla benim işim olmaz deyin ve uak durun.
Hayır. Sende düşünme. Bu tür insanlar sağlıklı değil.
Bana mı tapacak yani düşünürüm neden olmasın dkxmxmsmxmsmd
Sevgi inac dinlermi
Şaka yapıyor olmalısınız bu soruyu ciddi ciddi soruyor olamazsınız
Allah aşkın sen düşünürmüsün seni şeytana kurban eder sonunda
Musluman olsan dinsiz bir adamla nikah kiymayi dusunmezdin
Size ne?
Biz e ne ise niye soru soruyorsun?
Benim düşüncemi eleştir demedim sizce dedim aptal adam
Once duzgun konusmasini ogren millet marsa arac indiriyo cahl kari
Git sende indir ozaman ak
Kural koskoca ve net olarak yaziyor musluman evlenmez dinsizle diye sen daha neyin elestrisinden bahsediyorsun? Once insan olmayi ogren. Elestriymis ne diyecektim aman evlen gitsinmi diyecektim. Dini benmi indirdim. Yalan dolanmi soyluyuyeyim?
Olduğu yerde elime geçirmişken anasını zikerdim ki, millet huzura kavuşsun!
Yani diyorsun müslümanlik dahami iyidir onlardan
Sana
olur olur birlikte taparız
Olur olur yeris
Kesip kanını içmesin dikkat et
Bajajshajajajha
Manitami kurban veriyorum
Hayırlısı be gülüm
Müslüman isen zaten evlenmen yasak
Sizcesi bizcesi yok din hükmü vermiş zaten
Şeytana tapılır mı ak
Sen de birdensin 😃😃😃 küfürlü pek sevmem, ama bu sefer tam isabet idi 😃😃😃