Biz birlikte staj yapıyoruz. Sürekli bana bakıp gülümsüyor. Ders anlatırken gözü hep bende aynı şekilde ben ders anlatırken sürekli bana bakıp gülüyor ve gözlerini kaçırmaya çalışıyor. Ders aralarında konuşuyoruz ve kafalarımız uyuşuyor. Bana kapıları açıyor, öncelik tanıyor çok kibar. Bugün ders anlatırken benden kalem istedi ben çantamı karıştırdım bulamadım dedi bak orada dedim tamam sen al. Benim elimde çantanın içindeydi o da elini çantanın içine koydu kalemi aldı. Ellerimiz birbirine değdi. Dersin bitimine az kala yanına gittim. Sonra öğrenciler onu çağırdı hocam siz sevgili misiniz dediler o da güldü yok dedi. Ben duydum ama duymadığımı sanıyorlar. Baktım çok hoşuna gitmiş gibi duruyordu gülüyordu sonra baktım bana bakıp gülümsüyor gözlerini kaçırıyor falan. Ona sordum Onur ne dediler dedim. Bir şey demediler erkek öğrencileri bilirsin başka konulardan sorular sordular dedi. Bana neden söylemedi? Sizce bi hoşlanma var mı?
Sizce ne hissediyor? Bizi sevgili sandılar. Hoşlanıyor olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu arttıran cevapları?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çarpılmış ama fazla resesif ipleri sen eline al kahve içmeye davet et... ;)
Yaa zaten birlikte çay içmiştik öyle derse girmiştik. Aramız iyi yani çay içip sohbet ettikten sonra daha da bi yakın olmaya kibar olmaya başladı.
Ders molası demiyorum. Akşam kahvesi, baş başa, hoş rahat bir mekan, sakin kalabalık olmayan...
Ben olsam “akşam yemeğine bana gelsene” derim...
Öyle de olmaz o da ben de bu kadar rahat insanlar değiliz kafa yapısı olarak
Sence neden benden çocukların sorduğu sevgili misiniz sorusunu sakladı?
Dedim ya açılmayı beceremeyecek kadar çekinik, utanmıştır. Ayrıca zaten bir şekilde görüşüyorsunuz bir kahve içmek için dışarıda bir yere davet bence gayet mümkün ve onun da bir adım atmaya zorlayacaktır. Bu şekilde belirsizlik yorar...
Adım atmayı dene ya da herkese karşı mı böyle kibar ve sevecen ona bir bak.
Hayır normalde böyle değil. İlk başlarda çok çekingendi. Ben muhabbet açardım. Şimdi kendisi daha rahat ve sevecen bana kapıları açıyor öncelik tanıyor. Hızlı yürüyünce beni de düşün senin bacakların uzun sana yetişemiyorum diyorum gülüyor yavaşlıyor.
Çok tatlı bir hikaye. Hoşlanıyor gibi ama sakın kapılma. Bazıları sonradan fikir değiştirir, senin kalbin kırılır. De benim anlamadığım bu kişi senin hocan mı jddj
Hayır birlikte staj yapıyoruz. İki stajyeriz
Hoşlaşmış olması olağan bi yokla
Bana neden çocukların sorduğu soruyu söylemedi? Çocuklar sevgili misiniz aranızda bir şey var mı diye sordu duydum ama duymamış gibi yaptım. Ona sorduğumda bir şey değil erkek muhabbeti tarzında cevap verdi.
İşte o yüzden yokla senden bir ışık görmüyor ise senin istemediğini düşünüp arkadaşça kalmaya çalışabilir
Nasıl yoklayacağım?
Biraz yakınlaş sonra uzaklaş sonra yakınlar beynini yak iyi ce 😀😜
Off nasıl yapacağım yani mesela desem ki gülüşün çok tatlı yanlış anlar mı?
Yok anlamaz emin ol bunu söyle hiç yanlış anlaşılma olmaz
Yaa ciddi misin dalga geçme 😅
Yo ciddiyim bunu söyle yanlış anlaşılmaz direk çok doğru şekilde hoşlandığını anlar
Tamam o zaman başka önerin de var mı?
Benim önerim uygulaması zor ama direk konuşmak öyle böyle bu güzel zamanların bu hislerin boşa gitmesine karşıyım
Bakalım olmadı ben de konuşurum en son çare. Teşekkür ederim önerilerin için
Gerçekten sevinirim mutlu olunda boşa zaman harcamayın …
Gelişmeleri bekliyoruz merak ile
Bi şans ver bakalım
Nasıl şans vereyim açılmadı ki bana.
Aynen bu şekil devam et şayet gerçekten bir şeyler hissediyorsa açılır
Sence neden çocukların sorduğu sevgili misiniz sorusunu benden sakladı?
Şayet iyi niyetliyse senin rahatsız olmanı ya da bu durumdan utanıp kendini geri çekmeni istememiştir kötü niyetliyse de romantik bir şey hissetmiyordur sadece muhabbet duyuyordur sana
Hoşlanıyo gibi benceeee:)
Yaaa hadi inşallah 😁
Sizin iş bitmiş
Nasıl
Yani sizin birbiriniz bilmiyorsunuz geri herkes anlamisfir
Çocuklar siz sevgili misiniz aranızda bir şey var mı diye sordular. Ben duydum ama duymamazlıktan geldim. Ona sorduğumda bana söylemedi erkek muhabbetleri dedi. Bana neden çocukların sorduğu soruyu söylememiş olabilir?
Sen havaya girme diye ola bilir ama başka, şeylerde düşünü yor ola bilir
Havaya girmeyeyim derken yani sevmediği için mi sakladı?
Yo senin için vaska düşüncelerine ola bilironsansa ola bilir
Anlayamadım yazım tarzından
Senin için başka düşünceleri ola bilir diyorum istersen özele yaz
Nasıl düşünceleri iyi mi kötü mü? Yani hoşlantı dışında mı?
Özele gel
Sana aşık olmuş.
Şakasına mı yazdın yoksa ciddi misin?
Baya abayı yakmış
Olabilir