- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer olay tam olarak böyle yaşandıysa doğru olanı yapmışsın kesinlikle. Daha erken konuşsaymışsınız daha iyi olurmuş tabi ama geç olsun güç olmasın demişler.
Senin istediğin yöne gitmeyeceğini bildiğin bir ilişkiyi ne kadar erken bitirirsen o kadar iyidir. Misal ben asla çocuk istemem ve sevgilim de istemiyor, isteseydi onunla çıkmaya devam etmezdim yani seni gayet iyi anlıyorum.
Geri adım atma duruşunu koru. Fikrinizi çoktan söylemişsiniz. O senin bu tepkini rest/ültimatom sanıp seninle barışmaya çalışabilir. Şimdiden diyeyim eğer bunu başarırsa sağlıksız bir ilişki sizi bekliyor demektir.
Biriniz evlilikle ilgili fikrini değiştirmediği müddetçe birbirinize uygun değilsiniz demektir. Yoluna bakman iyi olmuş, beklentilerine uyan birini umarım bulursun.03 Yorumla- +1 yıl
Ben çok emek verdim bunun için, geri adım atmam çünkü dün bunları söylerken kendimi o kadar zor tuttum ki eve gelip hüngür hüngür ağladım. Konu evlilik değil konu, zaten bende hemen evlenmek isteyen biri değilim ama onun yaptığı bencillik değilde nedir. Ee senin korkuların varsa ya benim korkularım ne olacak dimi
- +1 yıl
Doğru. İlişkiler bir noktada karşılıklı taviz vermeye dayanıyor sonuçta. Bir noktada biriniz kendinden çok verip tükenmiş olacaktı ve zamanınızı boşa harcamış olacaktınız.
Üzülsen de güçlü kal. Herkesin sınırları var ve o çizgilerde bir ilişki istiyorsan, mutlu bir gelecek istiyorsan mantığını dinlemelisin. - 1 yıl
Haklı çıkmayı çok seviyorum.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Ailesinin ayrı olmasının senin için problem olmayacağını dile getirdin mi hiç?
Yani sevgilin seninle hiç olmaz mı diyor yoksa olur ama ailevi durumumdan dolayı mı olmaz diyor.. bence kafası karışık ne yapmak istediğini bilmeyen birisi. Ayrılmak sizin tercihiniz tabii ki sonuçta 3 yılınızı vermişsiniz bir 2 yıl daha verseniz bile sonu olmayan bir ilişkinin içinde olacaktın.00 Yorumla
Doğru yapmışsın. Ama biraz bu konunun üzerine gitseydin. Her evliliğin öyle olmayacağını, olsa bile denemeden bilemeyeceğinizi ifade etseydin. Mesela seni evli olmasanıza bırakmayacak biri ise çabalamakta fayda var evlilik için. Ama bu konuda net ise ve sizinde niyetiniz evlilik ise uzatmanın anlamı yok
02 Yorumla- +1 yıl
28 yaşında bende 21 yaşındayım. Beni sevdiğini biliyorum 40 yaşına kadar evlenmem dedi bana Bi kaç yıl sonra neden evlenme teklifi etmiyorsun deme dedi. Zaten söze başlarken bizim hakkımızda ne düşünüyorsun evlenemeyeceğimiz belli dedi bu söz beni çok kırdı
- +1 yıl
Yani bu bahane değil. Sadece evlenmeme sebebi evlilikten korku olmayabilir. Altında maddi kaygılar. Kendi yaşadıkları olabilir. Aslında bir noktada gözünü korkutmanız iyi olmuş ki işin nereye gideceğini görürsünüz. Ayrıca korku değilde evlilik meselesinin ağırlığına giremeyen insanlarda çok. Sebebi kolu olmayabilir. 40 yaşına gelene kadar ilişkiden sıkılırsa insanlar başkasına gidebilir. Buda sizi üzer. İnsanlar evlendiği zaman boşanıp tekrar evlenmesi daha zordur bunu yapmak istemiyorsa olabilir. Ayrıca bende evlilik meraklısıyım demeyin. Sizin değerinizi bilsin. Hemen barışmayın ancak bu süreçte yoklayın, belkide çözülebilecek bir meseledir ve sizi ne kadar sevdiğini anlamasına da sebep olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olmamış. Her ilişkide geleceğe dair planlar yapılmak zorunda mı? Her ilişkide evlilik akılda olmalı mı? Niye geleceğe bu kadar takılmak yerine bugünü yaşamayı denemiyorsunuz? İki sevgilinin mutlak amacı ve niyeti ille de evlilik mi olmalıdır? İlişkiler evlenmek için mi yaşanır?
02 Yorumla- +1 yıl
Burası her ilişkinin evliliğe gitmesi gerektiğini düşünen Kezolarla dolmuş. Hayatınızın amacı evlenmek olmuş, ne kadar boşsunuz. İlişkiden tek anladığınız, "evlenecek miyiz?".
- 1 yıl
Herkesin bir planı vardır bu hayatta sevdiğimizle evlenmek istememiz neden kezbanlık olsun ki , mesela planı üniversite okumak isteyen biri üni okuyınca kezban mı oluyor 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir şey uzayınca tadı kaçıyor en doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru olanı yapmışsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaz evek bır hanım 4 ayda evlenmek ısedıgınden bahsettı ona nasıl korkması normal 4 ayda evlılık mı olur dedıysem sana da tam tersını dıyecemö.
3 yılda evlenmek ıstemeyen bırınden ayrılmanız çok haklıdır.
Yalnız bu yaşla da alakalı. 21 yaşındakı bır hanımefendı gozukuyorsunuz. Unıversteyı bıtırmeden evlenemk doğru değl bence
10 Yorumla Süre tabii ki önemsiz değil ancak her şey demek de değil. Uzun süreli olması kesin evlenilecek olduğu anlamına da gelmiyor. İyice tanımak için illa uzun yıllar gerekmez ancak kilit noktaları tanımak görmek gerekir. Yoksa zamanla düşünceler vs değişebilir. Bunu önceden fark etmek için de oldukça zaman geçirmek ve tanımaya çalışmak gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğrusunu yaptın. Evlilik düşünmeyen birisiyle zaman kaybetmek mantıksız. Ailesinin hayat hikayesinden örnek alarak, aynı şey başına gelir korkusuyla hayatla mücalesi yok. Başkalarının başarısızlığını onun karar alma konusunda etkilememesini isterdim. Ona 1 ay yokluğunu farkedenilöesi için, sağlıklı düşünebilmesi için zaman ver. Seni gerçekten istiyorsa veya seviyorsa evliliği onaylayacaktır.
00 Yorumla Adam akıllı. Sen de zorluk çıkarmamışsın.6284 ve süresiz nafaka kalkmadan akıllı erkek evlenmez. Canı sıkılan kadın kocasını bir beyanla sokağa atıyor.1 gün evli kalıp şiddet iftirasıyla boşanıp nafaka bağlatan, erkeğin servetine çöken kadınlar çok. Bir de şu düğün saçmalığı yani gelenekleştirilmiş erkek soyma rantı. Türkiye'de evliliğin erkeğe sadece zararı var. Kadının giyimine karışamıyor, kadın ev işini kendine hakaret görüyor. Erkek resmen sokaktan kadın sahiplenmiş oluyor.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sana travmalarını anlatmaya çalışmış sen vaz geçmişsin sana saygı duyarım ama ben olsam çocuğun yarlarını sarmaya çalışırdım vaz geçmen ayrılman tamam ama öylece bırakman yanlış bence
01 Yorumla- +1 yıl
Ama ben ona çok anlattım benimde ailem çok normal değil o da biliyordu. Her zaman her koşulda yanında oldum. Bana belki ilerde fikrimiz değişir deseydi zaten kalırdım. Ama kafasına koymuş bir insana daha fazla zaman harcamak benim kendime haksızlık yapmama neden olurdu. Herkes korkuyor zaten evlilikten, herkesin ikna edilmesi lazım ama kimseninde kimseyi belirsiz bir şey için emek harcamaya sarfetmesi çok yanlış.
+1 yılEn doğru olan kararı vermişsin. Benim ki de öyleydi evlenmek istediğimi söyledim soğudu benden sonra bahaneler buldu vs. derken kendimi suçlu hissettirdi sonra tartışma cıkarttı ve bitirdik. şimdi gelde güven birine.
00 Yorumla
+1 yılAçıkca söylemiş işte. korkak , ne istediğini bilmeyen erkeklerle olmak vakit kaybı. çok doğru bir karar vermişsin. annesiyle babasının ayrı olmasi da bahanesi.. gün geçmiyor ki yeni yeni bahaneler uydurmasinlar 🙂
047 Yorumla- +1 yıl
sen çok mu tiplisin. kizlarin yüzde sekseninin tip kriterine girmiyosun.
- +1 yıl
İleride o saçlar dökülecek haberin yok.. esmer severim ben tam türk erkeği yani. senin rengin belli değil.
- +1 yıl
Burun ameliyatida ol bence. burnun büyük.. fındık gibi burnum var bak türk kızıyım hemde. turk erkeği istiyorum kara kaşlısindan. bu ne kadar özgüven böyle.
- +1 yıl
Objektif olarak bakıyorum. alnin fazla geniş, gözlerin küçük, kaslarin ince kız kaşına benziyo. burnun yandan biraz kemik var gibi. bi dudaklarınin ederi var. birde evet sakal yakışmış o kadar yani.
- +1 yıl
Aferin bir daha Türk kızlarına laf etmezsin bundan sonra 😌
- +1 yıl
Çok reddediliyosun belliki bu psikolojide olman normal tabi. kel kaldığında saç ektirme olur mu çim adamlara benziyolar hiç güzel durmuyo türk kızı tavsiyesi 😏
- +1 yıl
Durdu diye bir şey yok babana bak o kelse senin de geleceğin parlak demektir🤣sakal bıyık kalsın kesme sakin kelligini kamufle eder ilerde ok 🙂
- +1 yıl
Anne tarafına çekmişsin o halde. biyolojik durumunu bilemem.(bıyığıni elleme ) türk kızları senin için ekmek sırası gibi siraya mi girer sanıyosun bu ne özgüven böyle fazla be 😏
- +1 yıl
türk kızınin elinin o saçların içinde kaybolması , erkek dediğinin saçlarının orman gibi gür olması lazım ama 😏
- +1 yıl
🤣türk erkeklerine kurban olalim
- +1 yıl
Heyt benim mekanimda hemcinsime laf söyletmem 🤣😌
- +1 yıl
Türk kızı dayanışmasi Rus kizlarinda bunu bulamazsın 🤣sen Türk olduğundan emin misin buarada. turk erkekleri güçlerini hemcinslerine gösterir de 😌
- +1 yıl
Aferin sana fiziki temasta bulunma zaten.. karşındaki kız o an saçıni başınıda yolamaz senin malum 🤣
- +1 yıl
Seyrek saçlarina yapışirsa görürsün masajı 🤣
- +1 yıl
Kızlar konusunda uzmansin sen bilirsin kavgalarını saç baş dalarlar 🤣
- +1 yıl
Belden aşağıda istemezsin neresi kalıyor geriye 🤣
- +1 yıl
Ordan başka galip gelinecek bi yer yok şansına küs 🤣
- +1 yıl
🤣🤣 hahaha korkma bir şey yapmayız
- +1 yıl
Kanka yardım et 🤣🤣
- +1 yıl
Alla alla bu ne özgüven patlamasi böyle 😏 reel hayatta da dilin tutulur büyük konuşma
- +1 yıl
🤣sorma
Belkide yanlış anladın sen. Annesi ve babası yeni ayrıldıysa şuanlık düşünmüyor olabilir belki. İlerde evlenmek istiyor olabilir belki. Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Annesi babası taa çocukken ayrılmış ayrıca annesi babası bile tekrar evlendi
- +1 yıl
O halde senin kendini açıklaman güzel olmuş 👍ama sana yazarsa dönüş yaparsa konuş bence arada 3 yıl var belki bunu aşarsa seni isteyebilir. Ailesinden kaynaklanan bir problem olabilir. Baktın ki konuşmalar yine aynı sende kararları ol fikrinde.
Üslubu biraz kırıcı olmuş ama belli ki bu konuda bir tramvası var, ailesinin evliliğine şahit olduğu için evliliğe uzak olması kadar doğal bir durum yok bence. Zamanla bu konuyu birlikte aşabilirsiniz. Acele edilmemesi ve üzerine iyi düşünülmesi gereken önemli bir konu.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet üslubu beni çok kırdı bende evlilikten korkan biriyim ama insan 3 yıllık sevgilisine de böyle konuşmaz
- +1 yıl
Adamakıllı yapılan tek yorum! 👏
+1 yılİyi yapmışsın bazı şeylerin bitmesi gerekir. Evlilik için ısrar etseydin ve evliliğinizde bir sorun olaydı ben demiştim korktuğumu diyerek suçu sana atacak bir vibe aldım.
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel yapmışsın evlenmicek sonu nereye gidecekti böyle sonuçta seninde bir hayatın var ve onun istekleri üzerine yaşamıyorsun en güzelini yaptın evlenmek çocuk sahibi olmak güzel şeyler hakeden herkes yaşamalı bence sen de bu yönden daha fazla devam etmemelisin o şahısla işine gelseydi değil 3 yıl ilk 6 ayda karar verip seninle ileriye dönük düşünürdü salla gitsin...
02 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesi
doğru yapmışsin sonuçta uzun süreli Bir birliktelik başka konularda doyum sağlıyor nise evlilik istememesi doğal olur.. senin niyetin de buysa bunu daha önce keşke dikkat etseydin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Belli yani adamın başta aileden yaşanan arka plan sorunları var Elbette sıcak bakmaz. Derdin evlilikse ayrılmanda bi sakıncada yok
02 Yorumla- +1 yıl
Derdim evlilik değil 3 yılımı verdiğim adam bana evliliği düşünmediğini söyledi, düşünseydim senle olurdu aşmam gereken konular varda demedi
+1 yılKötü örnekler görüp evlenmeyi düşünmemesi çok doğal ancak hayatında 3 yıldır güzel giden bir ilişki varken insan bi sıcak bakmaya başlar bu kadar katı olmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın o tip erkekler sizden ayrılıp bir aya başkasına nikah basabiliyor enerjinizi yeni birisine kullanın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu sizin en özel kararınız bunu dışarıdan onay alarak yapamazsınız iç sesiniz rahatsa doğru yapmışsınız demektir
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın evlilikten korkuyorsa niye sevgili oluyor ne kadar mantıksız bu erkekler yaa?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru olanı yapmışsınız, bir erkek veya kadına bu dönemde evlilik amaçlı 2 aydan fazlası zarar eden bir yatırımdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Doğrusunu yapmışsın kendin için en iyisi bu ve senin öyle bi tepki vereceğini tahmin etmemiş ki sen yanlış anladın demiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılEe doğru olanı yaptın bence 3 yıldır emek verdiğin ciddi bir ilişki sonuçta zaman harciyosn. Niye heba olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ciddi düşünmüyorsa ciddi düşünenlerin önünü kapatmasın. Üç yılını yemiş zaten fazlasını verme
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes demiş 21 yaşındasın acelen ne işte benim de demek istediğim tam bu daha uzun sürse daha çok üzülücem
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçti borun pazarı sür eşşegini nigdeye 3 yıl kullandır kendini terk ettim de başka bi erkege el degmemiş kadın diye yama kendini vay güzel ülkem vay sanada günaydın
01 Yorumla- 1 yıl
Sen haytındaki insanlara öyle yapıyorsun galiba devrim umarım sana da aynısını yapmazlar, ayrıca kullandırma falan yok aşırı yobaz oldupu için bende ona göre seküler olduğum için gitti kendi gibi yobaz birini buldu iyi de yaptı
+1 yılAnne babası bahane ne alakası var kendi ilişkisiyle onları kıyaslıyor çok saçma bence iyi yapmışsın.
15 Yorumla- +1 yıl
Bişey sorabilir miyim. soru hakkım dolduğu için soramadim
- +1 yıl
@kıpçak0806 buyur
- +1 yıl
Birini sevdin mi hiç?
- +1 yıl
@kıpçak0806 herkes hayatında birini sevmiştir muhakkak
- +1 yıl
Giden geri döner mi sence?
+1 yıldoğru olanı yaptın, hep sevgili olarak mı kalcaksınız dedikleri saçma
00 Yorumla
+1 yılAşırı doğru bir karar almışsın hayatım sakın arkana bakma pişman olma
00 Yorumla
+1 yılAyrıl zaten 3 sene kullanmış seni boşa giden zamana insan var 3 saat içinde gelir evlenir seninle.
00 Yorumla
+1 yılYani elbette , evlenmeyeceksebneden birlikte olasım ki , bu biraz f*ck ilişki giib toksik 🤮🌹
00 Yorumla
+1 yılSenin amacın evlilikse evlilik düşünmeyen birisi ile zaman geçirmek mantıksız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi neden ayrı bilmem ama şöyle söyliyim benim annem babamda ayrı yeni ayrıldılar ama konu yeni ayrı olmaları değil babamın annemi ben anaokulundan beri yakalayıp canli bi şekilde gördüğü bile oldu yıllardır kavgaları annemin fntahar edicem diye içtiği haplara kadar biliyorum ama hayır evlenmekten korkmuyorum iyi bir ilişkim olursa neden olmasın evlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDogru olan o yani seni fakk sevgili olarak kullanmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet doğru olanı yaptın süper yaptın azıcık geç te kaldın sonuçta sende bir bayansın elbette annelik duygusunu tatmak seninde hakkın madem sonu yok ilişkinin iyi yaptın ayrılarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesinlikle doğru bir karar… Erkeklerin bahane arkasına saklanıp sorumluluktan kaçması çok korkakça..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru yaptın, her insan evlenip yuva kurmak ister, herkesin derdi var ama bu evlilikten kaçmak demek değil. Ayrıca bir insan seviyorsa zamanı gelince evlenir, evlenmeli de
00 Yorumla
+1 yılGerçekten mantıklı olanı yapmışsın. Ve gayet de güzel konuşmuşsun. Aferin kız sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik olmayacaksa nereye varacak bu işin sonu. İyi yapmışsın...
00 Yorumla
+1 yılEvliliği red etme nedeni saçma hadi maddi güçüm yetmiyor dese anlarım
01 Yorumla- +1 yıl
Abi bir de bu evlilik şartı zihniyeti ne zaman kalkacak evlilik aşkı öldürür hâlâ anlatamadık insanlığa
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ablacım anında boyle de ayrılınir mi ya 😂 gelde sen dünden hevesliymissin ya demeee
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle dedi zaten ufak bir bahaneye ihtiyacın varmış dedi bende dedim bahane olsa böyle bir konudan ayrılmam
- +1 yıl
Ama tamamen kapattı bu konunun önünü yani evlenmek asla aklımda yok dedi ama düşüncem olsaydı o kesin sen olursun da demedi
1 yılBenimde 1,5 senelik sevgilimle ayrılma sebebim evlenelim diyor ama ertelemeye çalışıyordu bahaneler üretiyordu bende ayrıldım 40 gün oldu üzülüyorum güncelleşirim mesaj ilham oldu Allah razı olsun inşallah bende senin gibi zafere ulaşırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuğun demektir tramvası var ve yanlış yapmışsın. Beraber çift terapisti gidin.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben onu anladığımı söyledim. Ama o benim önüme set çekti belki aşarsam düşünürüm de demedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha 21 yaşındayken bu konudan ayrılman saçma
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde evlilik gibi bir düşüncem yok ama bir insan evlenmek istemiyorum diyip biriyle ilişki yaşayıp umut vermesi de saçma geldi bana
Cevap sahibi+1 yılOğlan kaç yaşında bilmiyorum ama anladığım kadarıyla daha olgunlaşmamış. Birlikte o yolda devam edip arkadaşında olgunlaştığında fikri değişirdi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok olgunca bi açıklama yapmışsın tartışmaya faln da gırmemışssın kalıtelı bı kadınsın bellı senı kaybetmek ıstemeyecektır
00 YorumlaHayır hiç iyi yapmamışsın belki evlenmek istemiyor sonradan açılacak olabilir sen onunla evlilik düşünüyorsun ama o düşünmüyor bunun için ondan ayrılmışsın ne kadar saçma?
10 YorumlaEvet kesinlikle çok doğru yapmışsın ayrılarak seni oylamaya zamanını çalmaya hiç ama hiç hakkı yok seni kaybetmek istemiyorsa geri dönecektir zaten sakın adım atma
00 YorumlaDoğru olanı yapmışsın bence seven insan kaybetme korkusundan o insanla ile bir an önce bir hayat kurmak ister ya da seviyorsa gerçekten mutlaka gelecek hayalleri kurar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni de arkadaş olarak gördü konuşmayı kestim en iyisini yaptın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir 3 yıl ikna etmeye çalışmalıydın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılVay hain yemiş üç yılı
00 Yorumla
+1 yılYani anne babası ayrı olan insanların evlilikten korkmalari gayet doğal onlarda bu durumu yaşamaktan aşırı korkarlar. Birde onun bakış açısından bak
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben bak verdiğimi söyledim ama böyle de set çekmezdim sevdiğimin önüne
- +1 yıl
Yani biraz bunalımda olabilir biraz zaman ver düşünceleri değişecektir bence
Evlilik dusunmese bile bir kadın yüzüne laak diye evlenmek istemiyorum demek cok acı dogru olani yaptin sevgiyi geç saygısı bile yok sana
00 YorumlaEvet çok doğru yapmışsın sonu olmayan bir yolda yurumek çok yoruyor yıpratıyor insanı bitirmek zor olsada en mantıklısıni yapmışsın kararından dönme
00 YorumlaAdam 3 yıl boyunca yemiş şeftaliyi
Sıkılmış yenisini bulması fazla uzun sürmez
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek zorunda değil ama senin tercihlerin seni ilgilendirir
00 Yorumla
+1 yılZaten ilerisi koca bi zaman kaybı olacaktı.. mantıklı ve doğru düşünmüşsün..
00 Yorumlaiçindne geldiği gibi davran, en doğrusunu sen bilirsin
00 YorumlaHayır doğru olanı yapmadın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik saçma mı
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru olanı yaptın
00 YorumlaDoğru yapmışsın tebrik ediyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası