O zaman söyleme. Arkadaşının aşık olduğu çocuk bunu dile getirsin. Sizin arkadaş olarak söylemeniz uygun olmaz. Birde bu süreç nasıl gelişti. Ne bileyim bu ilişki devam ederken sonradan bu aşk oluştuysa Buda çok doğru değil açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk onu en başında reddetmişti aylar önce
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk geçici dostluk kalıcı her zaman bu böyledir evlenip ayrılmış birisi olarak dşyorun bu duygular geçici en sonunda sana kalan gerçek dostlatın oluyor çevrende tecrübe ile sabit karar senin ama kıracakasan dostunu kırma bence
00 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım bana bunu yapsa hakkımı asla helal etmezdim. Bela okurdum. Çünkü bana göre insan kendini bu konuda kontrol edebilir. Mantığı biraz devreye soksa sonrasında yaşanacaklar onu bunu yapmamaya iter zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi hep kendim söylemişimdir ama şu an kınadığım şeyi yaşıyorum. Kınarken bir daha düşün bence. Hayatım boyunca hep mantığımı önde tutmuş bir insanım, karşılığını ne kadar aldın dersen belki de hiç almadım. Saygılar.
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. En yakın arkadaşının aşık olduğu çocukla, aşık olacak kadar yakınlık kurmandaki amaç neydi?
Uzak durmaya çalıştım demen samimi gelmedi, uzak durmamışsın ki aşık olmuşsun.
Birinden birine bye bye diceksin..01 Yorumla
Soran+1 yılBu konu aylar önce konusuldu ve kıza hiçbir zaman ümit vermedi olmaz dedi, çocuk aynı zamanda benimde arkadaşımdı, olaylar sonradan gelişti en başta böyle bişey kimsenin aklından geçmiyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence hislerine güven
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın arkadaşım diyorsun kim bilir kaç senelik hukukunuz var. Bence çocuğu kalbine göm. Arkadaşına bunu yapma. Bir şekilde uzak durursun çocuktan, eğer imkanın varsa aynı ortama girme unutursun. Yüksek ihtimalle arkadaşının verebileceği en iyi tepki size karşı bir şey demeyip bunu bir kenara yazmak olur. Sana karşı da bir daha eskisi gibi hissedemez. Hem düşünsene hadi diyelim arkadaşın kabul etti, sevgilin olan çocuktan arkadaşın da hoşlanıyor olacak e bu durum da seni rahatsız edecek. Bu tarz şeylerin sonu genelde iyi bitmez. Arkadaşlığınıza yazık olur.
10 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsaydım hayatımı yaşardım hiç kimseyi düşünmeden hemde. Bu zamana kadar hep böyle yaptım ve hiç pişman olmadım. Gerçekten sevgi denen duyguları tattım diyorsun, sırf arkadaşına ayıp olmasın diye sevdiğin insandan vazgeçmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
20 YorumlaEn yakın arkadaşın aşık ama senin arkadaşına ümüt vermesiyle bence devam edin. Arkadaşına söyle bunu mutlaka. Ama arkadaşlık biter yani, kendimi arkadaşının yerine koyuyorum da ben ikimizde de uzak durur yok sayardım. Onun için çok zor olacak bu durum. Çünkü sen onun aşık olduğunu biliyordun. Belki sana onu anlatıyordu bile. Ama senin yerine kendimi koyamıyorum. Çünkü bunu yapmazdım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla sana kalmış bir durum ben olsam ne olursa olsun sevgili işleri bu devirde gelip geçici oluyor ama dostluk daha baki kalıyor ondan ben sevgimi kenara koyar arkadaşımın yanında olurum ki oldum da
10 Yorumla
+1 yılSöylemezsen ileride öğrenicek baskasindan ya da sevdiği çocuktan. Bu sefer sana karsı daha çok sarsılıcak. Zaten her şekilde aranız bzoulucak ama en azından senden duyması daha doğru olur
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Arkadaşına mutlaka anlat çünkü bilmeye hakkı var, daha fazla çocuğu sevmeye devam etmesin
05 Yorumla
Soran+1 yılOna aylar önce söyledi ve nazik ama kesin bir dille reddedilmişti
- +1 yıl
Kalbine söz geçirememiş demek ki. Bir an önce unutması lazım
Soran+1 yılNe alaka anlamadım şu an
- +1 yıl
Reddedildiği halde sevmeye devam etmiş ya o yüzden öyle dedim
Soran+1 yılHâlâ sevip sevmediğini bilmiyorum açıkçası, ama en azından ona söylemek için duygularının geçtiğinden emin olmak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğa direk söyle olanı biteni onunla da bağını kopar bir daha konuşma arkadaşınla olan güzel iliskinden bir çocuk için vazgeçmek istemiyor isen mecbursun maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın duygularının tamamen bittiğinden, olmadığından emin ol, olduktan sonra biraz zaman ve sonra da bu durumu arkadaşınla konuş nokta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasın arkadasın degılmıs olsa bu duyguyu aklından bıle gecırmezdın o yuzdenn gıt sansını dene zaten denrsın duramazsın
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın platonik mi yoksa aralarında bir şey oldu mu
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiçbir şey olmadı, ona duygularını açtığında kesin ve nazik bir dille reddedilmişti, ve olayı kapadılar, ama arkadaşım hâlâ içinde bişeyler besliyor olabilir
Soran+1 yılOlmayacağını bildiği halde
- +1 yıl
O zaman konuş onla arkadaşın belki ihanete uğramış hissedecek kısa vadede ama eğer olgunlukla yaklaşırsa uzun vadede emin ol arkadaşınla daha sağlıklı bi ilişkiniz olacak
Soran+1 yılPeki çocuğu ne yapmalıyım, onu bırakmak istemiyorum
- +1 yıl
Bişi söyliyim mi buradaki insanlar çok kolay yargılar ama benzer durumda ben de kaldım ama bizim durum biraz daha karışıktı arkadaşım çocuğa ilgi duymaktan ziyade beni ondan kıskanıyodu neyse sonuç olarak arkadaşımı seçmek yerine çocuğu seçmiştim ama çocukla kötü ayrıldık ve arkadaşımın birçok konuda haklı olduğunu gördüm ama şunu biliyorum çocuğu seçmeseydim de pişman olacaktım aklımda hep şu soru olacaktı acaba bizim hikayemiz nasıl olurdu vs. vs. ama arkadaşımı seçmediğim için de sonsuza kadar bunun pişmanlığıyla yaşayacağım. Ben bir şeyleri deneyimledim ders çıkardım biz ne kadar konuşsak boş o yüzden sen de deneyimle sen de iyi ya da kötü bir ders çıkar
Soran+1 yılHayır platonik
Soran+1 yılBence de haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. yapacak bir şey yok, aşkımı yaşardım arkadaşıma da açık açık söylerdim
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ikisini de hayatımda tutmanın bir yolu yok
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu biliyorum, sonrasında yakın arkadaşın üzülecek, yapacak bir şey yok.
cut.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşının kuyusunu kazmak ihanet etmek böyle bir şey işte
10 Yorumla
+1 yılValla arkadaşını boş ver git sevgili ol çünkü bütün arkadaşlar dediğimiz insanlar yalancı kalbinin sesini dinle çocukla sevgili ol
20 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşın değilmiş demek ki. Hiç hoş bir şey değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSecimini yap aşkmi daha onemli sana gore dostluk, sadakatmi? Ona gore ilerle
00 Yorumla Kadınlar ne çekiyorsa erkeklerden fazla kadınlardan çekiyor ayıp ayıp
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu ne sacmalik yav ya nasil asik olabiliyosun cok sasiriyorum arkadas
00 Yorumla
+1 yılBence durumu arkadaşına anlatmalısın doğru birtanedir bunu unutma oda bu
10 Yorumla
+1 yılNe sana karşı güvenin kırılması tüm hayatında ki insanlara karşı güveni kırılacak ve sevgilisinin arkadaşına bakan karaktersiz seninleyken de başkasına bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısını yaşamış biri olarak konuşuyorum ben çocuktan uzak durdum kaçtım hep hatta onlar olsun istedim ama sonuç ne oldu arkadaşım beni kazıkları çocuklada bidaha görüşmedik özet olarak arkadaşının önce bu kadar değerli olup olmadığını düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki, ama şu an böyle değerli olduğunu düşünmem ilerde yapmayacağı anlamına da gelmez maalesef Rus ruleti sanki bu ne ya. bende hep kendimden çok etrafimi düşündüm hep üstüne basılan ben oldum, bir kez olsun sevmek istedim ve arada kaldığım duruma bak
Cevap sahibi+1 yılOlan sana olur yakma kendini. Ben taptım sen yapma
+1 yılbence asla arkadaşını kaybetme sonradan çok değerli bir şey yaptığını farkedeceksin dünyada erkek bitmedi
04 Yorumla
Soran+1 yılDediğin mantığa göre dünyada kız arkadaşta bitmedi, insanları özel yapan şey duygulardır sıfatlar değil. İçine düştüğüm durumun ne kadar boktan bişey olduğunun farkındayım kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum asla ama kurduğun mantık çok da doğru değil gibi
- +1 yıl
arkadaş ve sevgili kavramı olarak söyledim sevgili olarak karşı cinsi örnek gösterebilirim sana, kız arkadaşını kaybetme karşına tekrardan biri çıkar demek istedim ama anlaşılan sen burnunun dikine gitmek istiyorsun
- +1 yıl
arkadaşın önemli değilse o halde ve istediğini yapacaksan buradan da fikir alman çelişkili
Soran+1 yılArkadaşım önemsiz diye bişey söylemedim, üslupta sorun olduysa kusura bakma sadece, bilmiyorum bu zamana kadar hep dediğin gibi yaptım aksi nasıl olur diye düşündüm o an
+1 yılAsik olmak ne kolaymis ya herkes birbirine asik oluyo
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu duyguyu tatmak yıllarımı aldı diyebilirim
Soran+1 yılSenin o bahsettiklerin aşk adı altında yaşanan saçma sapan şeyler
+1 yılArkadasima soylerdim seviyosam askimi yasardim
06 Yorumla- +1 yıl
Ama sevmisin asik olmak senin elinde degilki
Soran+1 yılMaalesef burdaki kimse bunun farkında değil sanırım
- +1 yıl
Sevmisin vazgecme
Soran+1 yılVazgeçmek istemiyorum, ama kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Neden ki
Soran+1 yılkırılır gönül koyar diye
+1 yılArkadasin ile konuş ve yoluna bak
10 Yorumla
+1 yılHisset bencede yani , kendine haksızlık yaptığını mı düşünüyorsun
00 YorumlaGerekirse ikisini de bırakır ama bunu ona asla yapmazdım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık arkadaş bu?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılLisede olur öyle şeyler, bebeksiniz daha.
01 Yorumla
Soran+1 yılLiseye gittigimi kim dedi 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşın bir vesile olmuş yapıcak bişey yok onada bu şekilde söyle böyle olması gerekiyormus falan
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka seçeneğim kalmadı sanırım
+1 yılHikayeye bak nasıl oldu bu
011 Yorumla
Soran+1 yılHâlâ seninle aynı tepkiyi veriyorum inan
- +1 yıl
Tahmin edeyim mi?
- +1 yıl
Kız senden rica etti aramızı yapar mısın diye sen de olur dedin çocukla muhabbet kurdukca birbirinize aşık oldunuz?
Soran+1 yılAslında çok mantıklı bir insanımdır, tehlikeyi hisseder ve hemen önüne geçerdim, sanırım bu duygu çok fena bişey, duygularımın önüne geçmek istediğimde çoktan içine çekilmiştim bile
- +1 yıl
Çok kötü bir durum senin için arkadaşının vereceği tepkiye bağlı her şey
Soran+1 yılYanlış tahmin ahahah
- +1 yıl
Aklıma başka bir şey gelmedi böyle bir durum için 🤷🏻
Soran+1 yılBenimle arasının kötü olmasından ziyade onun kirilacagini bilmek beni çok zorluyor, bu gidişle söylemeyeceğim, gittiği yere kadar gitsin
- +1 yıl
iyi saklamanız lazım o zaman sonra öğrenirse bir şekilde onun için daha kırıcı olur
Soran+1 yılBen kimsenin arasını yapmam yetişkin insanlarız sonuçta, üçüncü kişiye ihtiyaç varsa o ilişki olduktan sonra da iki kişi yürümez
Soran+1 yılBiliyorum ama söyleyecek kadar cesaret hissedemiyorum içimde
+1 yılBirbirinize aşık olduğunuzu nereden biliyorsunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılSöyledi
- +1 yıl
Demek ki iletişim kuruyorsunuz. Arkadaşının sevdiği ile neden iletişimde olursun ki?
- +1 yıl
Katılıyorum
Soran+1 yılİletişim kuruyoruz tabi ki yoksa nasıl sevebilirim, ortak arkadasimizdi
- +1 yıl
İşte arkadaşının sevdiği niye iletişim kuruyorsun?
offff deli oluyorum yaaa adamm bitti yaaaa
00 Yorumla
+1 yılBir Türk dizisi senaryosu gibi buu
00 YorumlaBöyle vakalar çok var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Delirir o kesin arada kalırsın
00 YorumlaArkadaşınla konuş durumu karşılıklı de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türk filmi gibi arkadaşın sana düşman olur
00 Yorumla
+1 yılBu durumun vicdani yükü çok ağır
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle, nerden tutsam elimde kalıyor şu an. Gördüğüm kadarıyla yargılayan çok fazla insan olmuş, bu tarz şeyler onların da dediği gibi bana da çok ters bişey ama herkes duygularını kontrol edebilse kimse acı çekmezdi.
- +1 yıl
Tabii ki senin için de kolay değil ama inşallah her şey çok daha güzel olur 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor bir durum içinden çıkman daha güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlişe hikayeler olsun
00 Yorumla
+1 yılOlmadı şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılHemde hiç olmadı
- +1 yıl
Biriniz o... pu biriniz de o... çocuğu
Soran+1 yılKişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
Belli ne olduğunuz :D
+1 yılbence kahbelik baska birini sev
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf Ona hiç bir zaman ümit vermedi, bende çok kötü hissediyorum ama sevgi öyle hadi başka birini seveyim diyince olan bişey değil, özellikle benim için. O da bende uzun zamandır kimseyi hayatına almamış insanlarız, bilmiyorum teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
arkadasinin burcu ne
Anlayışla karşılar bence
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi bir kalbe sahip anlayış göstereceğini düşünüyorum, ama ben onu kırmadan kendimi de yakmadan nasıl bu durumu idare edebilirim onu düşünüyorum kafam çok karışık
Soran+1 yılGüzel üslubun için Teşekkür ederim, kötü bir durum ona bundan hiç bahsetmesem ve bunu ondan uzakta yaşasam nasıl olur diye düşünüyorum ama bir yerden duysa daha çok kırılır diye korkuyorum
+1 yılne çocukmuş yaw
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok kötüsün
00 Yorumla Her sey ama her sey bu anda…
00 Yorumla
+1 yılGit anlat srkadaşına
00 Yorumla
+1 yılBen esimin arkadasina oda kocasina asik
00 Yorumla
+1 yılAşk değil çekimdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisinide idare et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle bişi yaşamış olarak 2sindende uzaklaş
012 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum, gönlüm el vermiyor birini sevebilmek yıllarımı almışken bırakma düşüncesi beni çok üzüyor
Soran+1 yılO kadar güzel bir kalbe sahip ki ve o kadar bana hitap ediyor ki
Soran+1 yılSen bıraktığında mutlu oldun mu gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle soylim en başından anlatm ondan hoşlanmaya başlamıştm ve kız arkadaşımı yanımda görmüş. sonra derslerime bakım sevgli falan boş diyip o anki kafayla unutcam dedm çocuk arkadaşı yanımda görüp ona teklf etmis bunlar konuşuyo
Cevap sahibi+1 yılO sırada 15 tatil oluyo kız be eve geliyo düşüncemi soracak evde yok. hastanedeydm okul acilnca kiz yanıma gelip herşeyi soruyo bende ne diyim görüş dedim çıkmaya başladılar a çocuk gözü bende öyle bende ses etmiyorm
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl kadr çıktılar lise 3 oldu bana geri doncekken sınıf arkadaşım bana teklf Eti o anki psikoloji ile okulu. Biraktm tabi hastalandm sonra tekrar okula gittim lise 3 yeniden devam ettim sonrada başka arkadaşımla çıkmaya başladı bosverdm sonra başka kızla en son yazdm yetmezmi bukdr diyip sonra çocuk bana geri döndü 1.5 yıl kadr konustk belki fazlada o başkasıyla ciksabile öyle bana bakiyodu
Cevap sahibi+1 yılTabi okulu bırakmadan önce o kız çocuk bana geri doncek diye benle tartıştı baya bı tartistik
Cevap sahibi+1 yılKız benle arada konuşmaya çalıştı artık onla hiç konusmadm cocuk üniversitede başka kıza giti lise bitikten sonra anemle sorun yaşadım bu çocuk yüzünden neden evlenmiyosn dedi çocuğu sevdgm için kimseyi istemiyodm
Cevap sahibi+1 yılÇocukran uzak durmuş olsaydm şu an bu halde olmazdm annem öldü yanimda yoktu
Cevap sahibi+1 yılşu an 4 çocukla kaldm kardeslerimle ve çocuk başkasıyla gönül eglendiriyo evet o çocuk bana yaklaştığında hep bi olaylar yaşadım başıma biisi geldi şu an çok mutlu olmasamda o yokken biraz daaha iyiyim o varken benle oynuyor diye düşünüp kendimi yediğim oluyodu
Cevap sahibi+1 yılİlk baş çok üzüldüm a şu an çok şükür iyiyim
Soran+1 yılİyi olduğuna sevindim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz bilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgehpeee
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılya soyle iste bir sey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevam edin
00 YorumlaUnutman lazım