ikimiz de boşanmış kişileriz ikimizin de iki çocuğu var 3 aydır sevgiliyiz bir birimizi çok sevdik güzelde anlaşıyoruz fakat aramızda mesafeler var o siirtde ben istenbul da ve uzak mesafeden yapamadığını söyleyip duruyor adı olsun istiyorum diyor ben ne yapacağım kafam çok karışık evde aile arasında söz mü yapsak yoksa kendi aramızda yüzük mü taksak
İkimizde boşandık, çocuklarımız var ama mesafe olmasına rağmen söz yapalım diyor. Aile arasında daha mı iyi olur?
Ne bu acele anlamadım 3 ay böyle önemli kararlar almak için çok çok erken. Hem birde çocuklarınız varmış ikinizin de. Onlar bu yeni duruma uyum sağlayabilecekler mi bunu da düşünmek gerek. Çocuk sahibi olmak tek tabanca takılmaya benzemez, kendinden önce onları düşünmen gerek. Yabancı bi adamla yaşayacaklar, belki bilmedikleri bir şehirde.. bu durum onlar için zor olacak. Hem bu adam farklı bir coğrafyada yetişmiş, eminim ki alışkanlıkları adetleri farklıdır sen uyum sağlayabilecek misin? Emin adımlar atmalısın hayatının bundan sonrası için. Bence biraz daha zaman verin ilişkinize
Bana anlamsız geldi ne bu acele yangından mal mı kaçırıyor zaten ikiniz de birer defa hata yapmışsınız ve bu hatadan payını alan 4 çocuk olmuş. Liseli ergenler gibi aşkım aşkım yapmayı bir kenara bırakıp aklınız başınızda düşünün. Bu adam nasıl bir karakterde, bir ömür onunla geçirebilir miyim? Adam siirt'te diyorsun sen İstanbul'da oralı mısın bilmiyorum ama arada mantalite farkı da var. Evlenip aileme hizmet et derse ne yapacaksın. Yani çocuk oyunu değil bu işler.
Sizin ilişkiniz çok yeni daha aceleci davranmayın. İkinizde başından bir evlilik geçmiş. Çocuklarınız için eski eşlerinizle iletişim içerisinde arada bir mutlaka oluyorsunuzdur ve bu ilerde bir problem oluşturmaz mı? Yeri geliyor insan 20 yıllık eşini tanıyamıyor, güvenemiyor, siz ne ara tanıdınız birbirinizi hemde uzak ilişki bir de...
Daha önce hiç yüz yüze gelip konuştunuz mu açıkçası konuşmaları okuyunca karşı taraf bana samimi gelmedi. Anlatmış olduğu her şeyden emin misin iyi düşünüp araştırmadan evlenme ne olur ne olmaz
Yani sen bilirsin de hem çok aceleci hem de hiç içe sinmeyecek tarzda konuşuyor. Bilemedim. Hayat senin de ben böyle konuşan erkeklerden uzak durmaya özen gösteriyorum.
Kardes, adamin konusma tarzini hic begenmedim, yakin mesafe bile olsa 3 ay cok kisa bir sure. binbir cesit insan var lutfen acele etme ve arastir. Allah korusun cocuklarinda var. kendini ve cocuklarini korumak zorundasin. cok dikkatli ol , hersey gonlunce olsun, sevgiler
3 ayda hiç buluşmadıği uzaktan mesafe birisine böyle yapışan bir adam sağlıkli değildir. Aynı şekilde bu adamla sevgili olan kadın da, ikinizin de eski eşleri sizden kurtulmuş. Çocuklara üzüldüm.
Ben bir kötülük görmedim. Ne kötülüğü varda bu insanların o insanlar sizden kurtulmuş diyorsun? Kiskanma insanların mutluluğunu! Sevmisler ciddi düşünüyorlar. Senin gibi boş insanlar değiller. İnsanların ilişkilerini kötülemeden önce önce kendinize bakın.
Uzak mesafe ilişkisi için 3 ay sevgili kalmak yeterli değil bence. Onu biraz daha tanımalısın ve ikinci kez hata yapmamalısın. Umarım her şey dilediğin gibi olur
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İkimizde boşandık, çocuklarımız var ama mesafe olmasına rağmen söz yapalım diyor. Aile arasında daha mı iyi olur?