Napacağımı bilemiyorum? Çıkmazdayım?

Sevgilimle 2. yılımdayım ilk başta eski ilişkisine sürekli git gel yaşadı. Eski sevgilisinden ayrılır ayrılmaz benimle başladığı için vicdanını iyi hissetmemiş benden gizli 3 kere telefonda iletişimde bulunmuş ve bu süreçte benim ruhum duymamış. 10. ayımızda öğrendim tekrar yapmıcam dedi ama üstünden 2 ay geçtikten sonra kız iletişime geçince yine cevap vermiş ben bunları çoook sonradan öğrendim ve kendimi canım gibi hissettim. Hatta gözüm kapanmış. Öğrendikten sonra ayrıldım. Ama ailelerimiz biliyordu ve açıklamasını yapamıyordum kimseye. Sevgilim 2 hafta boyunca çabaladı gün geldi kapımda sabahladı. Affettim, ama bu olaydan 5 ay sonra arkadaşının çağırmasıyla eski sevgilisinin bulunduğu ortamın kapısına kadar gitmiş. Bunu büyük bir hata görüyorum ve affedemiyorum olay şöyle; Kız bize sürekli gönderme yapıyordu sevgilimin vicdanına oynuyor beni de sosyal medyadan mesajlarla rahatsız ediyordu. Ben dayanamayıp geçen hafta kızla konuştum ve bana, senin sevgilin madem seni seviyor neden benim bulunduğum mekanın kapısına kadar geliyor dedi. Ben sevgilimin öyle bir yere gittiğini bilmiyordum. Kız bunu deyince sevgilimle görüştüm ve kızı görmediğini kızla ortak arkadaşı oraya çağırdığını boşluğuna gelip gittiğini ama sonradan korku yaşayıp bana söylemediğini söyledi. Kız bunu meğerse koz olarak kullanacakmış ve o yüzden rahatsız ediyormuş beni. Ben sevgilimi affedemiyorum artık ama çokta seviyorum. Bana dediği şey ben sana söz verdiğim günden beri yemin ederim görüşmedim. Ayrıca oraya gittim ama arkadaşım çağırdı kapıdan görüştük ve gittim benim oraya uğramış olduğumu dahi bilmiyor nereden bildiği hakkında da fikrim yok diyor. Yalanla iman bir arada olmadığı gibi sevse bu kadarını bana yapamaz diyorum. Daha önceki iletişimi ve hatasını anladıktan sonra ortak arkadaşlarının çağırmasının üzerine kayıtsız kalmaması gitmesi gibi. Ama bir çıkarı yok neden 2 yıldırda benimle onu da anlamıyorum. Çok yoruldum.

Napacağımı bilemiyorum? Çıkmazdayım?