Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kendini eşi olacak insana saklayan Allah korkusu olan zinadan sakınan erkeklerdir bende öyleyim kendimi evleneceğim insana saklıyorum bir kızın ahını almak istemiyorum. Düşünsene kızın duyguları ile oynadım evlenmek vadi ile kandırdım ya da kandırmadım bir yolunu bulup birlikte oldum ne olacak Türk toplum yapısında ki erkekler bakire olmayan ya da cinsel münasebeti olan kadınlar ile evlenmeyi tercih etmiyor belki o kız benim yüzümden evlenemeyecek ya da evlendi hayatı yalan üstüne kurulu oldu sana belki bu anlattıklarım basit gelebilir yobaz diyebilirsin ama ilerleyen senelerde muhakkak ki anlarsın bence çok namuslu çocuk kaçırma derim 20 yaşını aşmış ama çalışmayan erkek neden var ailesi varlıklıdır şımarık büyümüştür her isteği önüne gelir ya da iş bulamamıştır bunlardan olabilir
Gerçekten kızları anlamakta zor sorulara bakıyorum konuştuğum erkek hemen cinsellik açıyor tahrik ediyor beni seviyor mu diğeri yazmış neden öpüşmez bir karar verseniz gerçekten güzel olur 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılBu çocuk bana bunu demedi ben gördüğüm bir olayı sordum benim henüz sevgilim olmadı ve hiçbir şey yaşamadım sadece böyle bir soru sordum
Cevap sahibi+1 yılAnladım dediğim gibi evlenmeden olmaz diyen erkektir o bence sahiplenen eş gözüyle bakan biridir
Soran+1 yılBakalım belki bana da öyle biri denk gelir nasip
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılErkek ne olursa olsun bi yaştan sonra garsonluk bile olsa yapıp para kazanmalı. Daha iyi iş yaparsa tm dır ama 25 inden sonra oturan erkek olmaz. İkili ilişkilerde de sinir olması lazım. Hayat kadınından bi farkı olsun kızların be. Başkasının yarım bıraktığı pastayı gidip yer misin? Ben öyle düşünüyorum ve ikili ilişkilerde hep sınırlı oldum ve öyle kadın seçerim evlilik için
00 Yorumla
Liseyi beklemeden kucaktan kucağa gezmeye başlayan bayanlar namus kavramına saygılı erkekleri anlayamaz.
Ayrıca hangi işe girsen benzin istasyonu, site güvenliği dahil kadına pozitif ayrımcılık var. Erkeklere fazla mesaili amelelik kitleniyor heryerde. O yüzden madem cinsiyetler eşit biraz da erkekler; güçlü, zengin kadınları avlasın, sömürsün. Çalışmasınlar.😎00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. O dediğin yapılır neden öpüşülmesin, çalışma konusuna gelince son yıllarda yapılan ekonomik program tüm ülke paralarını betona yatıran sistem yüzlerce devlet fabrikaları kapatıldı üretimden düşürüldü buda ülkeye işsiz gençler olarak ortaya çıktı maalesef bu kuşak bu yönüyle şanssız kuşak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden her şey yapılır emin olabilirsiniz😂😼
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden de öpüşülür kişinin kendi kararı
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de 😇
- +1 yıl
Teşekkürler 😇
Soran+1 yılBen teşekkür ederim ☺️
Yani var ama sevgiliyken olabilir bunu ben sorun etmem evlenmeden cinselliğe adım atmam sadece evlenince
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de seninle aynı fikirdeyim
Soran+1 yılAynısını düşünüyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilmiyorum ne amaçla diyor...
Evlendikten sonra daha ötesi gelir. Yani öpüşmekle kalınmaz zaten. Hos, günümüzde onun için bile evlenmeye gerek görülmüyor. Tv dizileri eğer gerçek yaşamdan örnekler taşıyorsa çocuk yapmak için bile evlilik düşünmüyorlar...
Yine de iyi niyetle evlenmeden öpüşmekten bile uzak duranlara saygı duyarım...00 Yorumla
+1 yılKişinin kendini eşine saklaması kadar güzel bişey yok. Sıradan değil özel olun ve özel kalın gençler! 💎
00 Yorumla
+1 yılOlma potansiyeline sahip bebeğinin tuvalet köşesinde doğurulup camından aşağı atılmasından korkuyordur.
00 YorumlaBence birçok şey evlenmeden önce tadılmalı tabii kişisel tercihler kişiden kişiye değişir. Bu hem fiziksel hem ruhsal açıdan düşünülmelidir.
00 Yorumla
+1 yılVar abi gerçekten kadının her yeri namusudur
Nasıl bir askeriyede sancak korunuyorsa
Bayanda koruyacak00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmeyi bilmiyorsa kıskanır aklına hep önceki erkekler acaba benden güzel mi öpüyordu yetersiz mi kaldım acaba diye kafasında kurup durur✌️
00 Yorumla Karıların evlilik merakını okşayarak, ''evlenmeden öpüşülmez diyorsa bu adama âm gôt verilir'' algısı yaratmak için
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi Adam temiz saf duygularla sevmek istiyor Çünkü evlilikten önce Günahtır
10 YorumlaYani helal olanı varken harama bulaşmamak gerek bence de. Helal dairesi keyfe kâfidir.
10 Yorumla
+1 yılOnların hayat görüşü öyledir başkasının farklı olabilir herkes kendi dengini bulsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Onu diyen kimmiş ya kız bi öpsün vak bakayım hayır diyor mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. doğru söylüyor evlenmeden sadece öpüşülmez sevişilir de :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla hukukİ olarak evlenmenın şartlarından bırı öpüşmek değl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşındayım daha bir kere bile opusmedim kızlarla kendimi korudum hep Allah doğru yoldan ayırmasın ıns
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de hiç öpüşmedim ama bence benim doğru dediğim şey yanlış da olabilir ben böyle yapıyorum ama ne evlencegim kişi ne de başka biri böyle olmayacak yani belki de benim doğrum yanlıştır insanlar her boku yiyor. Ben kendimi biliyorum yine yapmam ama garip gelmiyor da değil hani ya ben anormalim ya da başka bir şey
Cevap sahibi+1 yılHahahaha ya şaka yaptim herşeyi yaptim ben aklına ne gelirse sayisi belli değil ama inan bana yapmamak en iyisi kendini koru hep bi kadın ne kadar çok ten tadarsa o kadar kirlenir bu devir de zaten yapmayanların sayisi oldukça az evlenmeden olmaz diyen erkek de dinine bağlıdır çokça yani kitap da yazıyor zaten her şey eskiye dönebilsem opusmeden ileri gitmezdim.
Soran+1 yılO zaman en iyisi sevgili yapıp yaşamak. Dinime çok bağlı olduğumu düşünmüyorum yani sevgili yapmamamin veya bunları yaşamamamin sebebi dini sebepler değil açık bir kızım tabi oruç falan tutuyorum kul hakkına önem veririm yalan konuşmam ama bunlar bence dinden bağımsız şeyler. İşin özü ilerdeki sevgilime ya da adı neyse o kişiyle özel olsun diye böyle yaptım. Gelen hiçbir teklifi kabul etmedim. Yaşım 20 ama unide tahmin ettiğimden fazla hoşlanan oldu artık birine şans vercem. Ne olursa olsun. Yine kişi kendini bilir. Çok ileriye gitmem ama el ele tutuşma sarılma ve belki öpüşme olur.
Cevap sahibi+1 yılKendini o kişiye ada en iyisi bu bana göre ha o kişi de aynı çıkarmı bilmem ama sen kendin için yap yapmayan erkekler de yok değil tabi yaşın genç daha
Soran+1 yılBakalım ve abi hayırlısı umarım
Soran+1 yıl*be
+1 yılAnı evlenerek yaşamak ıstiyorum çünkü şimdikiler sevgili olup 2 3 günde bitiriyor koca ömrü.
00 Yorumla
+1 yılAslında haram, ama ben öpüşmeye kadar normal buluyorum
00 Yorumla
+1 yılÇünkü haram!
O calismsyanlsri ben de anlayamıyorum00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek bir sanattır ve herkes bu sanatı layığıyla icra edemez 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasa bak, ah gencler diye konusuyor. Garip bu yasa dek tepki almaman bu fikirlerle
058 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılAnlarsiniz
Soran+1 yılSöyle söyle
Soran+1 yılNe fikrimi duydun da konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılYorumlari okudum. Sizlere mi kaldi insanlarin evlenmesi, yas almasi, çalışması?
Soran+1 yılNe demişim yorumlarda hangisi hoşuna gitmedi
Cevap sahibi+1 yılErkek ve kadinlarin hayatlarina dair, evlilik ve iş hususunda garip tespit ve ahkamlariniz var. Bana göre sorun yok, gören biri muhakkak incinir unutmayin.
Soran+1 yılBen de diyorum ki hangisi garibine gitti söyle de tartışalım iki insan gibi
Cevap sahibi+1 yılTartismak gibi bir niyetim yok.
Bir kadin mesleğini alamamis, 30+larinda evlenememis olabilir.
Ayni seyler erkek icin de gecerli olabilir.
Bunlara karar veren de kaderdir. Siz neden ahkam kesiyorsunuz? Hakka giriyorsunuz.
Soran+1 yılAhahajaj şaka gibi ben nerede ahkam kestim
Soran+1 yılElbette olabilir doğru okuduğuna emin misin
Cevap sahibi+1 yılGayet doğru okudum :)
İnsanlarin hayatlarinda kader olgusu vardir. En iyi seylere sahipler bile yorum yapmamalidir.
Cevap sahibi+1 yılAtanamayan milyonlar var.
Diyeceklerim bu kadar, kibire devam edin siz.
Soran+1 yılSu öpüşme konusuna gelince ben de 20 yaşındayım ve bu yaşa kadar yanlıştır diye ne sevgili yaptım ne de öyle şeyler yaşadım ancak günümüz dünyasına bakınca belki de benim bu doğru dediğim şey yanlıştır
Soran+1 yılTamam abicim ben onlara bir şey demiyorum
Soran+1 yılAllah hepsinin yardımcısı olsun
Cevap sahibi+1 yılYorumdan öyle cikmiyor. Hayirli gunler.
Soran+1 yılHangi yorumdam dhhdhdjdhdj
Soran+1 yılSinir oldum
Cevap sahibi+1 yılBen sizden cok büyüğüm ve ben de yapmadim. Bu da mezhep meselesidir
Soran+1 yılTamam saygılar abicim
Cevap sahibi+1 yılBuraya yaptiginiz yorumlardan.
Soran+1 yılYahu ne yaptım 😂😂😂
Soran+1 yılTamam gizli abi haklısın özür dilerim hakkını helal et
Cevap sahibi+1 yılHaklilik degil konu. Kimseyle temasta olmamis biriyim, isimi de elime almadim henuz. Sizin bakis aciniza göre gereksiz ve basarisiz biriyim. Ben gibi düşünen cok insan olur bu yorumlardan sonra. Hak'ka girmemis mi oluyorsunuz böylelikle? Yanlissam iletin.
Soran+1 yılYok yok doğrusun öyle yanlış yorum yaptıklarımi şimdi silcem
Soran+1 yılSildim
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz. Ben incitmeden demeye çalıştım
Soran+1 yılSildim sildim
Cevap sahibi+1 yılBen de buradaki o is konusuyla olan yorumunuzu sildim
Soran+1 yılTamamdır
Cevap sahibi+1 yılHak konusunu da bilemedim kusura bakmayin. Yine de hatayi kabul etme konusunda tebrik ederim sizi.
Soran+1 yılHakkını helal etmiyon mu
Cevap sahibi+1 yılCok incindim ve ben incinirken de gayet kahkaha atiyordunuz. Bilemedim.
Soran+1 yılAffet büyüklük sen de kalsın
Cevap sahibi+1 yılAffetmek Allaha mahsustur.
Soran+1 yılHakkını helal ettin mi
Soran+1 yılBak yatamam
Cevap sahibi+1 yılEdemem ki. Ama uyuyun siz konusurken ictendiniz.
Soran+1 yılNasıl edemem
Soran+1 yılNe yapayım hakkını helal etmen için
Cevap sahibi+1 yılKendinizden emindiniz, siz konustunuz bense sizi dinledim. Sonra da incindim. Olan budur :)
Yapilabilir bir sey var mi bilmiyorum.
Soran+1 yılÖzür dilerim
Cevap sahibi+1 yılGözlerim doluyordu siz yazarken :) Olabilir siz öyle yasayin bir sey diyemem ben. Siz cok erken yasta torun sahibi olun , zengin olun.
Soran+1 yılVallahi kendimden utandım
Soran+1 yılÇok çok özür dilerim başka ne yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılNeden? Fikriniz bu, mutlu olmalisiniz.
Soran+1 yılFikrimi anladın bence ben bilerek çalışmayanlara diyorum
Cevap sahibi+1 yılBen gayet kendimden utandim okurken.
Soran+1 yılYa sen öyle değilsin ki üstüne alınma sanırım okumuş ama atanmamis birisin
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılOkumus ve atanmamıs, kimseyle de olmamis biriyim evet.
Soran+1 yılPeki bana hakkını helal etmiş biri misin?
Cevap sahibi+1 yılHayir. O zaman helal edilenlere haksizlik olacak.
Soran+1 yılTamam canin sağ olsun
Cevap sahibi+1 yılYazar misiniz? Sadece kendimi anlatmak istiyorum.
Soran+1 yılTamam ancak yarın okuyabilirim
Cevap sahibi+1 yılpeki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEl ele tutuşmak günah sen neyin kafasındasın. Dini kendi kafa düşüncene göre şekillendiremezsin.
00 YorumlaÇünkü insan sevdigiyle yaşamak işter herşeyi anliyo musun canım önümüze geleni şey edemeyiz yani anliyo musun Allah his vermiş duygu vermiş insanlara onu kullanmamız lazım kapiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdep, namus, şeref bunlar yoksa o insanın değeri yoktur hak katında. Böyle birine zaten saygı da göstermem muhattapta olmam
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanaktan öpücük olabilir buna zaten engel olunmaz dudağa girerse iş zaten zinaya gider
Cevap sahibi+1 yılÖyle de napcan bu zamanda oluyor o
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek isteyen olsa evlenirim uzatmadan erken evlilik iyi iyi biriyle yaptığın zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki pipilerini kesip kediye atmak gerek 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıladam gibi adamdır. öylesini bulduysan kaçırma derim
10 YorumlaEvlenilmeden önce her şey yapılır bence iki taraf için de gecerli
00 YorumlaHerkesin hayat görüşü farklı saygı duymak lazım penceresinden bakamıyorsak
00 Yorumlaevlilikten once opusmek haram ya ondan olmasin sakin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kendimi evleneceğim insana saklıyorum Allah korkusu var zinadan kaçınıyorum kimsenin duygularıyla oynayamam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Ahlak mesela? Biliyomusun sen ahlak nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes üstüme geliyor ben sadece sordum ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşünce tahrik olacaklarını düşünüyorlardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenmeden öpüşülmez çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılYalan konuşuyor sun sen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZina haram haram yanarız valla
00 Yorumla Öpüşülmez tabi zinaaa 50 değmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakis acısı ile ilgili sonuçlar bunlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsan işte yapacak bir şey yok...
00 Yorumla
+1 yılElini bile tutmamalısın
00 YorumlaKişiye göre değişir
Evlenmeden öpüşülür00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünen ciddidir helal valla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dini inançlar.
00 Yorumla
+1 yılOof geri kafalılık mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla öylesine uzak durun
00 Yorumla
+1 yılÖyle derler ama bulduklarını düdüklerler.
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta istedikten sonra her şey mübah kdkkd
00 YorumlaErkek olduklarına emin miyiz onların
00 Yorumla
+1 yıldiyenler neler yapıyor bir bilsen
00 YorumlaMüslüman oldukları içindir
00 Yorumla
+1 yılTercihin nedeni olur mu?
00 Yorumla
+1 yılBilmem herseyin bi tersi vardir hayatta
00 YorumlaEmına bile korum
00 Yorumlaopşme nadir olsa da opmalı
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oylesi seni aldatmaz ıste daha ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvay bee böylesi bizi bulmaz ki
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalan ya sallıyorlar.
00 YorumlaKesinlikle öpüşülmez kabul etmem
00 Yorumla
+1 yılKiyamiyodur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHangi mal o 🤔
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler