Ya daha iyisini bulursam şüphesi
Karşısındaki kişiden emin olmamaları
Para pul yok nasıl evleneyim dramı
Evlenecek sevgili bulamamaları :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yani cok secenek var bunun ile alakali bir kaceye gidip cay kahve esliginde konusmak yazlim sigara icerek acikcasi ufak bir konu degil bu. Baska birisi de olabilir konustugu, gorustugu kendini hazir hissetmiyor olabilir seni daha iyi tanimak istiyor da olabilir evlenmeden senin ile birlikte olmak istiyor da olabilir durumu belki yoktur evlilik teklif ettiginde masraflar vs'ler ;) tabiki de bana neden evlilik teklifi etmiyorsun diyecekte halinde yok 😅 zoraki olur gibi olur o da ne bileyim ya zaten seven insan tanidiktan sonra evlenmeyi sevdigi kadina guzel bir plan esligi icerisinde onu sasirmak amaci ile yapilir benim dusuncem bu ben sevdigim kadina istiklal caddesindeki mitpoint kafede masalari guller ile susledim guzel bir sohbet esligin de yemek yedikten sonra mis gibi ihlamurumuzu icerken hava soguk tabi o zamanlar ben hastayim mont ve atki ile duruyorum 😅 sonra garson geliyor bir gul demeti ve tek tas pirlanta ile 😊 malum diz cokup evlenme teklifimi yapmis bulunuyorum oradakiler ise ufak alkislar ile o durumumuzu begeniyorlar ve o sekilde bir karsilik aliyoruz guzel bir his unutmayacak bir ana ama gel gor ki ne evliyim ne sevgilim var yapamadik bitti ve gitti guzel bir sekilde ayrildik umarim en kisa surede alirsin fazla takma kafaya 10 sene flört edip sonra evlenenler var madem cok beklemek istemiyorsun konuyu dile getir sohbet ediyor mus gibi bir konu ac konusun onemli olan tatli bir sekilde sasirtmayacak kadar konuyu acman yeterli olacaktir neyse cok konustum 😅
Kadınların Erkeklerden Beklediği yapılması görev ve vatan millet savunması olarak gördüğü bazı klişe şeyler
#1 Özel günleri unutmasın (Evlilik yıl dönümü çıkma yıl dönümü sevgiler günü doğum günü)
#2 Çiçek alsın küçücük sürprizler yapsın romantizm fışkırsın her yanı
#3 Evlenme teklifi etsin ama herkesin gibi değil çok çok farklı olsun falandı filandı
şu an öyle bir şey oldu ki teklif deyince bir an boğazıma bıçak dayamışlar gibi nefessiz kaldım ya. manita yok olsa bile teklif edecek cesaret yok evleneceksin falan ürkünç geliyor şu an bana
Bir kaç şey de ben ekleyeyim
#konusmadan beni anlasın
#herseyini anlatsın ama ozelime saygı duysun
#nerede olduğunu sürekli haber versin...
@Be_smart erkek için çok sancılı süreçlerden biri kız bulmak sonra ciddi konuşmak kızın isteklerini yapmak evlenmeye karar vermek kıza soylemek yami teklif etmek. Bu teklifte basit olmamalı sonra evlendikten sonra başına kakılıyor. Düğün yeri düğün hazırlıkları bütçe lazım sabır lazım sürekli sabır lazım. Saçlar hep o yüzden çabuk dökülüyor bekârken daha mutlu erkekler en azından kontrol sende oluyor hayatta.
@Be_smart şimdi ki kızlar şunu istiyor arkadaşla tartıştık iyi bir koca bulayım durumum iyi olsun evlenelim bana baksın hem işi iyi olsun bana zaman ayırsın benden yemek falan çok beklemesin ama benim dediğimi yapsın bekar olduğumuz gibi romantik olsun falan. Tek amacı evlenmek garanti yaşamak olan kızlardan uzak kalmak istiyorum
Aynen öyle Acun gözünü Itıra dikmiş şuanda bakalım onu da alacak mı 😂😂
kendini kullandırtmaya müsait aptal kızları buldularmı pamaklarında oynatıyorlar neden evlensınkı elle opusme sarılma koklama yalasma her naneyı yıyorlar zaten ne gerek var kı evlenmeye defeder basından bır bahaneyle yenı lımanlara yelken acar
dünyanin parasini harciyor adamlar anlayis göstermek lazim
Cevap
66Cevap
Sırayla yazıyorum iyi okuyun yellozlar
1- bir düğün kaç para haberiniz var mı
2- bizi çok sıkıyorsunuz
3- sizin lahmacun yiyip götünüzü* büyütmenizi izleyecek değiliz
4- 30dan sonra patates oluyorsunuz
5- sevgiliyken çeneniz durmuyor evliyken pancar motoruna dönüyorsunuz
6- siz niye etmiyorsunuz herşeyi biz mi edicez siz ne işe yarıyorsunuz
Evlenmek istemiyordur, bundan daha doğal ne var ki? Kimse evlenmek zorunda değil.
Ayrıca nafaka almak için evlenip sonra da ayrılıp adamın parasıyla gününü gün etme hesapları yapan milyonlarca kadının olduğu ortamda;
"Evlenme teklifi etmeyen erkeklerin derdi nedir?"
diye sormak yerine
"Evlenme teklifi eden erkeklerin derdi nedir?"
diye sormak daha mantıklı.
Neden edelim? Neden teklif edelim?
Onca şeyi düşün, nasıl olsun beğenir mi? Şöyle olsun beğenir mi? İlla gösterişli şatafatlı olacak. Beğenmedi mi? Ömür billah başına kakar durur.
Yetti mi? Yetmedi?
Evlilik yoluna girersin istekler bitmez? Şöyle olsun, böyle olsun. Yine gösteriş merakları, banane ben bir kere evleniyorum klişeleri.
Erkekten bir dünya şey beklerler, ama kendileri? Kıçı kırık bir çeyiz.
Ya neden neden? Neden birinin egosunu tatmin etmek için ömrümüzü heba edelim?
Karsisindaki insanin o kisi oldugundan emin olmamalari veya evlenecek kadar sevmemeleri.. yani sevgi eksikligi..
Valla ben birinden hoşlanmışsam eğer sevmişsem onunla sevgiliyim demektir yabi en iyisi o demektir bu yüzdendaha iyisini bulma peşne girmem. Ama muhtemelen insanların aç gözlülüğünü göz önünde bulundurursak sorun bu olabilir.
Eve her çağırdığında gelen varsa, neden evlilik teklif etsin ki? Bizim alt komşu iki hafta arayla birkaç kadın aldı eve. Ev sahibine şikayet ediyoruz. Cevap: Niyeti ciddiymiş :D
Erkek artık ömür boyu ödemek zorunda kalabileceğini, maddi ve manevi tazminatlara mahkum edilebileceğini biliyor. Örnekler yeterince var, niye evlensin ki?
Diğer seçeneği neden yok? sorumluluk almak istememeleri tabiki ve özgürlüklerinin kısıtlanması korkusu.
Maddi olarak hazır değildir
Kendini evliliğin sorumluluğunu almaya hazır hissetmiyordur
Sevgilisini evlenecek biri olarak görmüyordur
Evelenecek kisi bulamamak tabi olabilir ama hep kotu ornekler var cevremizde dul erkek ve kadinlar... korkutuyor adami
Gerek var mı o dereceye gelindiyse zaten gözler yeter anlatmaya oturup karşılıklı konuşulur evlenme meselesi
Sabaha kadar mesajlasir konuşur gider buluşursaniz erkekler de evlenme teklifi etmez daha çok boş boş takılır. Aklınızı başınıza toplayın gızlar
Kesinlikle sorumluluktan kaçma ve güven duygusunun tam oluşmaması
Genellikle maddiyat ve evliliğin sorumluluğunu alamayis düşüncesi.
Bir erkek gerçekten sevdiği zaman deli gibi istiyor evlenmeyi. Konu tartışmaya kapalı.
Evlenme teklif edecek kadın mı var her yer ayan abla dolu.
Direk söylüyorum şerefsizlik arsızlık namussuzluk
Başka bir neden yokk olamaz da
Evlenmek için uygun durum ve hal olmayınca biraz zordur evlenme teklif etmek..
Bir süre vakit geçirip tanıdıktan sonra neden olmasın
Karşısındaki kişiden emin olmamaları dedim demesine ama diğer şıklarda yanlış değil hani.
kızlardan ötürü, mükemmel ve daha önce hiç olmamış teklifler bekledikleri için olabilir mi.
Ya daha iyisini bulursam şüphesi başka bir şey değil
Yuh, “ya daha iyisini bulursam” şüpesi mi oluşuyor 😯 ilk kez duyuyorum
Ben sevgilimden emin olamıyosam karşımdakinin benden emin olmasını nasıl beklerim?
Bir sürü karı kız varken bir kişiye takılı kalamadıkları için.
sizi bir girişi ve bir çıkışı olan bir gül bahçesine atıyorlar ve size geri dönmemek koşulu ile istediğiniz gülü seçmenizi istiyorlar. ve siz daha iyisini bulma ümidiyle sondaki solmuş gülü almak zorunda kalıyorsunuz... işte mesele bu...
Hayvanlığın açıklaması olmaz. Öylelerini tercih eden kadınlarda da hayır aranmaz.
Evlenme teklif edebilmek için adamın önce kendi özgüven onayından geçmesi lazım
Kendilerine olan güvensizlikleri 👍🏼
Geçtiğimiz günlerde evlilik için can atıp turuşan 6 senelik sevgilim ailem istemeye gelsinler deyince evlilikten korkma bahanesi ile ayrıldı
Bence çoğununki maddiyat olabilir tabi birçoğunun ki de odunluk
Ekonomik şartlar elverişli değil ise zor yani hayat çok pahalı zamlar durmuyor.
Evlenip sorumluluk almak için bir neden görememeleri
Sorumluluktan kaçma yetisi.
Gönül eğlendirmektir.
Zorla guzellik olmaz. Etmiyorsa bir bildiği vardır. Belki güven yoktur belki para
ya da sorumluluk üstelenemiyordur...
Para pul yok nasıl evleneyim.
Evlenilecek kız kaldı mı bilmiyorum ama hâla gönlümün Sultanı’nı arıyorum 😊
Ne evlilik mi amanin boop.
Kaaaaaaçççııın biri evlilik dediiiii laaaaaayyyyyn.
Tüm seçenekler olağan ; ama son nokta B faktörü en kilitlendigimiz nokta.
Karşındaki kişiyle gerçekten olabileceğini düşünememesi
Malum şartlarımız bir evliliğe 100 bin tl kadar masraf cıkarttıgı için nasıl evlensinler abi :)
parası olan erkek istediği kızı bulabilir bu zamanda neden evlensin ki?
bazı bitkiler vardır kokularıyla-renkleriyle böcekleri kendine çeker... ama böceklerin sonu pek iyi olmaz... bazı böceklerse o bitkilerden özellikle uzak durur
oda bir seçimdir... ki kötü bir seçim değildir çünkü eninde sonunda ölünecektir
Sevmekten çok güvenemediklerinden olsa gerek...
Evlenilecek kız olmadığından
Evlilik teklifide ne ya cok sacma bence
Kizlardan bekliyor olamazlar mi 😒
D olup Cyi bahane etmeleri.
Ben b seçeneği diyorum.
Sevgilimiz var da teklifi mi kaldı? :D
Henuz arayis icindedir :)
Evlenmek zorunda değiller?
Ederken terkedilenler var bir de o ne olcak
Evlenmek istememeleri şıkkı eksik
Maddi sorunlar ve sorumluluklardan kaciyorlar
aradıgı kısı olmayabilir