Sevgilim sandığım kişi eski sevgilisine geri döndü bunu nasıl atlatacağim?

Buraya ilk defa yazıyorum artık kafayı yemek üzereyim gerçekten napacağimi bilmiyorum sevgilim sandığım şerefsiz hayatımı mahvetti bundan tam 5 ay önce arkadaşım aracılığıyla tanıştık ve sevgili olduk her şey çok güzel gidiyordu evlilik düşünüyorduk aileyle tanışma olmadı ama ikimizin de ailesi biliyordu ben orduda o kocaelinde yaşıyordu fazla görüşme fırsatımız da olmadı sözde beni çok seviyor ve bırakmayacağına dair bir sürü sözler vermişti ben tabi bu süreçte kpss ye hazırlandım falan neyse girdim sınava sonuçlar açıklandı bu pislik bana sadece benim yaşadığım yeri yaz başka yeri yazarsan evlenince ben gelemem senin yanına dedi hatta ben polislik istiyordum bana onu da yazdırmadi polislige de başvuracağım:((( neyse tercih zamanı geldi bir hafta boyunca nereyi yazsak napsak diye konuştuk bu bana son günlere doğru her yeri yaz dedi bak sorun olcaksa yazmayım dedim yaz dedi önemli olan atanman dedi bi şekilde hallederiz evlilik işini dedi tamam dedim artık tercihte son güne gelmiştik ve tercih vermeden bir gün önce ayrıldı benden dedim noldu neden bitiriyosun işte hep beni suçladı 5 aydır dedi sen benim için naptin ailemle bile tanismadin falan filan benim elimde olmayan sebeplerden ötürü beni suçları sürekli ve hiç bi şey diyemedim öylece bıraktı beni yalvardım ettim ama yok en sonda mesajla yazmış bana ben geçmişten çıkamıyorum çıkmak istemiyorum seninleyken başkasını düşündüm ben böyle bi karaktersizim falan dedi bende beni kendinden soğutmak için böyle diyor sandim yani başkasını seviyorum hayatımda başkası var demedi ki bana neyse bende o suçluluk psikolojisiyle kocaelini yazdım 15 tane yazdım ve çok dua ettim kocaeli çıksın ve biz barışalım diye kocaeli çıktı atandım oraya ama biz ayrılalı 3 hafta olmuş numarami falan silmisti ama watsap profili herkese acıktı bir gördüm ki priloilinde bi tane ismin baş harfi ve kalp yıkıldım kahroldum kendimi hiç bu kadar aldatilmis kandırılmış hissetmedim hayatımda ve şimdi kocaeline hiç gitmek istemiyorum atandigima sevinemedim ama gitmek zorundayım mecburum buna kafayı yicem günlerdir ağlıyorum ben napacagim nasıl gidip şimdi o şehirde calisacagim 😔😔😔 ve o muhtemelen eski sevgilisi çünkü 3 haftada mümkün değil yeni biri bulup harf kalp falan çok hakkima girdi aşırı derecede eğer memleketimi ya da istediğim yerleri yazsaymisim geliyormuş yani bunun pişmanlığı her şey üst üste geldi gitmek istemiyorum oraya ve onun bana yasattiklarinin aynısını o kizinda ona yasatmasini istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Basvuramadim demek istedim
Sevgilim sandığım kişi eski sevgilisine geri döndü bunu nasıl atlatacağim?