10 gündür ayrıyız donmesini istiyorum sosyal medyada aktif paylaşımlar yapıyorum ama o çok sessiz önceden dönmüştü şimdi de sessiz
onereceginiz telepati meditasyon ritüel kanalları varsa yazın lütfen
10 gündür ayrıyız donmesini istiyorum sosyal medyada aktif paylaşımlar yapıyorum ama o çok sessiz önceden dönmüştü şimdi de sessiz
onereceginiz telepati meditasyon ritüel kanalları varsa yazın lütfen
Bak eğer seni seviyorsa bir şey yapmana gerek yok o kendisi gelir gelmiyorsa sevmiyordur seviyorsa gelir onun yapısından değil bunun alakası yok seven insan korkar kaybetmekten ve bu gibi zamanlarda anlarsın sevip sevmediğini birde bunu düşün
Evet bir şey yapmak istediğimde bunu düşünüyorum ama baya kavgalı bittik. Biraz zamana bırakayım peki sence severse ne zaman gelir? Yani hangi aralıkta gelmeli ki sevdiğini düşüneyim
Son ayrılıkta asla donmem etmem dedi bir ay sonra yazdı pişman oldu ve asla bırakamam dedi bin kere kavga ettik yine ayrılmadık ama ayrılık oldu şimdi de… şimdi de asla dönmem etmem diyor çok sinirli
Bu ayrılıktan 5 gün sonra yazdım asla yazma bana dedi engelledi bende yazmadım süreci uzatmış oldum sanki de bakalım bıraktım zamana
Dönüş olursa yazarım
Eski sevgili konuları her zaman biraz karmaşık olabiliyor, biliyorum. Ama şöyle düşün; belki de bu süreç senin için biraz nefes alma fırsatıdır. Sosyal medyada aktif paylaşımlar yapman dikkatini çekmeye çalışmak için iyi bir yol olabilir ama bazen sessizlik çok daha anlamlı mesajlar verebilir. Belki de biraz zaman verip, onun da düşünmesine izin vermelisin.
Telepati veya meditasyonla ilgili pek bir deneyimim yok, ancak bence seninle gerçekten yeniden bağ kurmak isteyen biri, böyle şeylere ihtiyaç duymadan sana döner. Kendine iyi bak, enerjini yükselt, sevdiğin şeylerle meşgul ol; belki de bir gün yollarınız tekrar kesişir. Ama şu an kendine odaklan ve mutlu olmaya çalış. Unutma, sen çok değerlisin!❤️
Cevap
0Cevap
Dönecekse kendi isteğiyle dönmeli zoraki dönen kişi illaki geri gider
Şimdi gelse iyi olur lazım
çaydanlık büyüsü dene
Büyü olmaz
o zaman tivitırda damlanın reiki duvar kağıtları var onları dene
Onlar hiç tutmadı yA
o zaman hande yenerden dön bana falan yani 😂
Tamam askim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!