Flörtümün sevgilisi varken benimle konuşmuş kız bunu bilmiyor ona mesaj atmalı mıyım?

Bu çocukla aynı yerde oturuyoruz kendisi kargocu adresimi biliyor, kızla yaklaşık1 yıldır beraberlermiş onunla ayrıldığı sırada benimle konuşmuş ama tam barıştıkları sıra da bana buluşalım cama çık göreyim demişti, yani o gün barışmışlar özellikle bana ilgisi çok varken çocuğun instagramda takip ettiklerinin sayısı düşmeye başladı (demek ki kızla barıştı ve kızları takip etmekten çıkardı) hem o kıza hemde bana yazıyor diye düşünüyorum o kız görmesin diye çıkmış, yani neyse o gün mesajıma hiç bakmadı cama çık göreyim dedikten sonra müsait değilim dedim biraz konuştuk daha da bakmadı, sonra engellemiş 2 gün bekledim bir baktım instagramda tarih var, kızı da beni de aldatmış oldu kıza haber vermeli miyim, bana hayatımda birisi yok dedi hem kendisi bana sordu hemde birisi yok ama sen varsın artık tarzı birsürü iltifatlar etti, annene annem demek ne güzel olur vs dedi cidden inanamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkiden yeni çıkmıştım çocuk habire bana yazıp durdu ama habire, diyorum ay bana yazıyor falan fistan arkadaşlarıma attım hatta, mesajlar da duruyor
Flörtümün sevgilisi varken benimle konuşmuş kız bunu bilmiyor ona mesaj atmalı mıyım?