Bu kıza mesaj atmalı mıyım?

3 sene önce ayrıldık. Kızı çok üzdüm ama o da beni çok üzdü. İlişkimiz kavgayla, şiddetle, öfkeyle bitti. O ayrıldı, benim yaptığım bir hatadan ötürü. Ama yetmedi, affedemeyeceğim bir saygısızlık da yaptı. Ben de 1 ay sonra baska bir kızla sevgili oldum. Ama tabi ki bu eski sevgilim benimle barışmayı çok istedi. Sevgilim olduğunu bilmezken yazdı bana. Çok dil döktü. "Sevgilim var. Seni de istemiyorum artık. Bir daha yazma bana" dedim. Sonra da engelledim. Engeli kaldırdım ama o bir daha yazmadı. Zaten sevgilim olduğunu gözüne soktum. Hevesim yoktu.
Ama hep eşten dosttan haber aldım, kız işini bırakmış bu sürede. Psikolojik olarak çok kötüleşmiş (sadece benden ötürü değil, hastalığı ve sıkıntıları vardı.). Zaten psikolojik ilaç kullanıyordu. Arkadaşlarım toparlanmak için çok uğraştığını söyledi kızın. Sevgilisi bir şeyi olmamış zaten.
3 sene sonra karşıma çıktı. Özür diledi. Kontrolsüz ve çocukça davrandığını söyledi. "Konuşabilir miyiz biraz" dedi. "Seninle görüşmek istemiyorum, çok geç.. hadi hadi ya uzak dur" falan yaptım. Aslında sinirli de değildim. Naz mı denir? Üzmek mi istedim? Bilmiyorum. ama gözleri doldu, konuşamadı. Öyle görünce çok üzüldüm. Dayanamayıp yanından geçtim gittim. Sonra kötü hissettim. Sizce ona mesaj atsam mı?

Bu kıza mesaj atmalı mıyım?