lütfen dalga geçiyor ilgisi yok deyin, ben manita değil arkadaş istiyorummmmmmmmmmm

lütfen dalga geçiyor ilgisi yok deyin, ben manita değil arkadaş istiyorummmmmmmmmmm
Dostum daha ne kadar sana karşı açık olabilir yani 😂 kız senden oldukça hoşlanıyor dostum bu aşk mı yoksa cinsel arzu mu anlayamadım tabi nude falan diyor. Anlık heves ve istek üzerine seninle böyle oluyor da olabilir. O yüzden dikkat et derim ama kesinlikle düşüncesi normal arkadaşlık değil kızın.
Biz kızlar yakın arkadaşlarımızla bu şekil konuşabiliyoruz. Kız erkek farketmiyor. Bana kalırsa bu mesajlarla yine çok kesin bir şey söyleyemem ama bence seni sadece yakın bir arkadaş, dost gibi görüyor. Eğer sana arkadaş dışı bir gözle baktığını hissedersen direkt 'kanka, kardeşim' tarzı kelimelerle hitap et ona. Zaten anlayacaktır o da durumu.
Cevap
1Cevap
Ergenlik koktu yaa bayıldım okurken
yaşlar 24 ne ergeni?
Yaşınla ergenliğini kanıtladığın için tebrik ederiz.
sen şu her şeye muhalif olan mutsuz, hayattından memnun olmayan, sürekli şikayet eden kız tipisin. Aman uzak durun hayatlarımızdan :D
ahahahah hayatım sen şu bir kız selam verdi diye burada en manitalı olan benim havası atan canısı ben sana bir şey diyor muyum? Zoruna gitmesin 🤣 Az ötede ağla hadi go
çok zoruna gitmiş söylediklerim ama doğru tespit ettiğimi düşünüyorum. kendini geliştir bence hayatını sev
ahahahaha 2 yorumumuda destekleyen görüşler paylaştığın için teşekkürler 🤣
aynen
Belli değil mi?
Seviyo knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?