soru da inceden popi oldu gelsin xper ler asdffghj
başka bir soruda görüşmek üzere :D
Aynısını ben de konuştuğum çocuğa yapıyordum o da google'da filan aratmış garibim bir kız neden hmm der diye :D Tabi yazanların çoğu kötü manalı, yok konuşmak istemiyor yok sıkılıyor filan..
Alayı yalan, yani benim için yalandı. Konuşacak bir şey bulamıyodum ya da diyecek bir şey bulamıyodum ondan hmm diyodum, yoksa deli gibi istiyorum onunla konuşmayı :)
Her kızda farklı olabilir durumlar tabi, bence açık açık sormalısın
Yok canım neden küssün uygun bir dille sorarsan :)
Alışkanlık olmuş olabilir.
İlgisini geçen bir durumda yapabilir ya da konuşmayı uzatmamak için yapıyor olabilir.
Ben de kullanan birisiyimdir. Ama bahsettiğiniz tarzda her cümleye kullanmam.
Ya konuyu uzatmak istemiyorum diye kullanıyorum ya da ilgimi çeken bir konu olmuştur "hımmm" derim.
kızların yaptığında mantık arama kardeşim. ihtimaller çok. sıkılmıştır, konuyu değiştirmek istiyordur, yazacak bir şey bulamamıştır, seni test etmek istiyordur... yani asıl saçma olan bunları neden söylemeyip de hmm yazarlar onu anlamak güç. l*n sıkıldıysan sıkıldım de veya her neyse.
Belirtili isim hmmlamasi.
Cevap
30Cevap
Ağzına terlikle yapıştırılası kızdır. O anda aklına bişey gelmiyordur hımm yaz geç. Onun yerine hiç yazma daha iyi
Salla öyle kızı. Çok hoşsohbet olanları var onlara takıl. En azından uyuz olmazsın pc başında.
Onun bir hemcinsi olarak fırın küreğiyle ağzına vururum. Hiç haz etmem ne derim ne de denmesine izin veririm.
Yeni nesil kızlarımızın kültür seviyesi çok düşük, ben öyle fazla aşk meşk konuşmayı sevmem her şey yerine göredir. Karşındaki kız önce birçok konuya hakim olacak. Sonra bir de zeki, kültürlü erkek isteriz valla onları da çileden çıkarırlar verdikleri tek cevap ''hmm öyle'' bilmem ne. Evvela bir kıza bakarken kültür seviyesine bakarım sonra konuşmaya başlarım.
Tercih meselesi :D
ne gıçık oldğum kelime hımm ne ya hımm ne biri açıklasın sanki konuşmak istemiyormuş gibi hayır bir de karşıdaki hımm yazınca bişey de yazamıyorum saçmalık ya
diyecek bir şey bulamıyor da olabilir yani senin yazdıklarına da bağlı biraz ama başından atmaya çalışıyor ya da konu bulma işini sana kitliyor olma ihtimali de var tabi ^^
Konuşmayı bilmeyen insanların her fırsatta söyledikleri hatta onların hayat felsefesi olan bir kelime
Trip atiyo olabilir , konuscak bisey bulamiyo olabilir,. Ya da çok konuştun yeter diyo olabilir :D
ya bir şey bulamıyordur ya da konuşmak istemiyordur diye düşünüyorum
senin yeni bir konu açıp açmayacağını test ediyor olabilir. Yani kendisiyle konuşmak isteyip istemediğini ölçebilir. Ben şahsen öyle yapıyorum :D
Konuşmak istemiyordur... anlattıklarınızı önemsemiyordur.
Aklına bişey gelmiyor olabilir ya da sinir etmek için gidip ona sorsana
hım diye konusan erkek bile var sanala kaptırmıs kendını
sacmalık ya hım ne
genelde inanmadıkları zaman "hmm" yazarlar yani "mi acaba" anlamında senin kızda o anlamda yazıo bilmem ama bnim denk geldiklerim öyle.
Hiç çekilmeyen triplolik kız tipi. Sen de he de geç gitsin. Utangaçsa neyse de öyle diyorsa sallamam. Yazmam bir daha
Ya konu sıkıcıdır, ya da yazcak bişey bulamıyodur :D
konuşmak istemiyordur ya da konu sarmıyordur ya da dostum fena sıkıcısındır:))
oy yerim taaam :)
O kızdan kork :D o hmm ların içinde birçok şey gizli olabilir :D
Konusmaya gonlu yok. Yoksa hmm yerine yeni bir konu acar :)
Zaten gonlu olmadigi icin kizmazda hosuna gider :D
Bişey bulamadıgındandır kanka bende öyle diyorum :D
Kızlar öyle ya :D
akıllı ol o kısa cevaplar atıosa sende kısa yaz uzun uzun cevaplar atma sakın
aşiırı düşünceli kız modeli sanki türkiyeyi kurtarıyo mk :D
hımı hımı hımmmmda hımmhımm yaarrr, vıy vıy vıyda vıyvıy yaar :D
Bnde merak ediyorm yazmayi mi bilmiyo yoksa bir basimdan defol git mi diyo diye
Hiç kullanmam kullananlarada sinir olurum
hımını s1kerım de ona kanka.
Güveniyorum sana kanka Hmm nedir La öyle kıza oksijen veren ağacın yaprağını s1kerim :ASD:G:A:SDG:SG:A
Hmmm hmm hmm da hmm hmm yaar
Başından savıyor seni.
Anladım demektir başka bı manası yok
konuşmak istemiyor muhabbeti umursamıyor
Kelime haznesi sınırlıdır ^^
Yolver gitsin zaman israfi egoistlik
Elizabet le takil :) kinseye minnet etme :)
himhimlarla munasebeti vardir
hmmm yani hmm liyor derken xq
en sinir oldugum şeyy
:D bildiğin bu kız seni öldüryo şu an
Fazlasyladi duyduğm brşy :)
Hmm o zaman s. ktir git yaz
Hayatında kız olacak diye eziyet çekmeye değmez. 1 senedir düzgün konuştuğum bir kız yok. Canımı sıkana sktir git diyorum. Hiç tribe, naza gelemem. :)
Agirdan alio saf guya ;))
Oda olabilir haha kancik yaa :)))
Daha kısa konuş demek
ya yazıcak bir şey bulamıyordur ya da sıkılmıştır
Hadi sıkıldı felan desem... Ama bu çok abartmış
muhabbeti tıkayan kimse
Takıntıdır bende de olur bazen
Anliorum manasinda bn de yapiorum
Ben ole kullaniorum. :)
konuşacak bir şey bulamıyor, konuşmak istemiyor.
Konuşmak istemiyordur
neye diyo ama o önemli
Cevap bulamıyor olabilir
hmm yazdığı yerde tutup zikesim var
Kezbandır :)
haha aynı ben :D
bilmem ben düşünürken hmm yazarım sonrada düşüncemi :D
Hmm ok
haha evet :D
Konuşmak istemiyor
gıcık olurum
takmiyodur