Daha flörtken bunları söyleyen kız ile sevgili olduk. Konu dış görünüşe geldi arkadaşları şöyle demiş. Hayatımda ilk defa bir kız bana çirkin dedi yani cidden büyün özgüvenim kırıldı ne yapmam lazım 20 yaşım bu arada

Daha flörtken bunları söyleyen kız ile sevgili olduk. Konu dış görünüşe geldi arkadaşları şöyle demiş. Hayatımda ilk defa bir kız bana çirkin dedi yani cidden büyün özgüvenim kırıldı ne yapmam lazım 20 yaşım bu arada

Şahsen hiçbir arkadaşım beyime çirkin diyemez carlarım 😅😅 oldu ki dedi gidip hayatta ona söylemem arkadaşlarım sana böyle diyor diye çok ergence saçma sapan davranmış
Ya konuşma öncesi biraz kendimi övmüştüm sanırım sonra bunu söyledi hayır öyle çirkin de değilim ki aslında
Cevap
4Cevap
Öncelik kızın senle oynadığı apaçık belli gururunla oynuyor yol ver gitsin kıymetini bilen illaki biri çıkar
Ya iyide benim için en yakışıklı erkeksin felan deyip duruyor arkadaşları cidden söyledi mi böyle birşry bilmiyorum çünkü öyle çirkin bir tip değilim ki
gerçek seven tipe bakmaz bir kız olarak düşünmesi gereken seninle yaşıtım fazla mı olgun düşünüyorum bilmiyorum ama sevgilim yakışıklı olsun diyip içinden iyimi kötü mü cikcagi belli belirsiz olmaktansa kalbinin güzelliğine bakarım önemli olan o bir kız olarak böyle düşünmesi lazım benim düşüncem
Evet ama benimki bana çirkin demiyor zaten arkadaşları söylemiş bende acayip kafaya taktım yani kendimi baya kötü hissediyorum şu an
Evet evet de arkadaşlarını kafaya taktım ben ufaktan ego yapmıştım bu konuşma öncesi o da bunu söyledi işte
Yok ayrılacağım ya yarından sonra başlarım soğuk yapmaya sonra biter zaten
6 ay işte hatta şimdiden yazdım
Senle tanışsak belki sen beğenirsin beni haha hayatında görebileceğin en iyi fiziğe sahip olduğumu düşünüyorum sadece öyle düşünüyorum
Evet ortantılı ama çok iddialıyım eklesem seni
Kızla bitti zaten bitirdim an itibari ile
Yazdım
Yapacağınız ilişkiye sokayım her cümlede gülüyor random atıyor iletişim 0 ilkokula yazdırmak lazım
Kızın aklına girip ayrıl demişlerdir bu da onlara uymuş yol ver gitsin bak pişman olup geri dönecek
Bise olmaz
Beynim yandı 🤯
Yani kız beni sevgili olmadan dış görünüşüm iyi diye başkaları yazar diye istemiyordu sevgili olduk arkadaşları beni hiç beğenmemiş hiçbirisi bütün özgüvenim bitti resmen
Valla benim mental gg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?