Arkadaşlar size bir soru soracağım. Artık psikolojim bozulacak?

Biz eşim ile severek evlendik. İkimizde memuruz. Aynı ailelerimiz aynı memlekette yaşıyor. İki aile arasında araç ile 15 dklik mesafe var. Memlekette de evimiz yok. İzinlerimizde memlekete gittiğimiz zaman eşim kendi ailesinin evinde kalıyor. Benimle benim ailemin evinde kalmıyor. 1 gün kalırsa da 1 günde benim onların evinde kalmamı istiyor. Oysaki artık eşim evlendi. ev kızı değil sonuçta. Yeri benim yanım değil mi? Bugün memlekete gitti kendisi. Direk ailesinin yanına gitmiş. Gün içinde de bizimkilere ailesi ile beraber gitmişler. 10 dakika ayak üstü eve bile çıkmadan seslenip gitmişler. Bugün konuştuk yarınki planlarını anlattı planlarınin içinde bizimkiler yine yoktu. Benim artık çok canım sıkılmaya başladı. Bu kız gelin mi oldu yoksa hala bekar mı sanıyor kendisini acaba diye hergün her dakika düşünüyorum. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Kim haklı sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen özellikle evli olanlar cevaplar mı? Cevabınızı yazmadan önce daha detaylı bilgi öğrenmek isterseniz sorunuz. Açıklama uzun olacak diye biraz kısa tuttum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi belirtip yardımcı olunuz.
Arkadaşlar size bir soru soracağım. Artık psikolojim bozulacak?