İki senelik uzak mesafe ilişkimiz vardı 2 ay önce benden ayrıldı çünkü uzak mesafe ona zor gelmeye başladığını söyledi. Ben Amerika kendisi İstanbul'da yaşıyor. Benim de 1 ay tatilim vardı bende İstanbul'a geldim şu an burdayım. Neyse eski sevgilim bana yazdı. Benden özür diledi ve benim gibisini bulamadığını söyledi. Neyse halen ona karşı bişey hissettiğim için konuşmaya başladık iki gün oldu bana dedi ki buluşalım bende tamam dedim. Hazırlanmaya başladım 10 dak geçti aradan bana mesaj geldi. Diyor ki “bir işim çıktı bugün biraz zor” dedi. Bende ne işin çıktı dedim. Oda arkadaşımın arabası bozuldu ailesi de arada dedi. Yani anlıcanız beni ekti ve arkadaşını kurtarmaya gitti. Hatırlatıyım bir sene oldu beni görmüyor. Neyse pazartesi buluşuruz dedi okuldan sonra bende görüldü attım çok sinirlendim çünkü ve hikayelerimi izliyor ama yine bişey yok. Sizce doğru mu yaptım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gidince yine aynisi olucak bu arada bitiricek iliskiyi. Bnece bulsuma ve boyle devam et bitir tamamen. Üzülen sen olucaksın
Çok ısrar etti buluşalım. Senin gibisini bulamıyorum. Günaydınlar falan benle konuşmaya başladı yine derkeeennn yine olayı kendisi bozdu o görüldüğü hak etti
Zaten hak etmiş orası bariz belli. Böyle insanlar cidden sevilmeyi hak etmiyor. İsteyen uzaktanda yapabilir sonunda kavuşmak varsa. Zaten bak 1 aylığına gelmişsin ne güzel ve o herşeyi berbat etmiş. O sendeki ilgiye ve sevgiye muhtaç bir daha bulamadığı için dönmüş ama sende hata etmişsin kabul ederek. Tekrar yazarsa haddini bildirip noktayı koy ve bitir konuşmayı bence.
Doğru olanı da bu ama bende hata kıyamıyorum ama böyle Altan aldıkça beni eziyor haklısınız yazarsa birdaha inanın o ilk baştaki kız olmicam. Ben ona olumlu yaklaştım başta oda bunu kullanmadı benden daha bir şey beklemesin.
Yol ver gitsin, görmek görüşmek isteyen bir şekilde zaman yaratirdi.
Bende bu kafadayım zaten görmek isteyen her türlü görür.
Aynen öyle.
sen gelince tekrar barışması ve Bence araya soğukluk girmiş bı kere, uzun süre görüşmemissiniz ve seni ekiyor? boş ver derim yine ayrılır zaten
Bana pazartesi okuldan sonra dedi bende görüldü attım ben bekliyor benden onun keyfini mı beklicem arkadaş kurbanı hep böyleydi. Ben ondan hiç bişey beklemiyorum. Olmuyor da zaten çok inatçı hep kendisini düşünüyor.
O olmazsa ben buralardayım ABD vatandaşı olmaya talibim. Zbdbdhhddj
Engelle geç kendini AP*Tal yerine koyma
Görüldü attım zaten ona bile çok bu ndjdjjdj
Git ABD ye ABDli birini bul türkler 5 para etmez.
Çok haklısın. Aşkı oyuna çevirdiler artık. ABDde daha düzgünler artık
Kesinlikle
Doğru hareket, tutumundan vazgeçme
Yok nasıl olsa bu kız benle pazartesi her türlü buluşur kafasında. Tabi bende görüldü atınca kaldı bi öyle. Yeter ya kendimi hep ezdim ona karşı sevdiğim için de. Kb seven insan bir saniye duramazdı koşar gelirdi camdan bile olsa. Ta nerelerden geldim ben. Daha çok bekler benim gibi kızı.
Sen de o da kendinizi çok fazla önemsiyorsunuz. Fedakarlığınızın karşılığını alamıyorsanız yorulmayın bırakın net
Ben hep Altan aldım iki sene boyunca. Hep sustum ona karşı ama benden de bu kadar. Onu bekledim belki dedim ama arkadaşını kurtarmaya yana kulandı.
Hanımefendi verdiğiniz cevapların içerisinde ilişkiniz hakkında birden fazla cevap yatıyor. O yüzden önünüze bakın
🇺🇸 ABD
Ee noluyor ABD olunca hdjdjdjdj
Benim hayalim benim hayalim beni oraya davet eder misin lütfen 🙏