Eski sevgilim neden bir anda böyle yaptı?

Öncelikle herkesin kurban bayramı kutlu olsun. Arkadaşlar benim sanaldan sevgilim vardı 1 yıl 1 ay sonra tam çıktığımız gün beni terk etti. İkimiz farklı şehirlerdeydik ama bana sürekli geleceğinden bahsediyordu ailesiyle beraber bana yakın olan şehire geldi akrabaları oradaymış diye. Telefonda konusurken hangi gün geleceğini sordu sadece 1 defa gelebilirim dedi ben de dedim ki o zaman bos ver gelemiyosun belli ama ben gelip seni alırım sana evde tutarım dedim ama onun akşamı bana mesaj atmış olmuyor ben yapamiyorum ayrılalım diye sonra da hesabını kapatmış her yerden engellemis yarını engeli açtı işi tatlılıkla bitirelim dedi tamam dedim gidip teyzesini ariyip oh be kurtuldum ondan demis. Bana da seni sevdiğimi sandım sen ben de bi hevesmişsin dedi. Daha 1 gün önceye kadar beni çok sevdiğini söyledi neden bir anda böyle yaptı teyzesine sevdiği biri mi var dedim yok o daha sevgili yapmaz kimse ona bakmaz dedi. Neden bir anda böyle yaptı ve ben kalp hastasıyım ameliyattan kurtulma ihtimalimde çok düşük bunu biliyor ama hiç umursamamış

Güncellemeler
+1 yıl
Bizi kimse yakıştırmazdı herkes sevgilime karı gibi derdi hemen ağlayan biri ve peşinde koşturmayı seviyor onun teyzesi bile bana mesaj atıp canım siz zaten yakışmıyordunuz sen çok güzelsin sizi tip olarakta konusma olarakta yakıştırmıyordum sen daha iyilerine layıksın dedi.
Eski sevgilim neden bir anda böyle yaptı?