Eski sevgilimle buluştuk sarıldıktan sonra omzuma yattı ve kokumu içine çekti ama öyle böyle değil 😂 ve yine buluşmak istiyor beni seviyor musun diyorum bilmiyorum diyor neden böyle yapmış olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Ne hissettin diye sordum bazı şeyler bırak da bende kalsın dedi birde yanımda huzurlu hissediyormuş beni özledin mi dediğim zaman yüz yüze konuşsak bile yeter dedi
Birde son sarılmamızda yanlışlıkla boynunu öptüm nasıl oldu anlamadım😂 arabadan inerken kafasını çarptı 😂 5 yıl önce sadece el ele tutuşmuştuk eskiden beni çok seviyordu ama şimdi neden böyle bilmiyorum yakında askere gidecek 5 6 aydır konuştuğu bir kız var annesi beğenmemiş beni beğeniyordu bana çok güveniyormuş her şeyin hayırlısı diyor 😂
Bana diyor ki sana eskiden hiç güvenmiyordum ama şimdi çok güveniyorum diyor yengesine benden bahsetmiş yengesi de ozaman neden beraber değilsiniz demiş oda bana diyor ko 2 ay sonra herşeyi öğreneceksin herşeyin bir açıklaması var ama şimdi bana birşey sorma diyor
Volkani da geçti bu pislik🤦♀️😂 bana diyor ki salı günü öğleden sonra kızla buluşacağım sabah seninle buluşalım diyorum ki kızla hala neden konuşuyorsun zamanı var emin ol diyor kızda bacım gibi birşey herşeyi yapacak potansiyele sahip bizim eleman da 2 ay sonra askere gidecek herhalde ne kadar kullanırsam kar diye düşünüyor 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyor musun sorusuna bilmiyorum diyen insan da ne bileyim
Demi ya acaba şey olabilir mi bana yaşattıklarından çok pişman çok utanıyor söyleme yüzü olmayabilir mi
Içine kapanık bir karakter 2 ay sonra herşeyi öğreneceksin diyor herşeyin bir açıklaması var diyor
Eeee ben ilgi görmeye gelmiştim başka çocuklara gösteriliyormus 😀
Reis şaka yapmıştım be😄
Jdjdjsjsj bende öyle 😉
Güzel ozaman
Taktik yapıyor awww. Sesli güldüm. 😂😂😂
Ne taktiği
"Göster ama elletme."
Çok iyimiş heee. :P
Birde son sarılmamızda yanlışlıkla boynunu öptüm nasıl oldu anlamadım😂 arabadan inerken kafasını çarptı 😂 5 yıl önce sadece el ele tutuşmuştuk eskiden beni çok seviyordu ama şimdi neden böyle bilmiyorum yakında askere gidecek 5 6 aydır konuştuğu bir kız var annesi beğenmemiş beni beğeniyordu bana çok güveniyormuş her şeyin hayırlısı diyor 😂
Utaniyor olabilir😄😄
Seviyor mudur acaba
Ya seviyor ya da elimin altınaa bulunsun diye yapiyor olabilir🙂
Bana diyor ki sana eskiden hiç güvenmiyordum ama şimdi çok güveniyorum diyor yengesine benden bahsetmiş yengesi de ozaman neden beraber değilsiniz demiş oda bana diyor ko 2 ay sonra herşeyi öğreneceksin herşeyin bir açıklaması var ama şimdi bana birşey sorma diyor
Bilemedim 😄
Konusalim mi instagramdan falan
Ne gerek var
İşini görüp kullanıyor.
Reis sarılmanın neresi kullanmak ki
seviyo kıııaazzzz
Ama 6 aydır konuştuğu bir kız var sonraki gün onunla buluştu dedim ki onun da omzuna yatıyor musun😂 böyle yaparak canımı acıtıyorsun dedi
kız bu sadakatsizdeki volkan değilmi adsssdasdslaşi
Volkani da geçti bu pislik🤦♀️😂 bana diyor ki salı günü öğleden sonra kızla buluşacağım sabah seninle buluşalım diyorum ki kızla hala neden konuşuyorsun zamanı var emin ol diyor kızda bacım gibi birşey herşeyi yapacak potansiyele sahip bizim eleman da 2 ay sonra askere gidecek herhalde ne kadar kullanırsam kar diye düşünüyor 😂
sana tavsiyem eğer bi ilişkisi varsa ondan uzak dur...
Kızla ayrılmışlar bende aynı şeyi dedim konuşmayalım diye şu an sadece arkadaşlarmış kafam çok karışık